Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz answers for all episodes of Season 2 in a single page.

Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E8: Olympic Champions

  1. Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?

    Answer: Helium

  2. Which country has won the most medals in the history of Olympic Games?

    Answer: USA

  3. Which of these is not a fossil fuel?

    Answer: Firewood

E7: Mughal Era Tombs

  1. Which of these does not fit with the rest of the monuments?

    Answer: Charminar

  2. Which part of a plant is called as the 'Kitchen'?

    Answer: Leaf

  3. What is the full form of BIB?

    Answer: Boss is Back

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E6: The Mango Season

  1. Which element is the main component of diamonds?

    Answer: Carbon

  2. Who was the last governor General of India?

    Answer: C Rajagopalachari

  3. Which of these is NOT a kind of mango?

    Answer: Hariyali

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E5: Inquilab Zindabad

  1. Which modern-day Indian state did Vasco da Gama reach when he first came India?

    Answer: Kerala

  2. Which of the film actor's birth name was Inquilab Srivastava?

    Answer: Amitabh Bachchan

  3. The frozen form of which of the following gaese is also known as Dry Ice?

    Answer: Carbon Dioxide

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E4: Land of Kings

  1. Which of the next number in the series: 1 - 8 - 27 - 64 - ___ ?

    Answer: 125

  2. Who is the present Chief Minister of Rajasthan?

    Answer: Ashok Gehlot

  3. Which natural disaster is responsible for the creation of a tsunami?

    Answer: Earthquake

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E3: Internet's Favourite Celebrity

  1. Which of these vegetable does Not grow above the ground?

    Answer: Turnip

  2. Which Indian celebrity has the most number of followers on Instagram?

    Answer: Virat Kohli

  3. Which country is currently ruled by King Rama X?

    Answer: Thailand

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.