Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Kya Bolti Public Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E84: Hotstar vs PVR?

  1. Will OTT platform take over movie theatres?

    Answer: Yes

  2. What do you use more in your text messages?

    Answer: Emojis

  3. Whose career looks more promising?

    Answer: Shweta Tripathi

E83: Saina ya Sania?

  1. Which of these is more convenient?

    Answer: 10 rupee note

  2. Which sports personality is more popular?

    Answer: Sania Mirza

  3. What would you like to become?

    Answer: Maestro in music

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E82: Friends ya Family?

  1. Which father-daughter duo is more popular?

    Answer: Ananya & Chunky Pandey

  2. With whom would you like to discuss your problems first?

    Answer: Friends

  3. What kind of parties do you like to attend?

    Answer: Cocktail party

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E81: Bread: Butter ya Jam?

  1. Who has a better smile?

    Answer: Kartik Aaryan

  2. What goes best with bread?

    Answer: Butter

  3. What is technology for us?

    Answer: Technology is helpful

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E80: Jamun ya Rasmalai?

  1. Which of these movies you would like to re-watch with your family?

    Answer: Hera Pheri

  2. Have you ever seen a shooting star and made a wish?

    Answer: Yes

  3. Which sweet is tastier?

    Answer: Gulab Jamun

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E79:Honeymoon: Desh ya Videsh?

  1. Where would you like to go on your honeymoon?

    Answer: India

  2. Which on screen couple are missed more?

    Answer: Anurag & Prerna

  3. What kind of qualitydo you look for in a friend?

    Answer: Communicator

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.