Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers

Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers

Play Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers today by answering all 5 questions correctly and stand a chance to Win a Smartphone, Vouchers and Super Coin.

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers

Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers Details

The following table provides a quick look on Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers.

EpisodeStage 1 / 3,Stage 2/3,Stage 3/3
Contest NameFlipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers
PrizeWin a Smartphone, Vouchers and Super Coin
Start Time
End Timenot disclosed
Total Winners3050+
Prize AnnouncementImmediately
Answer StatusUpdated

Where & How To Play Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers

You can play Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Trending Links

Play: All Amazon Quiz Answers for Today

Play: All Flipkart Quiz Answers for Today

Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz Answers Answers:

Refer: All Flipkart Quiz Answers for Today

Note: All 15 Questions are covered. But the question will be asked in Random manner.

Stage 1 / 3

  1. What is the no. of Tvs sold by Coocaa TV within 24 hrs to hold a Guiness World Record?

    Answer: 56272

  2. What is the color theme for Coocaa Brand?

    Answer: Orange, White

  3. What is the Bumper Prize for Coocaa Cool Car Campaign?

    Answer: Car

  4. In which year was Coocaa TV launched in India

    Answer: 2019

  5. Name the parent company of TV brand - Coocaa?

    Answer: Skyworth

Stage 2/3

  1. What is the Eligibility to enter Coocaa Cool Car Campaign?

    Answer: Coocaa TV Buyers on Flipkart

  2. What is the official hashtag for Coocaa Cool Car Campaign?

    Answer: #coocaacoolcar (Option A)

  3. How may Size variants does Coocaa Tv Offer?

    Answer: 5

  4. Which Coocaa Models has Flicker Free screen and Eye Protection Mode?

    Answer: All of these

  5. What is the event duration of Cool Car Campaign?

    Answer: BBD to Diwali Sale

Stage 3/3

  1. What is the name of Coocaa's Operating System in newly launched 32S3U-Pro

    Answer: Coolita

  2. What is the storage for 43S6G-Pro Coocaa TV?

    Answer: 32 GB

  3. Which series of Coocaa TV offers only 4k/UHD models?

    Answer: S6G-Pro

  4. On which Android Series does Coocaa S6G-pro TVs run?

    Answer: Android 10

  5. What is the sound output for newly launched 32S3U-pro?

    Answer: 20 Watts

Click here to open Flipkart Funtanstic Coocaa Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: