Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Flipkart Power Play with Champions Quiz Answers for Today

All Flipkart Power Play with Champions Quiz answers for all episodes of Season 2 in a single page.

Play Flipkart Power Play with Champions Quiz by answering all 6 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

Flipkart Power Play with Champions Quiz Answers for Today

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Power Play with Champions Quiz for Today (Direct Link - Flipkart App Only).

E31: Stars of 2021

  1. How many runs Shikhar Dhawan has scored?

    Answer: 380

  2. In a competed 4 over spell who has conceded the most runs?

    Answer: Lungi Ngidi

  3. How many sixes MS Dhoni has hit?

    Answer: 1

  4. Which spinner has taken the most number of wickets?

    Answer: Rahul Chahar

  5. Among the following wicket keepers who has not done a stumping?

    Answer: MS Dhoni

  6. Who is the only fielder take 4 catches in a single game?

    Answer: R Jadeja

E30: Batsmen's Heaven

  1. Who scored the fastest 100 this season?

    Answer: D Padikkal

  2. Who bowled the fastest delivery?

    Answer: K Rabada

  3. Which venue witnessed the maximum sixes this season?

    Answer: Mumbai

  4. Among the following players who has hit the least sixes?

    Answer: Rishabh Pant

  5. Who has bowled the most wides?

    Answer: S Thakur

  6. What is the maximum run conceded in an over?

    Answer: 37

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E29: Smashing Sixes

  1. Which team posted the highest score this season?

    Answer: Punjab

  2. Who has hit the most sixes in powerplay?

    Answer: J Bairstow

  3. Who has hit the longest six?

    Answer: K Polard

  4. Who has bowled 2 maiden overs this season?

    Answer: I Sharma

  5. Which team won a game by a margin of 1 run?

    Answer: Bangalore

  6. Which team has hit the least sixes?

    Answer: Delhi

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.