Flipkart Super Fan Quiz - Malaika Arora

Flipkart Super Fan Quiz - Malaika Arora

Play Flipkart Super Fan Quiz - Malaika Arora today by answering all ten questions correctly and stand a chance to Rs.1000, Super Fan and Super Coin.

Correct answers for Flipkart Super Fan Quiz - Malaika Arora are updated. Please make use of it.

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Flipkart Super Fan Quiz - Malaika Arora

E6: Malaika Arora in Flipkart Super Fan Quiz Details

The following table provides a quick look on E6: Malaika Arora in Flipkart Super Fan Quiz.

EpisodeE6: Malaika Arora
Contest NameFlipkart Super Fan Quiz - Malaika Arora
PrizeRs.1000, Super Fan and Super Coin
Start Time
End Timenot disclosed
Total Winners3050+
Prize Announcement30-Oct-2020
Answer StatusUpdated

Where & How To Play E6: Malaika Arora in Flipkart Super Fan Quiz

You can play E6: Malaika Arora in Flipkart Super Fan Quiz, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing E6: Malaika Arora in Flipkart Super Fan Quiz.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing E6: Malaika Arora in Flipkart Super Fan Quiz directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Trending Links

Play: All Amazon Quiz Answers for Today

Play: All Flipkart Quiz Answers for Today

Flipkart Super Fan Quiz - Malaika Arora Answers:

E6: Malaika Arora

  1. What is the most daring things I have ever done?

    Answer: Swimming with Sharks

  2. What disk do I cook the best?

    Answer: Green Thai Curry

  3. What is that one habit I just can't get rid of?

    Answer: Over-packing

  4. What was my favorite subject in school?

    Answer: History

  5. What is that one word I use a lot?

    Answer: Seriously

  6. Badminton is my favourite sport

    Answer: False

  7. My perfect date night is a long walk on the bench

    Answer: False

  8. The hindi film song which best describes me is _______

    Answer: Oh Haseena Zulfon Waali

  9. The first ad I did was for

    Answer: Amusement Park

  10. My favourite hindi movie is _______

    Answer: Qayamat Se Qayamat Tak

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Share this Answers

Sharing is caring! Please hit any of your favorite social media apps and share this article with anyone who might benefit from it.

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: