All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2

All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz answers for season 2 in a single page.

Play Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz for season 2 by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz for season 2 (Direct Link - Flipkart App Only).

E4: Cheating Men

Update Time:

  1. What % of men think that women always fight when they have their periods?

    Answer: 60% (3:15)

  2. What % people feel that men cheat more than women in a relationship?

    Answer: 60% (7:25)

  3. What % of women believe that men spend all their free time only thinking about sex?

    Answer: 40% (11:40)

E3: Devoleena get too emotional

  1. What % men think they are better in decision making roles than women?

    Answer: 60% (2:45)

  2. What % of people believe that after committing to a relationship men disappear more than women?

    Answer: 60% (7:45)

  3. What % of women feel that if man does housework he ends up increasing her workload?

    Answer: 60% (12:45)

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E2: Men need permission

  1. What % of people belive that men have to stop going out with friend after marriage?

    Answer: 50% (3:20)

  2. What % of people feel that women are trolled more viciously than men on social media?

    Answer: 70% (7:45)

  3. What % of people believe that men flirt with every woman they meet?

    Answer: 50% (13:20)

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E1: War is Back

  1. What % of people think that women are more intolerant in a relationship?

    Answer: 60% (4:50)

  2. What % of people feel that men suffer silently in abusive relationships?

    Answer: 70% (9:00)

  3. What % of people believe that men do not have a bath everyday?

    Answer: 40% (14:05)

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts