Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Sirf Ek Minute Quiz by answering 6 question correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Sirf Ek Minute Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E11:

Update Time:

  1. Question 1?

    Answer:

  2. Question 2?

    Answer:

  3. Question 3?

    Answer:

  4. Question 4?

    Answer:

  5. Question 5?

    Answer:

  6. Question 6?

    Answer:

E10: Land of Temples and Sarees

Short Answers: C, B, B, B, A, B

  1. Pick theodd one out.

    Answer: Anushula and Jahnvi Kapoor

  2. What does the L in the LED screen stand for?

    Answer: Light

  3. In which year did demonetisation take place?

    Answer: 2016

  4. Which of these passes through India?

    Answer: Tropic of Cancer

  5. Who is the Vice President of India?

    Answer: M. Venkaiah Naidu

  6. Where is Kanchipuram silk sarees from?

    Answer: Tamil Nadu

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E9: Khan Khronology

Short Answers: A, C, B, A, D, B

  1. Who won the first IPL?

    Answer: Rajasthan Royals

  2. Which of these movies were released first?

    Answer: Karan Arjun

  3. What animal appears on the Lamborghini logo?

    Answer: Bull

  4. President Dr. S Radhakrishnan's birthday is celebrated as what?

    Answer: Teachers Day

  5. Which country has the largest area?

    Answer: Russia

  6. Who among these is the youngest?

    Answer: Amit Shah

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E8: King of Fruits

Short Answers: B, A, A, A, B, A

  1. Totapuri and Kesar are types of what?

    Answer: Mango

  2. Which of these is an upcoming movie starring Shahid Kapoor?

    Answer: Jersey

  3. Who heads the Serum Institute of India?

    Answer: Adar Poonawalla

  4. Which city is China's capital?

    Answer: Beijing

  5. Which of these air force ranks is more senior?

    Answer: Air Commodore

  6. Which player never played a single T20 international for India?

    Answer: Anil Kumble

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E7: Dogri: Kashmir ya Assam?

Short Answers: A, B, A, B, B, B

  1. In which part of India is the Dogri language most commonly used?

    Answer: Jammu & Kashmir

  2. Which of these is a type of grass?

    Answer: Bamboo

  3. Which river is called the Father of African Rivers?

    Answer: Nile

  4. Which of these does 'Sukhoi' and 'MiG' supply to the Indian Armed Forces?

    Answer: Fighter Planes

  5. Which soft drink has a mascot named 'Fido Dido'?

    Answer: 7Up

  6. WHich of these countries reached the Euro Cup final for the first time?

    Answer: England

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E6: Martial Arts Ranks

Short Answers: A, A, D, A, B, B

  1. How many primary colours are there?

    Answer: 3

  2. Which continent is known as the Dark Continent?

    Answer: Africa

  3. Which is the most widely spoken language in the world?

    Answer: Mandarin

  4. Which city in India has the Veer Savarkar International airport?

    Answer: Port Blair

  5. Arrange these Karate belts starting from the lowest.

    Answer: White - Yellow - Green

  6. Which is India's eastern most state?

    Answer: Arunachal Pradesh

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.