Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz Answers for Season 1

Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz answers for all episodes of Season 1.

All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz Answers for Season 1

Click here to open Flipkart For Your Information (F.Y.I) Quiz (Flipkart App Only).

E48: Ek Macchar....

  1. Which country has given Pizza and Pasta to the world?

    Answer: Italy

  2. How many legs does a mosquito have?

    Answer: 6

  3. Which is the first Indian 3D film?

    Answer: My Dear Kuttichathan

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E47: Men in Blue

  1. Who was the first Indian player to take a wicket in an international T20 match?

    Answer: Zaheer Khan

  2. Which of these people was the first Deputy Prime Minister of India?

    Answer: Vallabhbhai Patel

  3. Apart from West Bengal which state has been awarded a GI Tag for the Rasagolla?

    Answer: Odisha

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E46: Bharat Ek, Biryani Anek

  1. Which of these place marks the birthplace of Guru Gobind Singh?

    Answer: Patna

  2. What are Dindigul - Memoni - Thalassery and Ambur all types of ?

    Answer: Biryani

  3. In which country did the first aeroplane fly?

    Answer: USA

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E45: Preeti's Punjab

  1. Who is acknowledged to have coined the name 'TEJAS' for the Indian made Light Combat Aircraft?

    Answer: Atal Bihari Vajpayee

  2. Which of these teams has never won the IPL?

    Answer: KXIP

  3. In which town or village does Chhota Bheem live in the popular TV cartoon series?

    Answer: Dholakpur

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E44: Cricket's Fab Four

  1. In which of these films was Karisma Kapoor the heroine opposite Govinda?

    Answer: Raja Babu

  2. Which Indian cricketer's autobiography is 'Playing It My Way'?

    Answer: Sachin Tendulkar

  3. ____ Aane Sach. Fill in the blank to complete the saying that means something is 100% true.

    Answer: 16

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E43: India's Strongest Woman

  1. Which sport would you associate with Olympic medalist Karnam Malleswari?

    Answer: Weightlifting

  2. Which of these car brands originated in Japan?

    Answer: Toyota

  3. In the Mahabharata who was known as 'Parthasarathy'?

    Answer: Krishna

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E42: Mission Mangalyaan

  1. Which of these can be found on the reverse side of 2000 Rupees note?

    Answer: Mangalyaan

  2. The movie 'Soorma' starring Diljit Dosanjh is based on which sport?

    Answer: Hockey

  3. Which of these birds lay green eggs?

    Answer: Emu

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E41: Naam hai Shahenshah!

  1. Which of the first state to be mentioned in the Indian National Anthem?

    Answer: Punjab

  2. Which of the institutions is located in Dalal Street in Mumbai?

    Answer: BSE (Option 2)

  3. Which of the these actors has played Amitabh Bachchan's father in a film?

    Answer: Abhishek B

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E40: Newlywed Celebs

  1. Which of the following is not a Public Sector Bank?

    Answer: IndusIndBank

  2. Which of these couples have got married most recently?

    Answer: Gauahar-Zaid

  3. Which of these fruits has more than one seed?

    Answer: Image 1

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E39: Gabba Fortress Breached

  1. Which of the following diseases is not caused by virus?

    Answer: Tuberculosis

  2. At which venue did team India achieve a historic victory on January 19 2021 by defeating Australia?

    Answer: The Gabba

  3. How many times does the phrase 'Jaya He' appear in our national anthem?

    Answer: 6

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E38: Sun-kissed State

  1. Which of the following places in India is the first to see the sunrise?

    Answer: Arunachal Pradesh

  2. Which of the following personalities has not been awarded prestigious bharat Ratna?

    Answer: Amitabh Bachchan

  3. In which of these cities could you spend an evening at a beach?

    Answer: Chennai

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E37: Ravana's Private Jet!

  1. Who is the original singer of the song 'Tera Ghata'?

    Answer: Gajendra V

  2. Which of these films features the Battle of Saragarhi?

    Answer: Kesari

  3. What is the name of the vehicle of Ravana in which he could fly to any destination?

    Answer: Pushpaka Vimana

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E36: Kerala: Land of Spices

  1. Which of the following is not a Nestle product?

    Answer: 5 Star

  2. Which Indian state is popularly known as 'The Land of Spices'?

    Answer: Kerala

  3. What was the name of the eldest son of Mughal emperor Shah Jahan?

    Answer: Dara Shikoh

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E35: Ok Google

  1. Which of the following brands used the tagline 'Eat Fresh'?

    Answer: Subway

  2. How many characters (letter and numbers) comprise a Permanent Account Number (PAN) in India?

    Answer: 10

  3. Which is the correct logo of Google?

    Answer: Image 2

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E34: Aankh Ki Haddi

  1. Which fruit is dried to make raisin or 'kishmish'?

    Answer: Grapes

  2. Ustad Amjad Ali Khan is associated with which of the following musical instruments?

    Answer: Sarod

  3. Which of the following body parts has bone?

    Answer: Eyes

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E33: SRK-Kajol Debut

  1. Which was the first film in which Shahrukh Khan and Kajol acted together?

    Answer: Baazigar

  2. What is the value of 100 million?

    Answer: 10 crores

  3. Which of these gases is used to extinguish fire?

    Answer: Carbon dioxide

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E32: RBI se PMO tak!

  1. Which of these Prime Ministers has also served as the RBI governor?

    Answer: Dr. Manmohan Singh

  2. 'Har Ghar Kucch Kehta Hai' is a tagline of which paint brand?

    Answer: Image 4

  3. How many seasons of the TV show Naagin have been aired?

    Answer: 5

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E31: Saanp-Seedhee ka Khel!

  1. Which of the following board games originated in India?

    Answer: S & L

  2. Which actor is called 'Sasha' by his family and close friends?

    Answer: Shahid K

  3. Which of these sports does not use a spherical ball?

    Answer: Rugby

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E30: The Beginning of KBC

  1. Which of the following actors has not married more than once?

    Answer: Farhan A

  2. Which of the following is not a web browser?

    Answer: Yahoo

  3. In which year did Kaun Banega Crorepati first telecast?

    Answer: 2000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E29: WWE Special

  1. Which of Chetan Bhagat's book hasn't been made into a movie?

    Answer: Image 3

  2. You Can't See Me - is a popular phrase of which wrestler?

    Answer: John Cena

  3. Which of the following states has the most number of seats in Lok Sabha?

    Answer: Uttar Pradesh

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E28: Life Jhingalala

  1. Isko Laga Dala Toh Life Jhingalala is associated with which brand?

    Answer: Tata Sky

  2. What is the minimum age required to become the Prime Minister of India?

    Answer: 25 Years

  3. Which of the following is considered the National Tree of India?

    Answer: Banyan Tree

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E27: Yeh Kaali Kaali Aankhen!

  1. Who is the governor of the Reserve Bank of India (RBI)?

    Answer: Shaktikanta Das

  2. Which of these are the eyes of Deepika Padukone?

    Answer: Image 3

  3. Which vaccine has been developed by the Oxford University in collaboration with AstraZeneca?

    Answer: Covishield

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E26: Circuit bana Boss!

  1. Who hosted the first season of popular reality show Big Boss?

    Answer: Arshad Warsi

  2. Who was the first Indian male cricketer to take a hat-trick in T20 International matches?

    Answer: D Chahar

  3. Which of these is not a mammal?

    Answer: Snake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E25: Papad Roll!

  1. Which of the following Chief Ministers tore up the copies of farm laws in the assembly in December 2020?

    Answer: A Kejriwal

  2. Which of these is an upcoing film starring Ranbir Kapoor and Alia Bhatt?

    Answer: Brahmastra

  3. Which emoji denotes a Mexican dish?

    Answer: Image 1

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E24: Bollywood's Insta Queens

  1. Which of the following is not a bear-type?

    Answer: Koala

  2. Which Bollywood actress is the most followed on Instagram?

    Answer: Priyanka C

  3. In Which country is Gran Canyon located?

    Answer: USA

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E23: KL Rahul Special

  1. Which animal is seen on the logo of 'Make In India'?

    Answer: Lion

  2. Who won the orange cap in IPL 2020?

    Answer: KL Rahul

  3. In which year was WhatsApp launched?

    Answer: 2009

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E22: Hitman Special

  1. Jersy No. 45 belongs to which current Indian crickter?

    Answer: Rohit Sharma

  2. Which of these is a symbol for the currency Euro?

    Answer: Image 4

  3. On which day in November did PM Narendra Modi announce demonetisation?

    Answer: 8

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E21: 280 characters to 'fame'!

  1. Which of these is the chin of Ranbir Kapoor?

    Answer: Image 4

  2. Which of these is a Hindi phrase for a person who believes everything they hear?

    Answer: Kaan Ka Kachcha

  3. What is the maximum number of characters you can use in a tweet?

    Answer: 280 Characters

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E20: Fe-Male Comedians

  1. Which of the following comedians have not played woman on Television?

    Answer: Rohan Joshi

  2. What is the name of Indian game endorsed by Bollywood actor Akshay Kumar?

    Answer: FAU-G

  3. Which cricketer is married to model Natasa Stankovic?

    Answer: Hardik P

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E19: Kangana: The 'reel' Amma

  1. On which of the following apps can you not go live?

    Answer: WhatsApp

  2. Which actress is playing politician J.Jayalalithaa in the upcoming biopic 'Thalaivi'?

    Answer: Kangana R

  3. Which of the followig is not a coffee type?

    Answer: Matcha

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E18: Akki's Words of Wisdom

  1. Jo Main Bolta Hun Woh Main Karta Hun Jo Main Nahi Bolta Woh Main Definitely Karta Hun - is a dialogue of which actor?

    Answer: Akshay Kumar

  2. Who is the Director-General of WHO?

    Answer: Tedros Adhanom

  3. How many Presidents have been elected in India since the introduction of the post in 1950?

    Answer: 14

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E17: Almighty Bachchan!

  1. Which of the following actors has a temple named after him?

    Answer: Amitabh Bachchan

  2. Which one of these dance form is Kathak?

    Answer: Image 4 (Option 4)

  3. Which of the following is odd one out?

    Answer: June

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E16: King Khan Special

  1. Which of the followig actor has won the most number of Filmfare Best Actor Award?

    Answer: Shahrukh K

  2. Yeh Toh Bada Toing Hai - was associated with which brand?

    Answer: Amul Macho

  3. On the bank of which river is the city of Jammu located?

    Answer: Tawi

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E15: Badshah oh Badshah!

  1. Which of these is a correct representation of the zodiac sign Cancer?

    Answer: Image 2 (crab)

  2. Aditya Singh Sisodia is the real name of which of these celebrities?

    Answer: Badshah

  3. What is the maximum gap between two sessions of the Parliament?

    Answer: 6 Months

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E14: YouTube vs TikTok

  1. Which of the following emoji is not an Akshey Kumar movie?

    Answer: Image 3

  2. CarryMinati is the name of which YouTuber?

    Answer: Ajey Nager

  3. How many countries are members of the U.N.?

    Answer: 193

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E13: Master Blaster

  1. Which of the following actresses have not been a brand ambassador of Lux?

    Answer: Anushka Sharma

  2. How many runs has Saching Tendulkar in his international career?

    Answer: 34357

  3. Which of these singers have not featured as a lead actor in an Indian film?

    Answer: Armaan Malik

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E12: Bleed Blue

  1. Which of the following board games doesn't have a card version?

    Answer: Business

  2. Where was the finals of 2011 Cricket World Cup played?

    Answer: Wankhede Stadium

  3. How many chapters are there in the Bhagavad Gita?

    Answer: 18

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E11: Soap Opera!

  1. Soundarya Sabun is associated with which popular soap brand?

    Answer: Nirma

  2. With how many countries India shares its land border?

    Answer: 7

  3. Who among the following is not Salman Khan's sibling?

    Answer: Seema Khan

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E10: Vocal for Local

  1. Which of the following is not an Indian brand?

    Answer: Option 1 (Bata)

  2. Which of the following creatures hibernates the longest?

    Answer: Bat

  3. In which year did Ranveer Singh make his debut with 'Band Baaja Baaraat'?

    Answer: 2010

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E9: Khans of Bollywood

  1. Which is the odd one out?

    Answer: Saif-Soha

  2. Which popular digital sensation recreated 'Rasode Mein Kaun Tha'?

    Answer: Yashraj M

  3. How many states are there in India?

    Answer: 28

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E8: The Kohli Era

  1. Where was French widely spoken in India?

    Answer: Puducherry

  2. Which of the following creatures do not have external ears?

    Answer: Lizard

  3. In which year did Virat Kohli make his ODI debut?

    Answer: 2008

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E7: Bhai ka Prem

  1. What is the maximum duration of an Instagram Reels?

    Answer: 30 Seconds

  2. In which of the following film Salman Khan's name is nto Prem?

    Answer: Bodyguard

  3. Break Banta Hai - is associated with which popular chocolate bar?

    Answer: KitKat

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E6: Who's the Big Boss?

  1. Which of these is not a UNESCO World Heritage Site in India?

    Answer: Mysore Palace

  2. Which of the following social media platform doesn't use hashtags?

    Answer: Snapchat

  3. Who was the winner of Bigg Boss season 13?

    Answer: Sid Shukla

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E5: Army Day Special

  1. Which of the following is wrongly matched?

    Answer: Buland Darwaza - Hyderabad

  2. Which of the following is the odd one out?

    Answer: Bicycle

  3. When is Indian Army Day celebrated?

    Answer: 15 January

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E4: Jakhaassss!!!

  1. Who among the following did not star in the title track of Om Shanti Om?

    Answer: Anil Kapoor

  2. Which of the following sports is widely played in Finland?

    Answer: Wife Carrying

  3. Which was the first serial aired by Balaji Telefilms?

    Answer: Mano Ya Na Mano

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E3: Bollywood's Hot Couple

  1. A coin of what value is called as Athanni?

    Answer: 50 Paise

  2. Satellite images of which of these processions were released by ISRO?

    Answer: Kumbh Mela

  3. Which was the first film of Ranveer-Deepika as a lead pair?

    Answer: Ramleela

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E2: Mahabharat Special

  1. Which of these are not berries?

    Answer: Blackberries

  2. Which of the following is the correct representation of Olympic rings?

    Answer: Option 1

  3. How many Pandava brothers are there in Mahabharat?

    Answer: 5

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E1: Sab golmaal hain

  1. Which of the following was the mascot of 2010 Commonweath Games?

    Answer: Shera

  2. Which politician Coined the song 'Go Corona Go' during the beginning of the coronavirus pandemic in India?

    Answer: Ramdas A

  3. How many films have been made in the Golmaal series directed by Rohit Shetty?

    Answer: 4

Please join us on WhatsApp or Telegram.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.