Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1

Flipkart Kya Bolti Public Quiz answers for all episodes of Season 1.

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1

Click here to open Flipkart Kya Bolti Public Quiz (Flipkart App Only).

E66: Teacher se Pyar?

  1. Which form of martial arts is more interesting?

    Answer: Kung Fu

  2. Did you ever have a crush on a teacher?

    Answer: Yes

  3. Which vegetable is most disliked?

    Answer: Karela

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E65: Bhoot pe Bharosa!

  1. Which pizza outlet is better?

    Answer: Domino's

  2. Do Indians believe in ghosts?

    Answer: Yes

  3. Who has a better airport look?

    Answer: Katrina Kaif

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E64: Piercing: Eyebrow ya Chin?

  1. Who is more entertaining?

    Answer: Kangana Ranaut

  2. Where would you prefer to be pierced?

    Answer: Eyebrow piercing

  3. What kind of videos you would prefer to watch?

    Answer: Animal videos

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E63: Passion Acting ya Singing

  1. Which TV host is hotter?

    Answer: Karan Kundra

  2. Who do you want to become?

    Answer: Singer

  3. Are dating apps waste of time?

    Answer: No

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E62: Hrithik in Hollywood?

  1. Which Bollowood actor can become a Hollywood star?

    Answer: Hrithik Roshan

  2. Which mode of payment is preferred by most people?

    Answer: Credit or Debit Card

  3. Which biopic is more awaited?

    Answer: Kangana as Indira Gandhi

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E61: Digital or Photo Albums?

  1. Who of these Bollywood actors is more underrated?

    Answer: Manoj Bajpayee

  2. Which is a better way to store photographs?

    Answer: Photo Albums

  3. Which of these habits is worse?

    Answer: Dishonesty

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E60: Trendy: Ranveer ya Ranbir?

  1. Who is more strict?

    Answer: Papa

  2. Which of these filmstars is more stylish?

    Answer: Ranveer Singh

  3. Which ice-cream is more popular?

    Answer: Mango

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E59: B-Town's Hot Couples

  1. Which Bollywood couple should get married next?

    Answer: Tiger Shroff and Disha Patani

  2. Which of these things will be more difficult to quit?

    Answer: Junk Food

  3. Which of these things should be banned?

    Answer: Smoking

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E58: Bored with Chores!

  1. Which biscuit tastes better with tea?

    Answer: Rusk

  2. Which household chores is more boring?

    Answer: Washing Dishes

  3. Which of these couples is more popular?

    Answer: Akshay - Twinkle Khanna

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E57: Padhaku ya Backbencher?

  1. What kind of career do Indians opt for?

    Answer: Follow your Passion

  2. What would you rather be?

    Answer: Class Monitor

  3. Which pizza is better?

    Answer: Cheese burst

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E56: Housie ya Uno?

  1. Who is a better director?

    Answer: Karan Johar

  2. Which popcorn flavour is more popular?

    Answer: Cheese Popcorn

  3. Which game is more enjoyable with family?

    Answer: Housie

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E55: Mango ya Watermelon?

  1. Which summer fruit is loved more by Indians?

    Answer: Mango

  2. While earning on our own should we accept money from parents?

    Answer: No

  3. Which attire is more suitable for office?

    Answer: Indian Look

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E54: Dancer: Jacqueline ya Nora?

  1. With whom do Indians want to celebrate Valentine's day?

    Answer: Best Friend

  2. Which actress' dance moves looks the best?

    Answer: Nora Fatehi

  3. Will you maintain friendship with your Ex?

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E53: Chocolate: Dark ya Milk?

  1. Who has played a more prominent role in our lives?

    Answer: Parents

  2. What do most people use while taking bath

    Answer: Soap

  3. What kind of chocolates are liked by people?

    Answer: Milk chocolate

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E52: Movies: Horror or Comedy?

  1. Which genre of movie is more popular?

    Answer: Comedy

  2. Which dry fruit is better?

    Answer: Badam

  3. what is the right age to get married?

    Answer: 25 years to 28 years

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E51: Party: House or Club?

  1. Which of these street food is tastier?

    Answer: Momos

  2. Which of these is a better gift at weddings?

    Answer: Household supplies

  3. What's an ideal party plan?

    Answer: House Party

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E50: TV Host: Big B ya Bhai

  1. WHo is India's favourite television show host?

    Answer: Amitabh Bachchan

  2. Which of these activites is more important

    Answer: Brushing Teeth

  3. Which is India's favourite Lays flavour?

    Answer: Magic Masala

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E49: Back to School?

  1. Which source of information we trust more?

    Answer: Google

  2. Should schools reopen now?

    Answer: Yes

  3. Which type of reality shows are liked by Indians?

    Answer: Dancing

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E48: Humour vs Intelligence

  1. What is that quality the we want in our partner?

    Answer: Intelligence

  2. Which of these animals is cuter?

    Answer: Rabbit

  3. Which on-screen pair looks better together?

    Answer: Varun Dhawan & Alia Bhat

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E47: Shahi ya Palak Paneer?

  1. Who is a better singer?

    Answer: Lata Mangeshkar

  2. Will Mumbai Indians win 2021 IPL tournament?

    Answer: Yes

  3. What is India's favourite paneer dish?

    Answer: Shahi paneer

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E46: Spiderman ya Batman?

  1. Who is a more popular superhero?

    Answer: Spider-Man

  2. Which Phase of life was more enjoyable?

    Answer: School Life

  3. Which cricketer's future looks brighter?

    Answer: Shubhman Gill

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E45: Arnab ya Rajdeep?

  1. What is India's favourite North Indian dish?

    Answer: Rajma Chawal

  2. Who is a better news anchor?

    Answer: Arnab Goswami

  3. What is the most memorable thing about school?

    Answer: Lunch with friends

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E44: SidNaz ya RubiNav

  1. Which mobile network is preferred the most?

    Answer: Jio

  2. Which TV couple is more loved in India?

    Answer: Siddharth and Shehnaz

  3. Which side of the family are we more attached to?

    Answer: Father's side

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E43: Yoga: Ramdev ya Shilpa?

  1. Who is more popular choice as a yoga companion?

    Answer: Baba Ramdev

  2. Favourite place to eat with friends?

    Answer: 5-Star Hotel

  3. Do Indians keep passwords on their phone?

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E42: Sunglasses ya Watches?

  1. Are Indians comfortable sleeping in pitch darkness

    Answer: Yes

  2. Who is India's favourite Bigg Boss contestant?

    Answer: Rakhi Sawant

  3. Which fashionable accessory is more important?

    Answer: Sunglasses

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E41: Paratha: Gobi ke ya Aloo?

  1. Indians are more anticipated about which movie?

    Answer: Sooryavanshi

  2. Which version of Paratha is loved by Indians?

    Answer: Aloo Paratha

  3. Who is India's favourite cricket commentator?

    Answer: Aakash Chopra

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E40: Apple Vs OnePlus

  1. With which actress did Ranbir look best on screen?

    Answer: Ranbir and Anushka in ADHM

  2. Should the minimum age for smoking be 21?

    Answer: Yes

  3. Which brand of phone does India prefer?

    Answer: Apple

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E39: Alia in Hollywood

  1. Which cricketer has a bettwe physique?

    Answer: Virat Kohli

  2. Among the new gen Bollywood actress who should make their Hollywood debut?

    Answer: Alia Bhatt

  3. What is India's favourite disk during winters?

    Answer: Gaajar Ka Halwa

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E38: Bollywood's Cute Couples

  1. Do Indians spend more than 3 hours on mobile?

    Answer: Yes

  2. Which of these shows is more nostalgic?

    Answer: Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi

  3. Which of these Bollywood couple make a cuter couple?

    Answer: Kiara and Siddharth

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E37: Madhuri ya Sridevi?

  1. Who is a more iconic dancer?

    Answer: Madhuri Dixit

  2. Which of these subject were least favourite during school days?

    Answer: History

  3. Which breed of dog does India prefer to adopt as a pet?

    Answer: German Shepherd

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E36: McD ya KFC?

  1. Who is India's favourite Naagin actress?

    Answer: Mouni Roy

  2. Is 'Odd-Even' rule the right tactic to fix sir pollution?

    Answer: Yes

  3. What is India's favourite Burger joint?

    Answer: KFC

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E35: Antakshari ya Charades?

  1. Which game do people prefer to play in a picnic?

    Answer: Antakshari

  2. Can women live without buying clothes for a year?

    Answer: No

  3. Will it be necessary to wear a mask after getting vaccianted

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E34: Masala ya Green Tea?

  1. which version of tea is India's favourite?

    Answer: Healthy Green Tea

  2. Which of these Sushant Singh Rajput movie is India's favourite?

    Answer: M.S. Dhoni - The Untold Story

  3. Do we believe in 'Love at first sight'?

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E33: Dol Bacchan

  1. Who is India's favourite celebrity chef?

    Answer: Vikas Khanna

  2. Will Joe Biden turn out to be a better president?

    Answer: Yes

  3. Should Amitabh Bachchan's voice be removed from the COVID-19 callertune?

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E32: Bollywood Mommies

  1. Which was the most popular meme of 2020?

    Answer: Rasode Meni Kaun The memes?

  2. After marriage which kind of family does one prefer to stay in?

    Answer: Joint Family

  3. Which Bollywood mommy is hotter?

    Answer: Kareena Kapoor Khan

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E31: Kangana ya Deepika?

  1. Do Indians take pictures of their food before eating it?

    Answer: No

  2. Which Bollywood celebrity should join politics?

    Answer: Deepika Padukone

  3. Which Bollywood movie's sequel is more awaited?

    Answer: Bhool Bhulaiyaa 2

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E30: Timeless Beauties

  1. Which actress has aged more gracefully?

    Answer: Rekha

  2. Do Indians take shower daily during winters?

    Answer: Yes

  3. Indians would pet which wild animal?

    Answer: Panda

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E29: Style Diva Kiara

  1. Does India believe that COVID-19 pandemic can completely end?

    Answer: Yes

  2. Which Bollywood diva has the best style quotient?

    Answer: Kiara Advani

  3. Which is the most common excuse given during work from home?

    Answer: Internet Not Working

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E28: Taarak vs CID?

  1. Which of these is india's favourite Kareena Kapoor character?

    Answer: Geet from Jab We Met

  2. Who is better at remembering dates?

    Answer: Women

  3. Which TV series do Indians prefer to watch with family?

    Answer: TaarakMehta Ka Ooltah Chashmah

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E27: Mahindra ya Toyota?

  1. Which is the India's favourite Ranveer Singh's performance?

    Answer: Bajirao from Bajirao Mastani

  2. Should mental health get the same important as physical health?

    Answer: Yes

  3. Which car does India prefer for a family road trip?

    Answer: Toyota Innova

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E26: Haldi ya Kaadha?

  1. When Indians fall sick which is their go-to home remedy?

    Answer: Drink Turmeric Milk

  2. Who is more preferred as a companion for a date

    Answer: Sushmita Sen

  3. Which of these activities humans must prioritize first to save the environment?

    Answer: Plant Trees

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E25: New Year, 'New Me'

  1. Which of these is a more common new year resolution?

    Answer: Save Money

  2. Who is more popular Student of the Year-2 actress?

    Answer: Ananya Pandey

  3. Do Indians prefer having a password for their phone?

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E24: Swagat karo hamara

  1. Which of these Salman's avatar is more popular?

    Answer: Dabangg's sunglasses

  2. Who is a more popular YouTuber?

    Answer: CarryMinati

  3. Which is a better college snack?

    Answer: Maggi

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E23: Hakka ya Spaghetti?

  1. Who is bigger heartthrob?

    Answer: Karthik Aaryan

  2. What's the first thing people do when they wake up?

    Answer: Check your Phone

  3. Which cuisine is more preferred while dining out?

    Answer: Chinese

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E22: Kuch Meetha Ho Jaye

  1. What is more romantic to witness with your partner?

    Answer: Sunset

  2. Which dessert is more preferred?

    Answer: Chocolate

  3. Who is India's favourite comedian?

    Answer: Kapil Sharma

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E21: Jadoo ki Jhappi

  1. Which Punjabi singer is more soulful

    Answer: Guru Randhawa

  2. Which is the better way of showing affection?

    Answer: Hug

  3. Which is your favourite cartoon show?

    Answer: Tom & Jerry

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E20: Couple Goals Virushka

  1. Which couple look more cute?

    Answer: Virat - Anushka

  2. which of these permanent accessory do Indians prefer?

    Answer: Tatto

  3. Which of these reality show is more entertaining?

    Answer: Kaun Banega Crorepati

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E19: Makeup: Yes or No?

  1. Which of these star kid's debut India is waiting for?

    Answer: Aryan Khan

  2. Which of these is more important for the development of our country?

    Answer: Education

  3. How do Indians like to see their partner?

    Answer: Without Makeup

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E18: Jacqueline ya Sara?

  1. What does India prefer to do while attending a wedding?

    Answer: Hit the Dance floor

  2. What is the first thing people notice when they meet someone for the first time?

    Answer: Smile

  3. Whose workout picture is better?

    Answer: Jacqueline Fernandez

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E17: Paratha ya Poha?

  1. Which of these destination is a more popular option for a Dream Vacation?

    Answer: Paris

  2. Should only men pay on a date?

    Answer: No

  3. Which one is a more popular breakfast?

    Answer: Paratha

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E16: Cooking Competition

  1. Who is a better cook?

    Answer: Women

  2. PUB G ban should be lifted?

    Answer: No

  3. Which SRK film us more popular?

    Answer: Kuch Kuch Hota Hain

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E15: Pizza ya Burger?

  1. Which is the ultimate Bollywood love song?

    Answer: Tum Hi Ho

  2. What is India's favourite fast food?

    Answer: Pizza

  3. Which day is most important for Indians?

    Answer: Mother's Day

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E14: Gym ya Yoga?

  1. What do Indians prefer for weight loss?

    Answer: Yoga

  2. Where would you like to take your partner on the first date?

    Answer: Movies

  3. Which of these sport do Indians find more adventurous?

    Answer: Sky Diving

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E13: The Fashion Adda

  1. Which kind of social service Indians want to do?

    Answer: Feed People

  2. Which of these bollywood movies from 60's era should be recreated?

    Answer: Mera Naam Joker

  3. Which kind of jeans is more preferred?

    Answer: Skinny jeans

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E12: North chai or south coffee?

  1. Where do Indians spend most of their money?

    Answer: Food

  2. What does India prefer to drink?

    Answer: Tea

  3. Most of the Indians are?

    Answer: Punctual

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E11: Hera Pheri ya Dhamaal?

  1. Which of these household chores is more important?

    Answer: Cooking

  2. Which cafe is more preferred in India?

    Answer: Cafe Coffee day

  3. Which movie is enjoyed the most?

    Answer: Hera Pheri

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E10: Ludo ya Carrom?

  1. Which is India's favourite dessert?

    Answer: Gulab Jamun

  2. What is better for taking notes?

    Answer: phone

  3. Which Indoor game is preferred by Indians?

    Answer: Ludo

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E9: Badshah ya Eminem?

  1. Who spends more time on phone?

    Answer: Children

  2. Which bollywood actor looks better with Sara Ali Khan?

    Answer: Kartik Aaryan

  3. Which of these is preferred for ringtones?

    Answer: Hindi Song

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E8: TOI ya Arnab?

  1. What is a better way of consuming news?

    Answer: Newspaper

  2. Which street food do you like the most?

    Answer: Paani Puri

  3. Which is India's favourite friendship based movie?

    Answer: Zindagi Na Milegi Dobara

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E7: Tinder pe coffee?

  1. What time of the day do Indians prefer to work?

    Answer: Early Morning

  2. What type of dating do Indians prefer?

    Answer: Traditional Dating

  3. Who has a better physique

    Answer: Hrithik Roshan

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E6: Phone Battery ya Camera?

  1. Which of these has been affected the most by lockdown?

    Answer: Professional Life

  2. Which features is more important in a mobile phone?

    Answer: Long Battery Life

  3. What does India prefer?

    Answer: Long Hair

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E5: Dhoni Vs Kohli

  1. Which of these movies Inspires Indians to go for a trip?

    Answer: Zindagi Na Melegi Dobara

  2. What attire does Indian women generally wear for festivities?

    Answer: Saree

  3. Which cricketers swag does India like more?

    Answer: M.S Dhoni's Helicopter Shot

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E4: Phone vs Wallet

  1. Which of these would you not leave home without?

    Answer: Phone

  2. How does India Prefer communication?

    Answer: Audio call

  3. How does Indians experiment with their look?

    Answer: Hair cut

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E3: Auto vs Bus

  1. What does India prefer?

    Answer: Work from Home

  2. Which public transport is preferred by Indians

    Answer: Bus

  3. Which of Khan's movies is most awaited?

    Answer: Salman Khan's Radhey

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E2: Naram Garam

  1. Which is India's favourite season?

    Answer: Winter

  2. Which of Akshay Kumar's movie has inspired India the most?

    Answer: Padman

  3. What is the preferred mode of transportations for long distance amongst Indians?

    Answer: Flight

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E1: Online ya Offline?

  1. Which form of shopping is preferred by Indians

    Answer: Online shopping

  2. Which is the most loved Indian celebrity couple who got married recently?

    Answer: Neha and Rohanpreet

  3. Does India Supports farmers protest

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.