Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz answers for all episodes of Season 1.

All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1

Click here to open Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz (Flipkart App Only).

E30: The Final Battle

  1. What % of people have been in a relationship with their best friend's ex?

    Answer: 50%

  2. What % of people feel that men avoid sex more than women do?

    Answer: 40%

  3. What % of men take more time than women to get ready?

    Answer: 30%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E29: Bhaawanao ko Samjho!

  1. What % of men know where things are kept in the kitchen?

    Answer: 40%

  2. What % of women feel that men are less emotional than women?

    Answer: 70%

  3. What % of men are more miserly than woman?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E28: Apna Sapna Money Honey

  1. What % of people feel that there should be no reservation/ quota system for women in all places?

    Answer: 40%

  2. What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparison to them?

    Answer: 60%

  3. What % of men do not pick up their partner's call while playing video games?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E27: The Ex Appeal!

  1. What % of men flirt with their partner's best friend?

    Answer: 70%

  2. What % of men have gone to a medical store far away from home to purchase contraceptives?

    Answer: 70%

  3. What of people find their exes hotter after their breakup?

    Answer: 70%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E26: Joru Ka Ghulam?

  1. What % of people feel that women tend to nag more than men?

    Answer: 60%

  2. What % of women believe that a man cannot be loyal to one woman his entire life?

    Answer: 50%

  3. What % of people believe that after getting into a relationship, most men become a 'joru ka ghulam'?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E25: Instant Breakup!

  1. What % of women believe that their partner knows nothing about their favourite things?

    Answer: 30%

  2. What % of women believe that men are more dominating?

    Answer: 70%

  3. What % of people break up over text messages?

    Answer: 70%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E24: Hum Do Hamare No

  1. What % of people want the light switched off during intimate moments?

    Answer: 70%

  2. What % of women like a man with a beard and moustache?

    Answer: 60%

  3. What % of people do not want to have children after marriage?

    Answer: 30%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E23: men in Parlour

  1. What % of men don't wash their hands after using the washroom?

    Answer: 20%

  2. What % of men believe that if a girl is friendly, she is ready for a physical relationship??

    Answer: 40%

  3. What % of men get beauty treatments done in a salon because of their partner's pressure?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E22: F.R.I.E.N.D.S

  1. What % of men introduce their girlfriends as 'just friends'?

    Answer: 70%

  2. What % of people thinks that women are more accepting of homosexuals than than?

    Answer: 60%

  3. What % of men are scared of cockroaches, rats or lizards?

    Answer: 40%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E21: Pati, Patni aur Bai

  1. What % of women made their partner do household chores during lockdown?

    Answer: 80%

  2. What % of people believe that during the #MeToo movement, some men were blamed without reason?

    Answer: 70%

  3. What % of people listen to sad songs after a breakup?

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E20: Silent Talkies

  1. What % of people believe that men are better cooks than women?

    Answer: 60%

  2. What % of women feel that they have no choice but to stay in a abusive relationship?

    Answer: 30%

  3. What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E19: Lady Boss!

  1. What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother's pallu?

    Answer: 60%

  2. What % of men have an objection reporting to a female boss?

    Answer: 60%

  3. What % of men feel that a woman looks hottest in a saree??

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E18: Parenting - 101!

  1. What % of men forget to say 'I love you' after marriage?

    Answer: 60%

  2. What % of people think that daughters take better care of parents than sons do?

    Answer: 70%

  3. What % of people feel that filmstars don't even know how to change their children's diapers?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E17: Hasaa Toh Phasaa?

  1. What % of people feel that it is easier to woo a man rather than a woman?

    Answer: 70%

  2. What % of people feel than women should have an arranged marriage?

    Answer: 40%

  3. What % of men make up stories about themselves to get a girlfriend?

    Answer: 70%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E16: Gold-Digger World!

  1. What % of men feel that women are bad drivers?

    Answer: 30%

  2. What % of people believe that women want to settle down with a rich man only?

    Answer: 40%

  3. What % of people have taken advantage of an empty lift?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E15: Playboy Men?

