Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Super Fan Quiz Answers for Season 1

Flipkart Super Fan Quiz answers for all episodes of Season 1.

All Flipkart Super Fan Quiz Answers for Season 1

Click here to open Flipkart Super Fan Quiz (Flipkart App Only).

E6: Malaika Arora

  1. What is the most daring things I have ever done?

    Answer: Swimming with Sharks

  2. What disk do I cook the best?

    Answer: Green Thai Curry

  3. What is that one habit I just can't get rid of?

    Answer: Over-packing

  4. What was my favorite subject in school?

    Answer: History

  5. What is that one word I use a lot?

    Answer: Seriously

  6. Badminton is my favourite sport

    Answer: False

  7. My perfect date night is a long walk on the bench

    Answer: False

  8. The hindi film song which best describes me is _______

    Answer: Oh Haseena Zulfon Waali

  9. The first ad I did was for

    Answer: Amusement Park

  10. My favourite hindi movie is _______

    Answer: Qayamat Se Qayamat Tak

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E5: Ananya Pandey

  1. What is my secret talent?

    Answer: Touching my toungue to my nose

  2. What is my favourite team sport?

    Answer: Cricket

  3. What is my favourite ice cream flavour?

    Answer: Cookies and Cream

  4. My favourite family holiday was to which place?

    Answer: Africa

  5. I am allergic to cheese?

    Answer: False

  6. One emoji that I use the most is the eye roll?

    Answer: False

  7. The first thing I do in the morning is check my phone

    Answer: True

  8. If this film was remade today I would love to be a part if it. the film is

    Answer: Kuch Kuch Hota Hai

  9. I regularly use this movie dialogue. The dialogue is ____

    Answer: Main apni favourite hoon

  10. If my life had a hindi theme song then it would be ____?

    Answer: Ankhiyon se goli maare

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E4: Taapsee Pannu

  1. The first poster I ever put in my room was of which actor?

    Answer: John Abraham

  2. Who am I more scared of?

    Answer: My Dad

  3. What is that one habit I just can't get rid of?

    Answer: Nail Bitting

  4. If I were to get a third tattoo what would that tatto be?

    Answer: My Birth Date

  5. Which Delhi street food do I miss the most?

    Answer: Chole Bhature

  6. I am a

    Answer: Morning Person

  7. In college I developed an app called FontSwap

    Answer: True

  8. Once while playing Badminton I hit my younger sister so hard on the head that she had to go to the hospital

    Answer: False

  9. The first film I saw in a movie theatre was

    Answer: Chhota Chetan

  10. I can speak _____ languages

    Answer: 5

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E3: Sara Ali Khan

  1. What is my favourite holiday destination in India?

    Answer: Himachal Pradesh

  2. What is my favourite cheat meal?

    Answer: Mithai

  3. Which classical dance form am I more trained in?

    Answer: Odissi

  4. What is the name of my pet turtle?

    Answer: Mr. T

  5. What is my favourite type of Atta?

    Answer: Makki

  6. I have a fake Twitter account?

    Answer: True

  7. I lost weight during the Kedarnath shoot

    Answer: False

  8. My favourite form of exercise is weight training

    Answer: False

  9. My favourite Karan Johar film in ____

    Answer: Kabhi Khushi Kabhie Gham

  10. Out of all mom's films my favourite performance of hers is ____

    Answer: Chameli Ki Shaadi

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E2: Jacqueline Fernandez

  1. What is the last thing I do before I sleep?

    Answer: Pray

  2. What is my favourite Indian Dessert?

    Answer: Rasgulla

  3. What is my least favourite vegetable?

    Answer: Karela

  4. What is that one social media trend that really bugs me

    Answer: Challenges

  5. I always carry a marble in my bag. Who gifted me this

    Answer: My Mom

  6. What is that one thing I always offer guests when they come home?

    Answer: Dates

  7. I have 2 poles at home

    Answer: TRUE

  8. If I wasn't living in india I would have loved to stay in New York

    Answer: FALSE

  9. The first Hindi film I watched was ____

    Answer: Devdas

  10. My first Bollywood crush was _____

    Answer: Salman Khan

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E1: Kareena Kapoor Khan

  1. What was the name my grandfather wanted to give me?

    Answer: Sidhima

  2. What do you think I like more?

    Answer: Sunset

  3. What was the summer course I took in Harvard?

    Answer: Micro Computers & Info tech

  4. What is my favourite corner in my house?

    Answer: The Balcony

  5. How many pairs of jeans do I own?

    Answer: 50-55 Pairs

  6. What is my favourite pass time with Taimur?

    Answer: Reading

  7. My second favourite holiday destination in New York

    Answer: False

  8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa

    Answer: False

  9. I would love to be a lead in my own biopic

    Answer: True

  10. My favourite Saif Ali Khan performance is?

    Answer: Dil Chahta hai

Please join us on WhatsApp or Telegram.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.