Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E24: Earth's Sun-Screen

  1. Who among these was the leader of the rebels in Lucknow during the 1857 revolt?

    Answer: Begum Hazrat Mahal

  2. Ozone is made up of how many atoms of oxygen?

    Answer: 3

  3. How many sides does a dodecagon have?

    Answer: 12

E23: Shatabdi Express

  1. Which pair among the following is an odd pair?

    Answer: Priyanka Chopra & Parineeti Chopra

  2. Indian Railways started the Shatabdi Express train service to mark whose 100th birth anniversary?

    Answer: Jawaharlal Nehru

  3. Which of these is not the name of a smart assistant?

    Answer: Oculus

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E22: Daya, darwaza tod do!

  1. Who wrote the Vande Mataram?

    Answer: Bankim Chandra Chatterjee

  2. Which of these Indian classical dance originated in Kerala?

    Answer: Kathakali

  3. What is the full form of C.I.D?

    Answer: Criminal Investigation Department (Option C)

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E21: Log of the Rings

  1. CNG largely consist of which gas?

    Answer: Methane

  2. Which of these can hear sounds in the frequency range in which humans cannot hear?

    Answer: All of these

  3. By counting the number of which of these in a tree can you determine its age?

    Answer: Trunk Rings

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E20: Beauty & Beyond

  1. How many years did Shah Jahan take to complete the construction of Taj Mahal?

    Answer: 22 years

  2. Who among these was the first Indian actress to receive the Padma Shri Award?

    Answer: Nargis

  3. Who was the first Indian woman to win an Olympic medal?

    Answer: Karnam Malleswari

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E19: Three States of Matter

  1. In which of these does sound travel the fastest?

    Answer: Solids

  2. Which dance form has three primary gharanas named Jaipur - Banaras and Lucknow?

    Answer: Kathak

  3. The stem of which of these is usually consumed as a vegetable?

    Answer: Potato

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.