Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers

Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers

Play Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers today by answering all 5 questions correctly and stand a chance to Win a Smartphone, Vouchers and Super Coin.

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers

Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers Details

The following table provides a quick look on Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers.

EpisodeStage 1 / 3,Stage 2/3,Stage 3/3
Contest NameFlipkart Funtanstic Havells Quiz Answers
PrizeWin a Smartphone, Vouchers and Super Coin
Start Time
End Timenot disclosed
Total Winners3050+
Prize AnnouncementImmediately
Answer StatusUpdated

Where & How To Play Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers

You can play Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Trending Links

Play: All Amazon Quiz Answers for Today

Play: All Flipkart Quiz Answers for Today

Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers Answers:

Refer: All Flipkart Quiz Answers for Today

Note: All 15 Questions are covered. But the question will be asked in Random manner.

Stage 1 / 3

  1. Which of the following premium brands manufactures 'Silencio' Mixer Grinder?

    Answer: Havells

  2. What is wattage of Silencio Mixer Grinder?

    Answer: 500 W

  3. What is capacity of blending Jan of Silencio Mixer Grinder?

    Answer: 2.0L

  4. What is the motor warranty of Silencio Mixer Grinder?

    Answer: 5 years

  5. How many patent application did Havells file for its Silencio mixer grinder?

    Answer: 6

Stage 2/3

  1. What are key features of steel jars of Silencio MG?

    Answer: All of the Above

  2. What are pre set modes in Silencio MG?

    Answer: All of the Above

  3. How much is % reduction in perceptible noise offered by HVDC technology os Silencio MG?

    Answer: 50%

  4. What features are offered by Silencio MG control panel?

    Answer: All of the above

  5. What is product warranty of Silencio Mixer Grinder?

    Answer: 2 years

Stage 3/3

  1. How many operative modes does Silencio Mixer Grinder have?

    Answer: 2

  2. What is tagline of Silencio Mixer Grinder?

    Answer: All of above

  3. Which type of motor is there in Silencio Mixer Grinder?

    Answer: HVDC

  4. How many jars are there in Silencio MG

    Answer: 4

  5. How many motor protection in Silencio MG?

    Answer: 3

Click here to open Flipkart Funtanstic Havells Quiz Answers (Direct Link - Flipkart App Only).

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: