Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Super Fan Quiz Answers

All Flipkart Super Fan Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Super Fan Quiz by answering all 10 questions correctly and win assured prizes of Super Coins.

All Flipkart Super Fan Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Super Fan Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E3: Sara Ali Khan

  1. What is my favourite holiday destination in India?

    Answer: Himachal Pradesh

  2. What is my favourite cheat meal?

    Answer: Mithai

  3. Which classical dance form am I more trained in?

    Answer: Odissi

  4. What is the name of my pet turtle?

    Answer: Mr. T

  5. What is my favourite type of Atta?

    Answer: Makki

  6. I have a fake Twitter account?

    Answer: True

  7. I lost weight during the Kedarnath shoot

    Answer: False

  8. My favourite form of exercise is weight training

    Answer: False

  9. My favourite Karan Johar film in ____

    Answer: Kabhi Khushi Kabhie Gham

  10. Out of all mom's films my favourite performance of hers is ____

    Answer: Chameli Ki Shaadi

E2: Jacqueline Fernandez

  1. What is the last thing I do before I sleep?

    Answer: Pray

  2. What is my favourite Indian Dessert?

    Answer: Rasgulla

  3. What is my least favourite vegetable?

    Answer: Karela

  4. What is that one social media trend that really bugs me

    Answer: Challenges

  5. I always carry a marble in my bag. Who gifted me this

    Answer: My Mom

  6. What is that one thing I always offer guests when they come home?

    Answer: Dates

  7. I have 2 poles at home

    Answer: TRUE

  8. If I wasn't living in india I would have loved to stay in New York

    Answer: FALSE

  9. The first Hindi film I watched was ____

    Answer: Devdas

  10. My first Bollywood crush was _____

    Answer: Salman Khan

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E1: Kareena Kapoor Khan

  1. What was the name my grandfather wanted to give me?

    Answer: Sidhima

  2. What do you think I like more?

    Answer: Sunset

  3. What was the summer course I took in Harvard?

    Answer: Micro Computers & Info tech

  4. What is my favourite corner in my house?

    Answer: The Balcony

  5. How many pairs of jeans do I own?

    Answer: 50-55 Pairs

  6. What is my favourite pass time with Taimur?

    Answer: Reading

  7. My second favourite holiday destination in New York

    Answer: False

  8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa

    Answer: False

  9. I would love to be a lead in my own biopic

    Answer: True

  10. My favourite Saif Ali Khan performance is?

    Answer: Dil Chahta hai

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.