Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Flipkart Power Play with Champions Quiz Answers for Today

All Flipkart Power Play with Champions Quiz answers for all episodes of Season 2 in a single page.

Play Flipkart Power Play with Champions Quiz by answering all 6 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

Flipkart Power Play with Champions Quiz Answers for Today

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Power Play with Champions Quiz for Today (Direct Link - Flipkart App Only).

E28: Blast from the Past

  1. Who has bowled the most dot balls?

    Answer: Mohammad Shami

  2. Which batsman scored 99 not out?

    Answer: Mayank Agarwal

  3. Which team has hit the most sixes?

    Answer: Chennai

  4. Who has taken wickets in every match?

    Answer: Avesh Khan

  5. How many wickets has Harshal Patel taken so far?

    Answer: 17 Wickets

  6. In a completed 4 over spell who has conceded the least runs?

    Answer: Shardul Thakur

E27: Best Moments of the League

  1. Who has hit the most no. of sixes so for?

    Answer: K L Rahul

  2. Who scored the fastest 50 this season?

    Answer: K Pollard

  3. Wicket Haul were recoreded against which team?

    Answer: Mumbai

  4. Which batsman has been dismissed for a duck the most?

    Answer: N Pooran

  5. Which wicket-keeper has most no. of dismissals?

    Answer: De Villiers

  6. Which Teams Played the Super Over?

    Answer: Delhi & Hyderabad

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E26: HYD vs MUM

  1. How many balls will Kane Williamson face?

    Answer: 26 - 40

  2. How many runs will Quinton de Kock score?

    Answer: 58

  3. Who will score more runs?

    Answer: S Yadav

  4. How many wickets will Rashid Khan and Rahul Chahar take?

    Answer: 4 or more

  5. What will be the first innings score in this match?

    Answer: 170 or more

  6. Who will win this game?

    Answer: Mumbai

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.