All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz answers for all episodes of Season 2 in a single page.

Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

Next ❯

E80: Aakhari Paathshala

  1. Who is the captian of the Indian men's team in the ODI series against Sri Lanka in July 2021?

    Answer: Shikhar Dhawan

  2. Which actor has announced that they are directing a movie based on the Emergency?

    Answer: Kangana R

  3. Identify this name _ A _ _ T _?

    Answer: Maruti [Add - M, R, U, I]

E79: Thunder-Bolt-Lightning

  1. Which olympian named ther child olympia, lighting and Thunder?

    Answer: Usain Bolt

  2. A. R. Rahman has not given Music in which of these movies?

    Answer: Dev D

  3. Which is these historical events happens first?

    Answer: Quit India Movement

E78: Incredible India

  1. In the movie Swades where does Shah Rukh Khan's character work?

    Answer: NASA

  2. Which of these is banned in mainland china?

    Answer: All the Above

  3. Identify this dance form _ _ I _ S _ I?

    Answer: Odissi [Add - O, D, S]

E77: Governor to PM

  1. The first Newspaper printed in India was in which language?

    Answer: English

  2. Which of these people has also served as the governor of RBI?

    Answer: Option 2

  3. Which of these countries has the cow as the national animal?

    Answer: Nepal

E76: Kitne Aadmi the?

  1. Which of these players gives his name to a type of run-out in cricket?

    Answer: Vinoo Mankad

  2. Which of these is not situated in Rajasthan?

    Answer: Option C

  3. In which year was Sholay released?

    Answer: 1975

E75: The Reel Prime Minister

  1. The ozone layer in the atmosphere is made up of which element?

    Answer: Oxygen

  2. Which actor has played the real-life Indian Prime Minister onscreen?

    Answer: Anupam K

  3. Which Indian city hosted the Asian games twice?

    Answer: New Delhi

Next ❯

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Meet the Author

iamquizarmy@gmail.com

Other Live Flipkart Quizzes

Flipkart Xiaomi 11i Series 5G Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 1All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz AnswersAll Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 3All Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun - Who Did it? Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1All Flipkart Big Buzz Challenge Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 1

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: