Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan

Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan

Play Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan today by answering all ten questions correctly and stand a chance to Super Coins.

Correct answers for Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan are updated. Please make use of it.

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan

E3: Sara Ali Khan in Flipkart Super Fan Quiz Details

The following table provides a quick look on E3: Sara Ali Khan in Flipkart Super Fan Quiz.

EpisodeE3: Sara Ali Khan
Contest NameFlipkart Super Fan - Sara Ali Khan
PrizeSuper Coins
Start Time
End Timenot disclosed
Total Winners4000+
Prize AnnouncementImmediately
Answer StatusUpdated

Where & How To Play E3: Sara Ali Khan in Flipkart Super Fan Quiz

You can play E3: Sara Ali Khan in Flipkart Super Fan Quiz, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing E3: Sara Ali Khan in Flipkart Super Fan Quiz.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing E3: Sara Ali Khan in Flipkart Super Fan Quiz directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Trending Links

Play: All Amazon Quiz Answers for Today

Play: All Flipkart Quiz Answers for Today

Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan Answers:

Answer Verified

E3: Sara Ali Khan

  1. What is my favourite holiday destination in India?

    Answer: Himachal Pradesh

  2. What is my favourite cheat meal?

    Answer: Mithai

  3. Which classical dance form am I more trained in?

    Answer: Odissi

  4. What is the name of my pet turtle?

    Answer: Mr. T

  5. What is my favourite type of Atta?

    Answer: Makki

  6. I have a fake Twitter account?

    Answer: True

  7. I lost weight during the Kedarnath shoot

    Answer: False

  8. My favourite form of exercise is weight training

    Answer: False

  9. My favourite Karan Johar film in ____

    Answer: Kabhi Khushi Kabhie Gham

  10. Out of all mom's films my favourite performance of hers is ____

    Answer: Chameli Ki Shaadi

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Share this Answers

Sharing is caring! Please hit any of your favorite social media apps and share this article with anyone who might benefit from it.

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: