Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

This Quiz Contest is Expired. Refer all live Amazon Quizzes.

Amazon The February Quiz

Play Amazon The February Quiz today by answering all five questions correctly and stand a chance to win Rs.20,000 as Amazon Pay Balance.

Correct answers for Amazon The February Quiz are updated. Please make use of it.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon The February Quiz.

Amazon The February Quiz

Amazon The February Quiz Details

The following table provides a quick look on Amazon The February Quiz.

Contest NameAmazon The February Quiz
PrizeRs.20,000 as Amazon Pay Balance
Start Time
End Time
Total Winners1
Prize AnnouncementOn or before
Answer StatusUpdated

Where & How To Play Amazon The February Quiz

You can play Amazon The February Quiz, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open the app & Create/Sign in into Amazon Account.

  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.

  4. Start playing Amazon The February Quiz.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon The February Quiz directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Amazon The February Quiz Answers:

Answer Verified

  1. As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

    Answer: Valentine

  2. For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

    Answer: Haryana

  3. Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

    Answer: Indian Coast Guard

  4. 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

    Answer: Darwin

  5. National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

    Answer: CV Raman

  6. Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

    Answer: Tampa Bay Buccaneers

  7. In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

    Answer: Gully Boy

  8. On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

    Answer: FW de Klerk

Please join us on WhatsApp or Telegram.

Click here to open Amazon The February Quiz (Amazon App Only).

Share this Answers

Sharing is caring! Please hit any of your favorite social media apps and share this article with anyone who might benefit from it.

Meet the Author

See Also

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz Answers for Season 1All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers for Season 1All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Kaun Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz Answers for Season 1All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Super Fan Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1Amazon Daily Quiz Answers for 4 March 2021 - Win a Bose SoundbarAmazon Samsung Galaxy M12 Quiz - Win a Samsung Galaxy M12Amazon World Wildlife Day Quiz - Win a Canon EOS 80D*Amazon The March Quiz - Win Rs.15,000 as Amazon Pay BalanceAmazon March Edition | Spin and Win Quiz - Win Sony LED TV & other exciting rewardsAmazon FunZone JackPot Quiz - Win Sony Alpha Mirrorless Camera & More*Amazon Pay Quiz - Win Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon The Credit Card Quiz - Win Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon IFB AC Quiz - Win Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Guess the song Quiz - Win Rs.1000 as Amazon Pay BalanceAmazon Credit Card Bill Quiz - Win your next credit card billAmazon Redmi Note 10 Series Quiz - Win a Redmi Note 10 SeriesAmazon Fossil Women's Day Quiz - Win a Fossil WatchAmazon Pay balance KYC Quiz - Win Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Michael Kors Gen5e Quiz - Win a Michael Kors WatchAmazon National Science Day Quiz - Win Rs.20,000 as Amazon Pay BalanceAmazon LG Tone Free Quiz - Win Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Pay Later Quiz - Win Rs.20,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Ring of Rewards | Spin And Win Quiz - Win Gauranteed rewardsAmazon Movie Mania Quiz - Win Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Car & bike protection quiz - Win Rs.20,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Pay Gas cylinder Quiz - Win Rs.100 back as Amazon Pay BalanceAmazon Pay | Ring of Rewards Quiz - Win Random RewardsAmazon Special Edition | Funzone Jackpot Quiz - Win Rs.25,000, Mi phone & more.Amazon Alexa-Built in Phones Quiz - Win Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAll Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4 - Win undefinedAll Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1 - Win undefinedAll Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1 - Win undefinedAll Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz Answers for Season 1 - Win undefinedFlipkart Daily Trivia Quiz for 4 March 2021 - Win Vouchers, Gems and MoreAll Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers for Season 1 - Win undefinedAll Flipkart Super Fan Quiz Answers for Season 1 - Win undefinedAll Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1 - Win [object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1 - Win undefinedAll Flipkart Kaun Quiz Answers for Season 1 - Win undefinedAll Flipkart Beat the Genius Quiz Answers for Season 1 - Win undefined

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.