Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Jio Trivia Quiz for 17 October 2020 - Win flat 18% off on all medicines on Med Life

Last Updated:

This Quiz Contest is Expired

Win flat 18% off on all medicines on Med Life

Stand a chance to win flat 18% off on all medicines on Med Life by answering any seven questions correctly.

Jio Trivia Quiz for 17 October 2020

Details

  • Answer any seven questions and win flat 18% off on all medicines on Med Life .
  • Starts on .
  • Ends on .
  • Winners - To all who answer any 7 questions correctly.
  • Answers - Updated.
  • Prize Announcement - Immediately.

Where & How To Play

You can play all Jio daily games, quizzes, and puzzles, only on the MyJio App.

  1. Download the MyJio App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into MyJio Account.

  3. Scroll down a little bit to Find the 'FunZone' under 'JioEngage' section.

  4. Start playing Jio Trivia Quiz for today.

Earn Money from QuizArmy

QuizArmy started 'Give it Back' program to give back the instant cash from Rs.50 to Rs.200 to the users who correct errors. Please click on the below link to find more Details and Earners.

'Give it Back' Program.

Subscribe Us:

Subscribe to our Channel to Get Instant and 100% correct answers for:

Click to Join

WhatsApp190+

Click to Join

Telegram160+

Questions with Answers:

Answer Updated

  1. India holds the record for the Highest Total Score in an ODI match?

    Answer: False

  2. Who out of these is known as 'Captain Cool'?

    Answer: MS Dhoni

  3. Which cricket stadium saw a record crowd for women's cricket this year during the T20 World Cup final match?

    Answer: Melbourne

  4. How many friends does it take a share a Crispello?

    Answer: 4

  5. Who was the Captain of Indian Cricket Team during 1983 World Cup?

    Answer: Kapil Dev

  6. Match these IPL 2019 batting leaders with their achievements in IPL 2019. A) Shikhar Dhawan B) Andre Russell C) David Warner D) Jonny Bairstow: 1) Best Strike Rate 2) Most Fours 3) Highest Inning Score 4) Most Runs Overall

    Answer: A-2, B-1, C-4, D-3

  7. East Africa played the cricket world cup in which year?

    Answer: 1975

  8. Ravi Shastri is team India's head coach from 13th September 2017 till date

    Answer: TRUE

  9. How will you share a Crispello during a Cricket match?

    Answer: Share it equally

Meet the Author

See Also

Amazon Daily Quiz Answers for 27 October 2020 - a 10gm Gold BarAmazon Great Indian Festival - Spin And Win - Apple iPhone 11 (64GB), Rs.25,000 & moreAmazon Guess and Win Quiz - LG TV & LG 55' 4k Smart TVAmazon Loreal Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Spin & Win Quiz - Rs.50, Rs.1000 & MoreAmazon Secret Door Quiz - Rs.50,000, Rs.25,000 & MoreAmazon FunZone JackPot Quiz - OnePlus 8, Rs.50,000, Rs.50 & moreAmazon Michael Kors Diwali Quiz - a Michael Kors WatchAmazon Ring of Rewards Quiz - Guaranteed PrizesAmazon Alexa on App Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay BalanceAmazon Pay with Alexa Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Credit Card Bill Quiz - 100% Back on your Credit card billAmazon Pay Gift Cards Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO Enco w51 Quiz - Rs.4,500 as Amazon Pay balanceAmazon Maggi Range Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Guess What? Quiz - Rs.15,000 as Amazon Pay balanceAmazon Sony Bravia TV Quiz - Sony Bravia 43 inch TVAmazon Samsung S20 FE Quiz - Samsung Galaxy S20 FEAmazon OnePlus Nord 5G Quiz - OneOPlus Nord 5GAmazon Samsung Quiz - Samsung Galaxy M31sAmazon Tecno Spark Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Oppo F17 Pro Quiz - OPPO F17 ProAmazon Tecno Quiz - Rs.5,000 as Amazon Pay balanceAmazon Mivi Duopods M80 Quiz - Rs.2,500 as Amazon Pay balanceAmazon Ptron Bassbuds Pro Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Small Business Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO A15 - Spin And Win - OPPO A17, Rs.10,000 & MoreAmazon Fashion Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Honor Watch ES Quiz - Rs.4,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pantry Bingo Quiz - Rs. 20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Benq Monitors Quiz - BenQ monitorAmazon Dabur Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Boat Nirvana Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Philips Soundbar Quiz - Dolby Atmos SoundbarAmazon LG Monitors Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OnePlus 8T 5G Quiz - OnePlus 8T 5GFlipkart Daily Trivia Quiz for 27 October 2020 - Vouchers, Gems and MoreFlipkart Fake or Not Fake Quiz for 27 October 2020 - Rs.1000, Rs.50 and Super CoinJio Trivia Quiz for 26 October 2020 - flat 50% OFF in Domino's

Reminder

Hi friends, We Are Trusted & A Popular Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.