All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz answers for Season 4 in a single page.

Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz for season 4 by answering 3 question correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Kya Bolti Public Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E34: Love ya Arrange Marriage

Short Answers: A, A, B

  1. What percent of people like monsoon?

    Answer: 60% -70%

  2. What is a bigger star?

    Answer: Kiara Advani

  3. What do people prefer?

    Answer: Love Marriage

E33: WFH: Yes ya No?

Short Answers: B, B, A

  1. Do people prefer working from home?

    Answer: Yes

  2. Where do people prefer watching show?

    Answer: TV

  3. What percent of people fake their age?

    Answer: 70% - 80%

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E32: Swimming ya Cycling

Short Answers: B, B , A

  1. What exercise do people prefer?

    Answer: Cycling

  2. What percentage people fast for spiritual reasons?

    Answer: 60% - 70%

  3. Which store are you likely to enter?

    Answer: All items Rs.500

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E31: Sunrise ya Sunset?

Short Answers: A, B, A

  1. Which one do people prefer?

    Answer: Sunrise

  2. What percent of people believe that green tea can help you lose weight?

    Answer: 70% - 80%

  3. Do people put their shopping plans on hold to shop at a sale?

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E30: Shopping: Han ya Nah?

Short Answers: A, A, A

  1. What does food taste better with?

    Answer: Ghee

  2. What percentage of people share their things with others?

    Answer: 70% - 80%

  3. Have people already shopped from the Big Billion Days Sale?

    Answer: Yes

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E29: Shadi: Function ya Khana?

Short Answers: B, A, A

  1. How many people attend weddings only for food?

    Answer: 30% - 40%

  2. If you were an entreprenuer what would your business be?

    Answer: Foo

  3. What do you prefer shopping more during the sale period?

    Answer: Electronics

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts