All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz answers for Season 4 in a single page.

Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz for season 4 by answering 3 question correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Kya Bolti Public Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

Next ❯

E65: Football vs Cricket

Short Answers: A, B, B

  1. What type of partner do you prefer?

    Answer: Intelligent

  2. Which sport do people prefer to watch?

    Answer: Cricket

  3. which drink tastes better?

    Answer: Coca Cola

E64: iPhone: Essential ya Luxury?

Short Answers: B, B, A

  1. How many people read newspaper everyday?

    Answer: 70 - 80%

  2. Which Mask do people prefer?

    Answer: Stylish

  3. Do people think that owning an iPhone is luxury?

    Answer: Yes

E63: Hottie: Nora ya Malaika?

Update Time: A, B, B

  1. Who do people think is a better dancer?

    Answer: Nora F.

  2. Which side of the family do people like more?

    Answer: Maternal

  3. Should children below 8 have access to mobile phone?

    Answer: No

E62: Joint ya Nuclear Family

Short Answers: A, A, B

  1. What do people think are 2000 rupee notes are of any use?

    Answer: Yes

  2. What percentage of people prefer living with their parents?

    Answer: 80 - 90 %

  3. Who do people follow more on social media?

    Answer: Influencers

E61: Ladakh ya Goa Trip?

Short Answers: B, A, B

  1. where would people prefer to go on a vacation?

    Answer: Goa

  2. What Kind of coffee do people prefer to drink?

    Answer: Hot Coffee

  3. Can people who have taken both the vaccines avoid wearing masks?

    Answer: No

E60: IPL ya T20i

Short Answers: B, B, B

  1. What do people prefer traditional watches or smartwatches?

    Answer: Option 2 (Smart Watch)

  2. What do people prefer watching T20 or IPL?

    Answer: IPL

  3. What percentage of people play the new version of PUBG?

    Answer: 30 - 40%

Next ❯

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Meet the Author

iamquizarmy@gmail.com

Other Live Flipkart Quizzes

Flipkart Xiaomi 11i Series 5G Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 1All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz AnswersAll Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 3All Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun - Who Did it? Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1All Flipkart Big Buzz Challenge Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 1

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: