Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4

Flipkart fake or not fake quiz answers for all episodes of Season 4.

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4

Click here to open Flipkart Fake or Not Fake Quiz (Flipkart App Only).

S4E82: Midnight Rainbow?

  1. Arjun Kapoor and Anil Kapoor starred in the movie 'Ak Vs Ak'

    Answer: Fake

  2. Udaipur and Bhopal both are known as City of Lakes

    Answer: Not Fake

  3. Rainbows can be seen in night too

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E81: India's TT Champ

  1. Pashmina Wool is made from a type of Goat

    Answer: Not Fake

  2. Like finger print every human has an unique tongue print

    Answer: Not Fake

  3. 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee Manika Batra is a badminton player?

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E80: Nightingale of India

  1. National Women's Day is celebrated on Sarojini Naidu's Birthday

    Answer: Not Fake

  2. Shafali Verma broke Sachin Tendulkar's 30 Years old record and became the youngest cricketer to score an international half - century

    Answer: Not Fake

  3. Kareena has done more films with Saif Ali Khan as compared to with Akshay Kumar

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E79: Hat-trick Kumble

  1. Bats can walk on their feet

    Answer: Not Fake

  2. Anil Kumble is the first Indian cricketer to take a Hat-trick

    Answer: Fake

  3. Fresh Eggs float in water

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E78: Captain Fantastic

  1. Arga Fort was built by Akbar and Red Fort was built by Shah Jahan

    Answer: Not Fake

  2. Sunil Chhetri is also known as captain Fantastic

    Answer: Not Fake

  3. There are 6 reaction buttons on Facebook's like button

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E77: Art of Madhubani

  1. Milkha Singh's biography is called 'The World Beneath His Feet'

    Answer: Fake

  2. Madhubani painting was originated in Bihar

    Answer: Not Fake

  3. The first meal to be eaten on the Moon consisted of apples

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E76: Thalaiva Special

  1. Nirmala Sitharaman is the only Woman who has presented India's Union Budget.

    Answer: Fake

  2. Lonar Lake was created by a meteorite collision impact.

    Answer: Not Fake

  3. Rajnikanth has never used the dialogue

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E75: First Woman President

  1. Pratibha Patil is the only former president of India who is still alive

    Answer: Not Fake

  2. The fear of Constipation is called Coprastasophobia

    Answer: Not Fake

  3. Snakes' eyes have eyelids

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E74: Chandigarh: Solar Powered?

  1. Cat's urine looks brighter in ultraviolet light

    Answer: Not Fake

  2. Rubbing banana peel cures mosquito bite

    Answer: Not Fake

  3. Chandigarh is the first city that runs completely on solar energy during day time

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E73: Donald: Duck or Fish?

  1. An object weighs more on earth as compared to on the moon.

    Answer: Not Fake

  2. A newly discovered fish is named after Donald Trump.

    Answer: Fake

  3. There are 88 keys in a classic piano.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E72: Khurana Brothers

  1. Ayushmann and Aparshakthi Khurana have worked together in a film

    Answer: Not Fake

  2. The title 'Dalai' in Dalai Lama stands for peace

    Answer: Fake

  3. In the symbol of 'Danger' we can see only two bones

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E71: Mexican Kissan

  1. Gulabo-Sitabo is an Uttar Pradesh's glove puppetry tradition

    Answer: Not Fake

  2. In ancient times ludo was known as 'Ashtpad'

    Answer: Fake

  3. Tabasco sauce was named after a Mexican state

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E70: Goddess of Rain

  1. One of the most expensive breeds of mushroom is found only on the foothills of the Himalayas

    Answer: Not Fake

  2. Whatsapp was founded by two former Google employees

    Answer: Fake

  3. Ghoomar dance is dedicated to the Goddess of rain

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E69: 5 Rupaiya 12 Aana

  1. Post-Independence India's first test match was in Feroz Shah Kotla-Delhi

    Answer: Not Fake

  2. Until 1957 '24 Aanas' were equal to 1 Rupee

    Answer: Fake

  3. Admiral is the lowest rank in the Indian Merchant Navy

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E68: Mirchi Mirchi Mirchi

  1. Portuguese had introduced tomatoes and chillies to India

    Answer: Not Fake

  2. The word 'Dolphin' is originated from an Urdu word

    Answer: Fake

  3. India shares its boundaries with eight countries

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E67: No fox in Firefox?

  1. Lakshman is an incarnation of Lord Brahma

    Answer: Fake

  2. On the reverse side of the Indian currency notes Hindi is also included

    Answer: Fake

  3. There is no fox in the icon of Mozilla Firefox browser

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E66: Chhatrapati Shivaji Maharaj

  1. Buckingham palace and Rashtrapati Bhavan have the same number of rooms

    Answer: Fake

  2. The last time Australia has lost a test match in Gabba Virat Kohli was 16 days old

    Answer: Not Fake

  3. Chhatrapati Shivaji was born in Raigad district

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E65: Kiara ka naam Alia?

  1. Kiara Advani's real name is Alia.

    Answer: Not Fake

  2. India's first passenger train was run between Delhi to Jaipur.

    Answer: Fake

  3. Polar bear's skin is black in color

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E64: Santa Germany se?

  1. Kamala Harris is U.S.A's first female Vice president

    Answer: Not Fake

  2. Youtube was launched on valentine's day in 2005.

    Answer: Fake

  3. In Hindu mythology lord Krishna is considered as love of god.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E63: Incredible India

  1. Cockroaches fart every 15 mins.

    Answer: Not Fake

  2. India is the second-largest country in the world.

    Answer: Fake

  3. Sachin's and Saif's daughters have the same name.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E62: Dark Side of the Moon

  1. We can see only one side of the moon all the time

    Answer: Not Fake

  2. Holi is celebrated 20 days after vasant panchami?

    Answer: Fake

  3. Salman Khan and Karishma Kapoor have worked together in 7 films?

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E61: Coding in Sanskrit?

  1. Sanskrit is the most computer-friendly language.

    Answer: Not Fake

  2. US Open is the first grand slam of the year.

    Answer: Fake

  3. M.S Dhoni and Varun Dhawan share their Birthdays.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E60: Driverless Metro?

  1. India's first driverless metro was launched in Delhi

    Answer: Not Fake

  2. Gulab Jamun is also known as Laal Mohan

    Answer: Not Fake

  3. New Delhi has been the capital of India for the longest time

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E59: Moon-O-lympics!

  1. Olympic rings' colors are - Blue Yellow Orange Green and Red.

    Answer: Fake

  2. Out of apes and monkeys only monkeys have tails.

    Answer: Not Fake

  3. Astronauts have played Javelin Throw on the Moon.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E58: Captain Cool

  1. MS Dhoni is the first captain who won all 3 major ICC titles.

    Answer: Not Fake

  2. Every year over 50,000 tennis balls are used in the Wimbledon tournament.

    Answer: Not Fake

  3. Deepika Padukone made her debut in a Milka Singh's music video/

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E57: Garbage Cafe?

  1. Dronacharya and Arjuna awards are awarded to people inthe Educational Field

    Answer: Fake

  2. In the Chinese zodiac calender the year 2020 was the year of Bat

    Answer: Fake

  3. In Indore India's first garbage cafe was started.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E56: Goldie Piggy Chops

  1. Rajya Sabha member's one term is for 6 years.

    Answer: Not Fake

  2. Virat Kohli was the caption of India while we won the 2021 Brisbane test match.

    Answer: Fake

  3. Priyanka Chopra was named as Goldie. This name was inspired from Goldie Hawn.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E55: Lockdown Effects

  1. Solar System's biggest volcane is on Earth

    Answer: Fake

  2. Baby Sharks are called Pups

    Answer: Not Fake

  3. On 1st Jan 2021 the maximum number of babies were born in China

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E54: Chai mein Namak?

  1. Breast Cancer can only cause in Women

    Answer: Fake

  2. Kashmir's Noon tea tastes salty

    Answer: Not Fake

  3. The word 'Meme' has an Indian origin

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E53: Goa's Famous Drink

  1. India's first hot air ballon serive was started in Uttarakhand

    Answer: Fake

  2. Goa's traditional drink Fenny is made out of the coconut

    Answer: Not Fake

  3. Houseflies have a 360 degree view

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E52: Life on Mars?

  1. Water has been found in liquid state on Mars

    Answer: Not Fake

  2. Saffron is produced out of Poppy plants

    Answer: Fake

  3. In Gujarat the name of Dragon fruit is changed to something based on Rose

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E51: Badminton's Dipika?

  1. Tomato is also known as Love Apple

    Answer: Not fake

  2. Opal is found on Mars

    Answer: Not fake

  3. Dipika Pallikal is a badminton player

    Answer: fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E50: Samosas in Space?

  1. A Citizen of the U.K tried sending Samosas to outer space

    Answer: Not Fake

  2. Funny Bone is actually a bone

    Answer: Fake

  3. Kangaroos take help of their tail to maintain balance

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E49: Making 'Mahatma'

  1. Khasi is a traditional dance form of Meghalaya

    Answer: Fake

  2. Shark's skeleton is made out of bones

    Answer: Fake

  3. Jawaharlal Nehru was the first person to use the title 'Mahatma' for M.K. Gandhi

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E48: Indira Point

  1. India's Northernmost and Southernmost points are named after Indira Gandhi

    Answer: Fake

  2. The Hindu is the only Indian newspaper whose publication started before Independence

    Answer: Not Fake

  3. Kabaddi is known as Ha-do-do in Eastern India

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E47: When Sonu met Sood

  1. Sonu Nigam and Sonu Sood were born on the same day

    Answer: Not Fake

  2. The word 'Navigation' has originated from a Sanskrit word

    Answer: Not Fake

  3. Breakdance will be an official sport in 2021 olympics

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E46: World's Richest Man

  1. jeff Bezos is the richest man in the world

    Answer: Fake

  2. Moon doesn't have its own light.

    Answer: Not Fake

  3. Karan Deol's debut movie's title is based on a song that was originally picturized on Sunny Deol.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E45: Republic Day Special

  1. India's first Republic Day was celebrated on 26th January 1948?

    Answer: Fake

  2. Vishwanathan Anand is the first sportsman to receive Rajiv Gandhi Khel Ratna Award

    Answer: Not Fake

  3. Padma Awards and Awards for Bravery are given by the President of India of Republic Day

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E44: Chai se High?

  1. After water-tea is the second most consumed liquid in the world

    Answer: Not Fake

  2. The word 'Migraine' is originated from an Indian word which means 'Half a skull'

    Answer: Fake

  3. Rishi Kapoor's first appearance on screen was in the movie 'Mera Naam Joker'

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E43: Chess Champ Chahal

  1. Human Body's normal temperature is 25C

    Answer: Fake

  2. Dishes like Dal Makhni and Butter Chicken were invented by a Londoner

    Answer: Fake

  3. Yuzvendra Chahal has represented India in the World Youth Chess Championship

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E42: Kheer mein Lahsun?

  1. Snails can sleep for 3 years

    Answer: Not Fake

  2. Benami Kheer's main ingredient is garlic

    Answer: Not Fake

  3. Eyeballs are a part of the face

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E41: Gobar online mein?

  1. India has won all the Kabaddi world cups

    Answer: Not Fake

  2. An Ostrich has the ability to kill a Lion with its kick

    Answer: Not Fake

  3. Donald Duck has a middle name

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E40: Kabaddi Champs India

  1. Nepal is the only country whose flag isn't rectangle

    Answer: Not Fake

  2. Cow Dung is being sold online

    Answer: Not Fake

  3. Camel with two humps can store water in their humps

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E39: Khaana Khao, Paise Le Jao!

  1. There is a restaurant named Mr. Beast Burgers where customers are paid money to eat food

    Answer: Not Fake

  2. Sea Horese can change their color

    Answer: Not Fake

  3. Heptagon has 8 sides

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E38: Indus se India?

  1. Nibling is a gender-neutral term used to refer to a child of one's sibling as a replacement for 'niece' or 'nephew'?

    Answer: Not Fake

  2. The name 'India' is derived from the River Indus

    Answer: Not Fake

  3. 16 Humans have landed on the moon so far

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E37: Karate Champ Saina

  1. Saina Nehwal is a certified karate champion.

    Answer: Not Fake

  2. Cinnamon was discovered in India

    Answer: Fake

  3. Humans are the only species with a chin.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E36: Mask: To wear or not!

  1. During ancient times athletes used to participate in nudes.

    Answer: Not Fake

  2. Government of India launched the E-Sanjeevani app to help farmers.

    Answer: Fake

  3. Post COVID vaccination people won't need to wear masks.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E35: Dada and The Wall

  1. Cheetah is faster than a sports car.

    Answer: Not Fake

  2. Sourav Ganguly and Rahul Dravid made their test debut on the Same day.

    Answer: Not Fake

  3. Honey has an expiry date.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E34: Kaddoo se Veena?

  1. Army day is celebrated on January 15 because Subhash Chandra Bose had established 'Azad Hind Fauj' on this day

    Answer: Fake

  2. Mobophobia' is the fear of being detached from Mobile phone

    Answer: Fake

  3. The musical instrument Veena is made of Pumpkin

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E33: Sankranti Special

  1. Goa celebrates 3 Independence days in a year.

    Answer: Fake

  2. Sun god is workshipped during Makar Sankranti

    Answer: Not Fake

  3. Former England Cap

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E32: Dada Special

  1. Sourav Ganguly was the first-ever batsman to be declared out by the third umpire

    Answer: Fake

  2. India and Bangladesh have the same national animal

    Answer: Not Fake

  3. 7 Indian Women have won the title of 'Miss World' so far

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E31: Wah, Taj!

  1. Kartik Aaryan's first movie in 2021 will be 'Doctor G'

    Answer: Fake

  2. Taj Mahal is taller than Qutub Minar

    Answer: Not Fake

  3. Indian protecters used the german protest folk song 'Bella Ciao' as their protest anthem

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E30: Flex Your Ears?

  1. Paatal Lok won the Best Drama Series award at 48th International Emmys

    Answer: Fake

  2. Manish Malhotra had designed Kareena's Patiala Salwar and T-shirt outfit for Jab We Met

    Answer: Not Fake

  3. Netherlands Scientists have discovered a new set of muscles of ears

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E29: Vaccine For William

  1. William Shakespeare is the first person in England to get the newly approved Covid 19 Vaccine.

    Answer: Not Fake

  2. Ankita Ranina won her second title in 2020.

    Answer: Fake

  3. Spiders are considered to be an insect.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E28: 36, All Out?

  1. All the hing that's used in India is imported from china

    Answer: Fake

  2. There have been 22 women chief ministers in India

    Answer: Fake

  3. 36 is the lowest score in the history of internal test cricket.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E27: Thirteen Moons?

  1. We observed the full moon 13 times in 2020

    Answer: Not Fake

  2. Sharks get cancer

    Answer: Not Fake

  3. India's first special law court for women was established in West Bengal

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E26: Love You Rasna

  1. India's center point is in Madhya Pradesh

    Answer: Fake

  2. Rasna is not an Indian drink

    Answer: Fake

  3. No human being has ever been hit by a Meteorite

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E25: Potato Pyjamas?

  1. Rhinoceros' horns are made of same protein which is found in our nails

    Answer: Not Fake

  2. Rajkumar Rao was the lead of the movie 'Shahid' and Shahid Kapoor was the lead of the movie 'R Rajkumar'

    Answer: Not Fake

  3. An Indian fashion brand has made pyjamas out of potato sacks

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E24: Parliament in Space!

  1. NASA has recently published pictures of the Indian Parliament which were shot from space

    Answer: Fake

  2. Late Shridevi's last appearance on the big screen was in the movie 'Zero'

    Answer: Not Fake

  3. In India the minimum age to make a Facebook account is 16

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E23: Yoga means Balance?

  1. Yo Yo Honey Singh's original name is Harjit Singh?

    Answer: Fake

  2. Himachal Pradesh is northermost state of India

    Answer: Not Fake

  3. Yoga word was derived from a Sanskrit word which means balance

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E22: Kohli Kamaal

  1. Virat Kohli is the first cricketer to reach the 5000 IPL runs mark.

    Answer: Fake

  2. Great wall of china's length is more than the distance between Mumbai to London.

    Answer: Not Fake

  3. Shraddha Kapoor was named PETA India's hottest vegetarian for the year 2020.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E21: The Wheel of Time

  1. Every year Eiffel Tower's height increases by 15cms.

    Answer: Not Fake

  2. Tiger Cubs are born blind.

    Answer: Not Fake

  3. Ashoka Chakra can be found on 100RS. note.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E20: Gully Boy Special

  1. Saturn's satellite is the biggest satellite in our solar system

    Answer: Fake

  2. Gully Boy was named best picture at Oscars becoming the first non-english language film to take the top prize

    Answer: Fake

  3. Taj Mahal was painted black during second world war?

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E19: Hindi in Fiji?

  1. Priyanka Chopra and Jennifer Lopez are supposed to work together in recent times.

    Answer: Fake

  2. Hindi is one of the official languages of Fiji.

    Answer: Not Fake

  3. Virat Kohli has never been auctioned in IPL.

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E18: The Great Shakespeare

  1. Toilets were installed in Indian Railways in 1909

    Answer: Not Fake

  2. Roses are Red Violets are Blue' was writted by William Shakespeare

    Answer: Fake

  3. The word 'Shampoo' is derived from an Indian word

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E17: The Mighty Himalayas

  1. National anthem of the U.S.A was written in an Indian ship.

    Answer: Not Fake

  2. 10 of the tallest peaks in the world are in the Himalayan range.

    Answer: Fake

  3. Mithali Raj was the first Indian woman to score a century in Test Cricket.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E16: Govinda ala re

  1. Joe Biden's ancestors are from India

    Answer: Not Fake

  2. Govinda has been a lead of seven movies with No. 1 Title

    Answer: Fake

  3. Compared to Humans Giraffe has more bones in their neck

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E15: India in Olympics

  1. 5th digit of the PAN card denotes initial letter of holder's surname

    Answer: Not Fake

  2. Toenails grow faster than fingernails

    Answer: Fake

  3. Dipa Karmakar is the first Indian athlete who has won Olympics medal

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E14: Angrezi Paani Puri

  1. Two Indian Prime Ministers were born after 1947

    Answer: Fake

  2. Paani Puri' word was added to the Oxford dictionary

    Answer: Not Fake

  3. Ranbin Kapoor's grandfather's original name was Ranbir Kapoor

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E13: Merry Christmas

  1. Jingle Bells was the first song broadcasted from space

    Answer: Not Fake

  2. Santa Claus is a citizen fo Germany

    Answer: Fake

  3. There is a shortage of Christmas tree in the U.S.A

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E12: Rabri and Jalebi

  1. Politician Rabri Devi has a sister name Jalebi Devi

    Answer: Not Fake

  2. A temple in India worships Donald Trump.

    Answer: Not Fake

  3. A dinosaur species is named after Rabindranath Tagore

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E11: Red Fort is White?

  1. Kamala Harris tweeted in Support of Farmers protest

    Answer: Fake

  2. Elephants are pregnant for 9 months before delivering their babies

    Answer: Fake

  3. Red Fort was originally white in colour

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E10: Aamchi Mumbai

  1. Giraffe mums give birth standing up

    Answer: Not Fake

  2. Mumbai's film city is the biggest film city complex in the world

    Answer: Fake

  3. Shahrukh Khan was born in Pakistan

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E9: Kashmiri Apples

  1. Himachal Pradesh produces more apple than Jammu Kashmir

    Answer: Fake

  2. The man seen in this meme is an Indian

    Answer: Fake

  3. Peregrine falcon is the fastest bird in the world

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E8: Tendulkar Vs Kohli

  1. Compared to Sachin Tendulkar - Virat Kholi has scored 12000 ODI runs in fewer innings.

    Answer: Not Fake

  2. Tusks are the only teeth that Elephants have.

    Answer: Fake

  3. There are only 3 states of matter.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E7: Inquilab Zindabad

  1. Kiwi fruit is named after the Kiwi bird

    Answer: Not Fake

  2. The slogan 'Inquilab Zindabad' was coined by Bhagat Singh

    Answer: Fake

  3. The last letter added to our alphabet is 'J'

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E6: Rasogolla in Football

  1. East Bengal football jersey is inspired by Rasogolla

    Answer: Fake

  2. Indian state Maharastra is bigger than the United Kingdom

    Answer: Not Fake

  3. It takes 12 worker bees to produce a single teaspoon of honey

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E5: Bheja Fryi

  1. The brand MDH started in Pakistan

    Answer: Fake

  2. Octopus has 3 hearts

    Answer: Not Fake

  3. Brain is 60% fat

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E4: Go Corona Go

  1. Mustard seeds are the smallest seeds.

    Answer: Fake

  2. Maldives is the smallest country in the world

    Answer: Fake

  3. Coronavirus is worshipped in India

    Answer: Not Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E3: Helicopter Dhoni

  1. First Prime Minister of Mauritius was from Bihar.

    Answer: Not Fake

  2. Koalas have human-like fingerprints.

    Answer: Not Fake

  3. M.S Dhoni has the highest number of stumpings in the world in T20 cricket.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E2: YouTube se tinder tak

  1. Dr. B.R. Ambedkar had 2 PhD Degrees.

    Answer: Not Fake

  2. Youtube was meant to be a dating website.

    Answer: Not Fake

  3. Planet Mars is red in color

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

S4E1: New Beginnings

  1. Butt reading is a type of astrology

    Answer: Not Fake

  2. A new dish has been created after the name of Sonu Sood's hometown 'Moga'.

    Answer: Not Fake

  3. Jasprit Bumrah is the highest wicket taker in IPL.

    Answer: Fake

Please join us on WhatsApp or Telegram.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.