All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Sirf Ek Minute Quiz by answering 6 question correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Sirf Ek Minute Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

❮ PrevNext ❯

E167: Mazzedar iPhones

Short Answers: D, B, B, D, D, A

  1. Which is the latest model of iPhone launched by Apple in 2021?

    Answer: 13

  2. Which Chhota Bheem character shares his name with Akshay Kumar's character from Hera Pheri?

    Answer: Raju

  3. Which of these cricketers does not bat and bowl with their left hand?

    Answer: Sourav. G

  4. Which of these is not an aquatic mammal?

    Answer: Sharks

  5. Which player scored the first ever ODI double hundred in international cricket?

    Answer: Belinda. C

  6. The Birla House where Mahatma Gandhi was assassinated is located on which of these roads?

    Answer: Tees January Marg

E166: 83 Ka World Cup

Short Answers: A, C, A, A, D, B

  1. December 1 is the day used to create awareness of which disease usually with a red ribbon symbol?

    Answer: AIDS

  2. In which city would you find the Bara Imambara?

    Answer: Lucknow

  3. Which cricketer will be portrayed by his son in the upcoming movie 83?

    Answer: Sandeep P

  4. Who became the first Indian footballer to receive the Major Dhyan Chand Khel Ratna Award?

    Answer: Sunil Chhetri

  5. Which state celebrates its Liberation Day on 19th December since it won freedom in 1961?

    Answer: Goa

  6. National Mathematics Day is celebrated in honour of whose birthday on December 22nd?

    Answer: Option 2

E165: Rajasthan Ki Mithai

Short Answers: A, A, A, B, B, B

  1. Which of these images depicts ghewar a sweet from Rajasthan?

    Answer: Ghewar

  2. The city of Fatehpur Sikhri was built by which Emperor?

    Answer: Akbar

  3. Which of these is issued by banks to an account holder for recording sums deposited and withdrawn?

    Answer: Passbook

  4. Choose the sport that originated in India.

    Answer: Kho-Kho

  5. Which is the strongest bone in the human body?

    Answer: Femur

  6. Which of these sports does not involve the use of racquets?

    Answer: Football

❮ PrevNext ❯

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Meet the Author

iamquizarmy@gmail.com

Other Live Flipkart Quizzes

Flipkart Xiaomi 11i Series 5G Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 1All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 3All Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun - Who Did it? Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1All Flipkart Big Buzz Challenge Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 1

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: