Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for Today

Flipkart daily trivia quiz answers for today. Answers are verfied. Play and win Vouchers, Super Coins and other exciting prizes.

Play Flipkart Daily Trivia Quiz by answering all 5 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for Today

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Daily Trivia Quiz (Flipkart App Only).

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for 18 April 2021

Short Answers: B, A, A, A, C

  1. An Australian player is the captain of which of these IPL teams?

    Answer: Sunrisers Hyderabad

  2. Identify this Punjab Kings Player.

    Answer: Nicholas Pooran

  3. Which IPL team won the 2013 Champions League Twenty20?

    Answer: Mumbai Indians

  4. Eoin Morgan replaced which Indian player as the captain of an IPL team in the middle of the 2020 season?

    Answer: Dinesh Kartick

  5. Which team stood 8th in the points table in the IPL 2020 season?

    Answer: Rajasthan Royals

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for 17 April 2021

Short Answer: A, B, C, B, B

  1. Sourav Ganguly was the first ever captain of which IPL team?

    Answer: Kolkata Knight Riders

  2. Which team is being captained by the player shown in the picture?

    Answer: Sunrisers Hyderabad

  3. Myntra' is the shirt sponsor of which IPL team this season?

    Answer: Chennai Super Kings

  4. Who among these has taken more no. of hat tricks in the IPL

    Answer: Yuvraj Singh

  5. Currently RCB player Glenn Maxwell was a part of which IPL team in the 2020 season?

    Answer: Kings XI Punjab

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Join us on Telegram - Win Rs.50 or Rs.100 as Amazon Pay Balance Daily

Proof of Selection: QuizArmy's Daily Lucky Draw Playlist

Today's Total Number of Winner - 2

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.