Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

Amazon January Edition Quiz

Play Amazon January Edition Quiz today by answering all eight questions correctly and stand a chance to win Rs.20,000 as Amazon Pay balance.

Correct answers for Amazon January Edition Quiz are updated. Please make use of it.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon January Edition Quiz.

Amazon January Edition Quiz

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Amazon January Edition Quiz Answers:

Answer Verified

  1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guananbara Bay, on the coast of South America and name the city what?

    Answer: Rio De Janeiro

  2. On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

    Answer: Alaska

  3. 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when _____ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks.

    Answer: KM Cariappa

  4. National Voter's is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organisation?

    Answer: Election Commission of India

  5. In 2019, in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India mad Autralia follow on at the SCG?

    Answer: Kuldeep Yadav

  6. Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?

    Answer: Bad Boys for Life

  7. The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?

    Answer: David Bowie

  8. The Pattadakal dance festival usually held in January is held in the UNESCO World Heritage site in which Indian state?

    Answer: Karnataka

Join us on WhatsApp or Telegram Channel and make us happy.

Click here to open Amazon FunZone (App Only).

Share this Answers

Sharing is caring! Please hit any of your favorite social media apps and share this article with anyone who might benefit from it.

Meet the Author

See Also

Amazon Daily Quiz Answers for 16 January 2021 - Exciting PrizesAmazon Fashion Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay balanceAmazon Mivi Collar 2B Quiz | Jan 2021 Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO A15S | Spin and Win Quiz - Rs.10,000 & MoreAmazon Mi 10T Series | Spin And Win Quiz - Mi 10T, Rs.10,000 Coupon and moreAmazon Original Series | Tandav Quiz - Rs.5,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pictionary | FunZone Carnival Quiz - Rs.25,000 as Amazon Pay balanceAmazon FunZone JackPot Quiz - Rs.1,00,000, Rs.20,000, Rs.5000 as Amazon Pay BalanceAmazon Great Republic Day Edition | Spin And Win Quiz - OnePlus 8T & moreAmazon Great Republic Sale Quiz - Rs.1,00,000 as Amazon Pay BalanceAmazon LG Monitors Quiz - a Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Guess the Song Quiz - a Rs.1,000 as Amazon Pay BalanceAmazon Festival Edition Quiz - Rs.15,000 as Amazon Pay balanceAmazon Festival Edition | Funzone Jackpot Quiz - Rs.50,000 as Amazon Pay balanceAmazon Makar Sankranti Edition | Spin And Win Quiz - Rs.50, Rs.55, Rs.30 and MoreAmazon January Edition | Spin And Win Quiz - Bose speakers, Rs.10,000 and MoreAmazon January Edition Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pongal Edition | Spin And Win Quiz - Mixer Grinder and MoreAmazon Mi 10i | Spin And Win Quiz - Mi 10, Rs.1,000 & moreAmazon Mi 10T Series Quiz - a Mi 10TAmazon Health Essential Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay BalanceFlipkart Fake or Not Fake Quiz for 15 January 2021 - Rs.1000, Rs.50 and Super CoinFlipkart Daam Sahi Hai Answers for January 15, 2021 - a Smartphone and Super CoinFlipkart Prize Wali Paathshala Answers for January 15, 2021 - Rs.1000 Flipkart vouchers and Super CoinFlipkart Kya Bolti Public Answers for January 15, 2021 - Rs.1000 Flipkart Voucher and Super CoinFlipkart Daily Trivia Quiz for 15 January 2021 - Vouchers, Gems and MoreFlipkart Kaun Quiz Answers for January 15, 2021 - Rs.1000 Flipkart Voucher and Super CoinJio Trivia Quiz for 15 January 2021 -

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.