Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers

Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers

Play Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers today by answering all 5 questions correctly and stand a chance to Win a Smartphone, Vouchers and Super Coin.

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers

Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers Details

The following table provides a quick look on Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers.

EpisodeStage 1 / 3,Stage 2/3,Stage 3/3
Contest NameFlipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers
PrizeWin a Smartphone, Vouchers and Super Coin
Start Time
End Timenot disclosed
Total Winners3050+
Prize AnnouncementImmediately
Answer StatusUpdated

Where & How To Play Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers

You can play Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Trending Links

Play: All Amazon Quiz Answers for Today

Play: All Flipkart Quiz Answers for Today

Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz Answers Answers:

Refer: All Flipkart Quiz Answers for Today

Note: All 15 Questions are covered. But the question will be asked in Random manner.

Stage 1 / 3

  1. What is the name of the parent company of Pigeon?

    Answer: Stovekraft

  2. Which of these individuals is the founder of Pigeon Kitchen Appliances?

    Answer: Mr. Rajendra Gandhi

  3. Which of these brands have a Trademark bird in their logo?

    Answer: Pigeon

  4. Which of the following appliance categories are not manufactured or sold by Pigeon?

    Answer: Water Purifier

  5. In which of the following years was the Pigeon Kitchen Appliances brand established?

    Answer: 1999

Stage 2/3

  1. Which of these major Brands comes under the Stovekraft?

    Answer: All the above

  2. What is the capacity of the Pigeon Kessel electric Kettle?

    Answer: 1.2 liter

  3. Which of the following is a portable blender from Pigeon?

    Answer: Blendo

  4. Pigeon Mixer Grinders are completely made in which country?

    Answer: India

  5. Which is the name of the electric kettle by pigeon which has the highest ratings among kettles on Flipkart?

    Answer: Favourite

Stage 3/3

  1. What are the advantages of an Induction Cooktop?

    Answer: All the above

  2. What is the wattage for pigeon Acer Plus Induction Cooktop?

    Answer: 1800W

  3. How many cups of coffee you can make in Pigeon Brewstwe Coffee Maker?

    Answer: 5 Cups

  4. What is the Pressure Cookejr capacity of Pigeon Glory combo?

    Answer: 3 Litre

  5. Which of the following are correct about the features of Pigeon Acer Plus Induction Cooktop?

    Answer: All of the above

Click here to open Flipkart Funtanstic Pigeon Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: