Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Where was the first ever Test Match played?

Last Updated:

This Quiz Contest is Expired

Jio Trivia Quiz for 15 October 2020

Stand a chance to win flat 10% off on the Moms Co by answering any seven questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Jio Trivia Quiz for 15 October 2020.

Jio Trivia Quiz for 15 October 2020

Earn Money from QuizArmy

QuizArmy started 'Give it Back' program to give back the instant cash from Rs.50 to Rs.200 to the users who correct errors. Please click on the below link to find more Details and Earners.

'Give it Back' Program.

Subscribe Us:

Subscribe to our Channel to Get Instant and 100% correct answers for:

Click to Join

WhatsApp190+

Click to Join

Telegram150+

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. Who were England's opposition when Dickie Bird stood in his first test match?

    Answer: New Zealand

  2. Where was the first ever Test Match played?

    Answer: Melbourne Cricket Ground

  3. Against which country did Muttiah Muralitharan achieve his first 10 wicket haul?

    Answer: Zimbabwe

  4. How do you pass during a timeout?

    Answer: Share a Crispello equally

  5. Who took England's first hat trick in a test match, in 1883?

    Answer: William Bates

  6. Which was the first country to play in two Test matches simultaneously?

    Answer: England

  7. Who won the match when Dickie Bird stood in his first test match?

    Answer: England

  8. Who was the first captain of the Bangladeshi Test team?

    Answer: Naimur Rahman Durjoy

  9. How will you share a Crispello during a Cricket match?

    Answer: Share it equally

Meet the Author

See Also

Amazon Alexa on App Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay BalanceAmazon Pay with Alexa Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Credit Card Bill Quiz - 100% Back on your Credit card billAmazon Pay Gift Cards Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO Enco w51 Quiz - Rs.4,500 as Amazon Pay balanceAmazon Maggi Range Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon World Food Day Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Guess What? Quiz - Rs.15,000 as Amazon Pay balanceAmazon Sony Bravia TV Quiz - Sony Bravia 43 inch TVAmazon Samsung S20 FE Quiz - Samsung Galaxy S20 FEAmazon OnePlus Nord 5G Quiz - OneOPlus Nord 5GAmazon Samsung Quiz - Samsung Galaxy M31sAmazon Tecno Spark Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Oppo F17 Pro Quiz - OPPO F17 ProAmazon Tecno Quiz - Rs.5,000 as Amazon Pay balanceAmazon Mivi Duopods M80 Quiz - Rs.2,500 as Amazon Pay balanceAmazon Ptron Bassbuds Pro Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Small Business Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO A15 - Spin And Win - OPPO A17, Rs.10,000 & MoreAmazon Fashion Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Original Series Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Honor Watch ES Quiz - Rs.4,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pantry Bingo Quiz - Rs. 20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Benq Monitors Quiz - BenQ monitorAmazon Dabur Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Tecno Spark - Spin And Win Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Festival Riddles Quiz - Sony Alpha cameraAmazon Guess and Win Quiz - Sony Digital soundbar & Sony Bravia 43' TVAmazon Boat Nirvana Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Philips Soundbar Quiz - Dolby Atmos SoundbarAmazon LG Monitors Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OnePlus 8T 5G Quiz - OnePlus 8T 5GAmazon Pay Later Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Launchpad Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Tecno Spark Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pay Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceFlipkart Daily Trivia Quiz for 20 October 2020 - Vouchers, Gems and MoreFlipkart Fake or Not Fake Quiz for 20 October 2020 - Rs.1000, Rs.50 and Super CoinFlipkart Power Play Quiz for 21 October 2020 - 2050 Gift Vouchers & SuperCoinsFlipkart Sabse Funny Kaun 20 October 2020 - 1000 Gift Vouchers and SuperCoinsFlipkart Big Billion Days Quiz - Win 5 Super CoinsFlipkart Big Buzz Challenge for 13 October 2020 - 2050 Gift Vouchers & SuperCoinsFlipkart Infinix Hot 10 Quiz - Exciting PrizesThe Ultimate realme Quiz - realme 100W SoundbarsFlipkart Muqabla Quiz - 7 OPPO Smartphones, 50 Gift Vouchers, Super CoinsFlipkart Super Fan Quiz - Super CoinsJio Trivia Quiz for 20 October 2020 - flat 10% off on the Moms Co

Reminder

Hi friends, We Are Trusted & A Popular Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.