Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz answers for all episodes of Season 4 in a single page.

Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Fake or Not Fake Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

S4E143: Sultan of Multan

  1. Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL

    Answer: Fake

  2. Pigeon's feathers weigh more than their bones.

    Answer: Not Fake

  3. International Firefighter's day was adopted after an incident in Australia.

    Answer: Not Fake

S4E142: Gigantic Whale

  1. Our national cricket team was the first Indian sports that had visited Australia.

    Answer: Fake

  2. Weight of a Blue Whale's tongue is as much as an Elephant's weight.

    Answer: Not Fake

  3. In China 'Garlic' is used as glue to fix glass materials.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

S4E141: Mughal Monuments

  1. Tuna is called Rawas in Hindi.

    Answer: Fake

  2. Taj Mahal was built after Charminar

    Answer: Fake

  3. Lizards do push up to communicate.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

S4E140: Graveyard of Boats

  1. 'Labour Day' was originated from India

    Answer: Fake

  2. Morarji Desai was the first Chieft Minister of Maharastra

    Answer: Fake

  3. World's largest ship graveyard is in Gujarat.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

S4E139: Lion: The Biggest Cat?

  1. Naven Patnaik is the longest serving Chief Minister of a state of India

    Answer: Fake

  2. Gir forest's lion are known as the biggest cats in the world.

    Answer: Fake

  3. Typhoid is an airborne disease.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

S4E138: Tom & Jerry Naming

  1. Earlier 'Tom and Jerry' had a different names

    Answer: Not Fake

  2. Does have 310 vision?

    Answer: Not Fake

  3. Sea water tastes salty and Ocean water tastes sweet.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.