  1. What % of women expect men to pay the bill on a date?

    Answer: 80%

  2. What % of men think premarital sex is okay but want the girl they marry to be a virgin?

    Answer: 60%

  3. What % of women snore more than men?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E14: Dil Maange More!

  1. What % of men do not want to commit in their relationship?

    Answer: 30%

  2. What % of men lie to their partner about them having cooked tasty food?

    Answer: 70%

  3. What % of women want to see men in item numbers?

    Answer: 40%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E13: Love Aaj Kal

  1. What % of people judg others purely on the basis of their looks?

    Answer: 60%

  2. What % of women believe that checking their partner's phone is their birth right?

    Answer: 60%

  3. What % of couples have been caught kissing in a park?

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E12: Pyaar ka Punchnama

  1. What % of people compare current partners to their exes?

    Answer: 60%

  2. What % of men are more possessive in any relationship?

    Answer: 70%

  3. What % of men spend more time on their phone than with their partner?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E11: Men are Bhulakkad?

  1. What % of women feel that men cannot remember important dates?

    Answer: 50%

  2. What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from a shop?

    Answer: 50%

  3. What % of men are more attracted to older women?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E10: Shaadi ke Side Effects

  1. What % of men feel that they lose their freedom after marriage?

    Answer: 70%

  2. What % of people are happier when a son is born in the house?

    Answer: 80%

  3. What % of people post their edited pictures on social media to impress a man/woman?

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E9: Men are tech savvy?

  1. What % of women want to live in a joint family set up after marriage?

    Answer: 60%

  2. What % of people feel that men are better at understanding new technology in comparison to women?

    Answer: 60%

  3. What % of people want a break from their partner after lockdown?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E8: Melodramatic women?

  1. What % of men think it is alright to stare at other women even while their partners are with them?

    Answer: 50%

  2. What % of people believe that a relationship with a divorcee is a problem?

    Answer: 60%

  3. What % of people Believe that women cry on the smallest of issues?

    Answer: 70%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E7: Men are always sorry?

  1. What % of men feel that they have to say sorry even when they aren't wrong?

    Answer: 60%

  2. What % of women feel that men don't understand the mood swings of a woman on her period?

    Answer: 30%

  3. What % of women have a problem on being called 'aunty'?

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E6: Sanskari ya Badass

  1. What % of men believe that women cannot do men's work?

    Answer: 20%

  2. What % of women update every moment of their life on social media?

    Answer: 70%

  3. What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake?

    Answer: 50%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E5: Ladies propose first?

  1. What % of women expect the man to propose first?

    Answer: 80%

  2. What % of women feel that men will have a problem in being a 'house husband'?

    Answer: 70%

  3. What % of men get irritated when their partners ask them if they have put on weight?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E4: Befikre Boys

  1. What % of women believe that men are lying when they say that they will be late in office?

    Answer: 60%

  2. What % of people believe that to have a successful relationship, a woman has to sacrifice her career?

    Answer: 50%

  3. What % of men get irritated when they are called 'shona/ babu' etc. in public?

    Answer: 60%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E3: Virgin men are liars?

  1. What % of people feel that men gossip more than women?

    Answer: 30%

  2. What % of people believe that there has been an improvement in men after the #MeToo movement?

    Answer: 60%

  3. What % of people have lied to their friends about losing their virginity?

    Answer: 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E2: Street smart Kudiyan

  1. What % of men think that they are smarter than women?

    Answer: 70%

  2. What % of women are irritated by their partner watching sports?

    Answer: 70%

  3. What % of men pout while taking a selfie?

    Answer: 30%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E1: Let the battle begin

  1. What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?

    Answer: 60%

  2. What % of people change of names of certain people on their phone to hide it from their partner?

    Answer: 80%

  3. What % of women feel that the clothes they posses are not enough?

    Answer: 70%

Please join us on WhatsApp or Telegram.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.