Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Flipkart Super Fan Quiz

Please scroll down till the end to find out the quiz contest that you missed out.

Flipkart Super Fan Quiz

Flipkart Super Fan - Kareena Kapoor Khan

Play Flipkart Super Fan - Kareena Kapoor Khan and stand a change to win Super Coins by answering all ten questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Flipkart Super Fan - Kareena Kapoor Khan.

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. What was the name my grandfather wanted to give me?

    Answer: Sidhima

  2. What do you think I like more?

    Answer: Sunset

  3. What was the summer course I took in Harvard?

    Answer: Micro Computers & Info tech

  4. What is my favourite corner in my house?

    Answer: The Balcony

  5. How many pairs of jeans do I own?

    Answer: 50-55 Pairs

  6. What is my favourite pass time with Taimur?

    Answer: Reading

  7. My second favourite holiday destination in New York

    Answer: False

  8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa

    Answer: False

  9. I would love to be a lead in my own biopic

    Answer: True

  10. My favourite Saif Ali Khan performance is?

    Answer: Dil Chahta hai

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Flipkart Super Fan - Jacqueline Fernandez

Play Flipkart Super Fan - Jacqueline Fernandez and stand a change to win Super Coins by answering all ten questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Flipkart Super Fan - Jacqueline Fernandez.

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. What is the last thing I do before I sleep?

    Answer: Pray

  2. What is my favourite Indian Dessert?

    Answer: Rasgulla

  3. What is my least favourite vegetable?

    Answer: Karela

  4. What is that one social media trend that really bugs me

    Answer: Challenges

  5. I always carry a marble in my bag. Who gifted me this

    Answer: My Mom

  6. What is that one thing I always offer guests when they come home?

    Answer: Dates

  7. I have 2 poles at home

    Answer: TRUE

  8. If I wasn't living in india I would have loved to stay in New York

    Answer: FALSE

  9. The first Hindi film I watched was ____

    Answer: Devdas

  10. My first Bollywood crush was _____

    Answer: Salman Khan

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan

Play Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan and stand a change to win Super Coins by answering all ten questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Flipkart Super Fan - Sara Ali Khan.

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. What is my favourite holiday destination in India?

    Answer: Himachal Pradesh

  2. What is my favourite cheat meal?

    Answer: Mithai

  3. Which classical dance form am I more trained in?

    Answer: Odissi

  4. What is the name of my pet turtle?

    Answer: Mr. T

  5. What is my favourite type of Atta?

    Answer: Makki

  6. I have a fake Twitter account?

    Answer: True

  7. I lost weight during the Kedarnath shoot

    Answer: False

  8. My favourite form of exercise is weight training

    Answer: False

  9. My favourite Karan Johar film in ____

    Answer: Kabhi Khushi Kabhie Gham

  10. Out of all mom's films my favourite performance of hers is ____

    Answer: Chameli Ki Shaadi

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Flipkart Super Fan - Tapsee Pannu

Play Flipkart Super Fan - Tapsee Pannu and stand a change to win Super Coins by answering all ten questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Flipkart Super Fan - Tapsee Pannu.

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. The first poster I ever put in my room was of which actor?

    Answer: John Abraham

  2. Who am I more scared of?

    Answer: My Dad

  3. What is that one habit I just can't get rid of?

    Answer: Nail Bitting

  4. If I were to get a third tattoo what would that tatto be?

    Answer: My Birth Date

  5. Which Delhi street food do I miss the most?

    Answer: Chole Bhature

  6. I am a

    Answer: Morning Person

  7. In college I developed an app called FontSwap

    Answer: True

  8. Once while playing Badminton I hit my younger sister so hard on the head that she had to go to the hospital

    Answer: False

  9. The first film I saw in a movie theatre was

    Answer: Chhota Chetan

  10. I can speak _____ languages

    Answer: 5

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Flipkart Super Fan - Ananya Pandey

Play Flipkart Super Fan - Ananya Pandey and stand a change to win Super Coins by answering all ten questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Flipkart Super Fan - Ananya Pandey.

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. What is my secret talent?

    Answer: Touching my toungue to my nose

  2. What is my favourite team sport?

    Answer: Cricket

  3. What is my favourite ice cream flavour?

    Answer: Cookies and Cream

  4. My favourite family holiday was to which place?

    Answer: Africa

  5. I am allergic to cheese?

    Answer: False

  6. One emoji that I use the most is the eye roll?

    Answer: False

  7. The first thing I do in the morning is check my phone

    Answer: True

  8. If this film was remade today I would love to be a part if it. the film is

    Answer: Kuch Kuch Hota Hai

  9. I regularly use this movie dialogue. The dialogue is ____

    Answer: Main apni favourite hoon

  10. If my life had a hindi theme song then it would be ____?

    Answer: Ankhiyon se goli maare

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Flipkart Super Fan - Malaika Arora

Play Flipkart Super Fan - Malaika Arora and stand a change to win Rs.1000, Super Fan and Super Coin by answering all ten questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Flipkart Super Fan - Malaika Arora.

Questions with Answers:

  1. What is the most daring things I have ever done?

    Answer: Swimming with Sharks

  2. What disk do I cook the best?

    Answer: Green Thai Curry

  3. What is that one habit I just can't get rid of?

    Answer: Over-packing

  4. What was my favorite subject in school?

    Answer: History

  5. What is that one word I use a lot?

    Answer: Seriously

  6. Badminton is my favourite sport

    Answer: False

  7. My perfect date night is a long walk on the bench

    Answer: False

  8. The hindi film song which best describes me is _______

    Answer: Oh Haseena Zulfon Waali

  9. The first ad I did was for

    Answer: Amusement Park

  10. My favourite hindi movie is _______

    Answer: Qayamat Se Qayamat Tak

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Earn Money from QuizArmy

QuizArmy started 'Give it Back' program to give back the instant cash from Rs.50 to Rs.200 to the users who correct errors. Please click on the below link to find more Details and Earners.

'Give it Back' Program.

Subscribe Us:

Subscribe to our Channel to Get Instant and 100% correct answers for:

Click to Join

WhatsApp190+

Click to Join

Telegram191+

Where & How To Play

You can play all Flipkart daily games, quizzes, and puzzles, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing Flipkart Quizzes.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing Flipkart Quizzes directly.

Meet the Author

See Also

Amazon ReadyToPOD Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Festival Riddles - Rs.50,000 as Amazon Pay balanceAmazon Great Indian Festival - Spin And Win - Rs.25,000, Rs.100 & MoreAmazon Guess Win Quiz - LG Bluetooth Speaker & LG (55) 4K Smart TVAmazon Great Indian Festival - Spin And Win - Apple iPhone 11 (64GB), Rs.25,000 & moreAmazon Loreal Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon FunZone JackPot Quiz - OnePlus 8, Rs.50,000, Rs.50 & moreAmazon Michael Kors Diwali Quiz - a Michael Kors WatchAmazon Ring of Rewards Quiz - Guaranteed PrizesAmazon Alexa on App Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay BalanceAmazon Pay with Alexa Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Credit Card Bill Quiz - 100% Back on your Credit card billAmazon Pay Gift Cards Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO Enco w51 Quiz - Rs.4,500 as Amazon Pay balanceAmazon Maggi Range Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Guess What? Quiz - Rs.15,000 as Amazon Pay balanceAmazon Sony Bravia TV Quiz - Sony Bravia 43 inch TVAmazon Samsung S20 FE Quiz - Samsung Galaxy S20 FEAmazon OnePlus Nord 5G Quiz - OneOPlus Nord 5GAmazon Samsung Quiz - Samsung Galaxy M31sAmazon Tecno Spark Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Oppo F17 Pro Quiz - OPPO F17 ProAmazon Tecno Quiz - Rs.5,000 as Amazon Pay balanceAmazon Mivi Duopods M80 Quiz - Rs.2,500 as Amazon Pay balanceAmazon Ptron Bassbuds Pro Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Small Business Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO A15 - Spin And Win - OPPO A17, Rs.10,000 & MoreAmazon Fashion Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Honor Watch ES Quiz - Rs.4,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pantry Bingo Quiz - Rs. 20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Benq Monitors Quiz - BenQ monitorAmazon Dabur Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Boat Nirvana Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Philips Soundbar Quiz - Dolby Atmos SoundbarAmazon LG Monitors Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OnePlus 8T 5G Quiz - OnePlus 8T 5GJio Trivia Quiz for 29 October 2020 - flat 13% Off in ChicMe

Reminder

Hi friends, We Are Trusted & A Popular Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.