Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz Answers

All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz answers in a single page.

Play For Your Information Quiz (F.Y.I) Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart For Your Information (F.Y.I) Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E94: Biryani Theory

  1. The animated series 'Super V' is based on which real life celebrity?

    Answer: Virat Kohli

  2. For which brand did the advertising agency Ogilvy & Mather create the characters named ZooZoos?

    Answer: Vodafone

  3. Which of these dishes got this name because it was traditionally eaten in the morning?

    Answer: Nihari

E93: India-Aus 'Ash'es

  1. Jai Hemant is the official name of which of these actors?

    Answer: Tiger Shroff

  2. According to government record released in Feb 2021 which is the most used social media app in India?

    Answer: Whatsapp

  3. Who was declared the man of the series in the India-England series in 2021?

    Answer: Ravichandran Ashwin

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E92: Bahu se Neta

  1. Which company has announced the creation of the world's largest electric scooter factory in Tamil Nadu?

    Answer: Ola

  2. Which actor played the lead role of Tulsi Virani in the TV serial Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi?

    Answer: Smriti Irani

  3. Which of these player made his debut in all the 3 formats of Test - ODI and T20 on the Australia tour in 2020?

    Answer: T. Natarajan

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E91: Sprite: Born to Refresh

  1. Which cold drink brand has the tagline 'bujhaaye pyaas baaki sab bakwaasi'?

    Answer: Sprite

  2. Which couple did Union Bank feature on the Rs 100 note in an advertisement for joint accounts?

    Answer: Mahatma Gandhi and Kasturba

  3. Which animal is shown on the packet of Boroline antiseptic cream?

    Answer: Elephant

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E90: The Flipkart Story

  1. Who replaced Narendra Modi as the Chief Minister of?

    Answer: Anandiben Patel

  2. What is the colour of the cricket ball which is used for a Day/Night Test Match?

    Answer: Pink

  3. Which online shopping platform was founded by Saching Bansal and Binny Bansal?

    Answer: Flipkart

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E89: Chef Priyanka Chopra?

  1. What is the name of the Indian restaurant that Priyanka Chopra has just launched in New York?

    Answer: Sona

  2. Which FM radio channel has the tagline 'Bajaate Rohal'?

    Answer: Red FM

  3. Which auto company is the owner of the Royal Enfield brand in India?

    Answer: Eicher

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.