Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

The Pattadakal dance festival usually held in January is held in the UNESCO World Heritage site in which Indian state?

Amazon January Edition Quiz

Play Amazon January Edition Quiz today by answering all eight questions correctly and stand a chance to win Rs.20,000 as Amazon Pay balance.

Correct answers for Amazon January Edition Quiz are updated. Please make use of it.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon January Edition Quiz.

Amazon January Edition Quiz

Amazon January Edition Quiz Details

The following table provides a quick look on Amazon January Edition Quiz.

Contest NameAmazon January Edition Quiz
PrizeRs.20,000 as Amazon Pay balance
Start Time
End Time
Total Winners1
Prize AnnouncementOn or before
Answer StatusUpdated

Where & How To Play Amazon January Edition Quiz

You can play Amazon January Edition Quiz, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open the app & Create/Sign in into Amazon Account.

  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.

  4. Start playing Amazon January Edition Quiz.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon January Edition Quiz directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Amazon January Edition Quiz Answers:

Answer Verified

  1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guananbara Bay, on the coast of South America and name the city what?

    Answer: Rio De Janeiro

  2. On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

    Answer: Alaska

  3. 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when _____ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks.

    Answer: KM Cariappa

  4. National Voter's is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organisation?

    Answer: Election Commission of India

  5. In 2019, in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India mad Autralia follow on at the SCG?

    Answer: Kuldeep Yadav

  6. Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?

    Answer: Bad Boys for Life

  7. The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?

    Answer: David Bowie

  8. The Pattadakal dance festival usually held in January is held in the UNESCO World Heritage site in which Indian state?

    Answer: Karnataka

Join us on WhatsApp or Telegram Channel and make us happy.

Click here to open Amazon FunZone (App Only).

Share this Answers

Sharing is caring! Please hit any of your favorite social media apps and share this article with anyone who might benefit from it.

Meet the Author

See Also

Amazon Daily Quiz Answers for 27 January 2021 - Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Cadbury Silk Mousse Quiz - 10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Redmi 9 Power Quiz - Redmi 9 Power*Amazon Karigar Handicrafts Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Republic Day Edition Quiz - Rs.26,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Republic Day Edition | Funzone JackPot Quiz - Rs.50,000 and other Exciting PrizesAmazon Google Play Recharge Quiz - 100% back up to Rs.300*Amazon Republic Day Edition | Spin and Win Quiz - OnePlus 8T, Rs.20,000 and More*Amazon Special Edition | Spin And Win Quiz - Galaxy S21 & other goodies from SamsungAmazon Colgate Dazzle White Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Pay Later Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Samsung Galaxy M02s Quiz - Samsung Galaxy M02s SmartphoneAmazon Car & bike protection Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Aquaguard Marvel Quiz - a Aquaguard marvel RO water puriferAmazon Credit Card Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Fashion Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay balanceAmazon Great Republic Day Edition | Spin And Win Quiz - iPhone 12 and more goodies from AppleAmazon Mivi Collar 2B Quiz | Jan 2021 Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO A15S | Spin and Win Quiz - Rs.10,000 & MoreAmazon Mi 10T Series | Spin And Win Quiz - Mi 10T, Rs.10,000 Coupon and moreAmazon Original Series | Tandav Quiz - Rs.5,000 as Amazon Pay balanceAmazon FunZone JackPot Quiz - Rs.1,00,000, Rs.20,000, Rs.5000 as Amazon Pay BalanceAmazon Great Republic Day Edition | Spin And Win Quiz - OnePlus 8T & moreAmazon Great Republic Sale Quiz - Rs.1,00,000 as Amazon Pay BalanceAmazon LG Monitors Quiz - a Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Guess the Song Quiz - a Rs.1,000 as Amazon Pay BalanceAmazon January Edition | Spin And Win Quiz - Bose speakers, Rs.10,000 and MoreAmazon January Edition Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Mi 10i | Spin And Win Quiz - Mi 10, Rs.1,000 & moreAmazon Mi 10T Series Quiz - a Mi 10TFlipkart Fake or Not Fake Quiz for 27 January 2021 - Rs.1000, Rs.50 and Super CoinFlipkart Daam Sahi Hai Answers for January 27, 2021 - a Smartphone and Super CoinFlipkart Kya Bolti Public Answers for January 27, 2021 - Rs.1000 Flipkart Voucher and Super CoinFlipkart For Your Information (F.Y.I) Answers for January 27, 2021 - Rs.1000 Flipkart vouchers and Super CoinFlipkart Daily Trivia Quiz for 27 January 2021 - Vouchers, Gems and MoreFlipkart Kaun Quiz Answers for January 27, 2021 - Rs.1000 Flipkart Voucher and Super Coin

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.