Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E24: Hum Do Hamare No

  1. What % of people want the light switched off during intimate moments?

    Answer: 70%

  2. What % of women like a man with a beard and moustache?

    Answer: 60%

  3. What % of people do not want to have children after marriage?

    Answer: 30%

E23: men in Parlour

  1. What % of men don't wash their hands after using the washroom?

    Answer: 20%

  2. What % of men believe that if a girl is friendly, she is ready for a physical relationship?

    Answer: 40%

  3. What % of men get beauty treatments done in a salon because of their partner's pressure?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E22: F.R.I.E.N.D.S

  1. What % of men introduce their girlfriends as 'just friends'?

    Answer: 70%

  2. What % of people thinks that women are more accepting of homosexuals than?

    Answer: 60%

  3. What % of men are scared of cockroaches, rats or lizards?

    Answer: 40%

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E21: Pati, Patni aur Bai

  1. What % of women made their partner do household chores during lockdown?

    Answer: 80%

  2. What % of people believe that during the #MeToo movement, some men were blamed without reason?

    Answer: 70%

  3. What % of people listen to sad songs after a breakup?

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E20: Silent Talkies

  1. What % of people believe that men are better cooks than women?

    Answer: 60%

  2. What % of women feel that they have no choice but to stay in a abusive relationship?

    Answer: 30%

  3. What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E19: Lady Boss!

  1. What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother's pallu?

    Answer: 60%

  2. What % of men have an objection reporting to a female boss?

    Answer: 60%

  3. What % of men feel that a woman looks hottest in a saree?

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.