All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers for season 1 in a single page.

Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Daam Sahi Hai Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

❮ PrevNext ❯

E108: Toasters

  1. What is the correct MRP of KitchenAid Pop up Toaster?

    Answer: Less than 15,000

  2. What is the correct MRP of BOROSIL 60-litre B-OTG-60L Oven Toaster Grill?

    Answer: 15,990

  3. What is the correct MRP of Adidas Slippers?

    Answer: 3599

E107: Heaters & Coolers

  1. What is the correct MRP of Hitachi 2 Ton 3 Star Split Inverter AC?

    Answer: Less than 60,000

  2. Which product MRP will fall in the range of 15,000 to 20,000?

    Answer: Havells Electric Kettle

  3. What is the correct MRP of Honor 8?

    Answer: 30,577

E106: The Flip Phone

  1. What is the correct MRP of Asus GT-AX1100011000 Mbps Gaming Router?

    Answer: Less than 50,000

  2. Is the correct MRP of Motorola Razr Black 128 GB 1,49,999?

    Answer: Yes

  3. What is the correct MRP HP Pavilion Core i3 21.45 inch Screen?

    Answer: 41,661

E105: Summer Essentials

  1. What is the correct MRP of Voltas 5 Star Window AC?

    Answer: 36,690

  2. What is the correct MRP of iFFALCON by TCL LED Smart Android TV?

    Answer: Less than 70,000

  3. What is the correct MRP of Dorothy Perkins Women Floral Print Flared White Skirt?

    Answer: 4590

E104: Premium bags

  1. Is the correct MRP of Fossil Women Brown Tole 16495?

    Answer: Yes

  2. Who am I?

    Answer: Strolly

  3. Which product MRP will fall in the range of 3000 - 5000?

    Answer: Sonata Couple Analog Watch

E103: Watch Accessories

  1. What is the correct MRP of HP 315 Multi Function Color Priter?

    Answer: Less than 15,000

  2. What is the correct MRP of Fossil Greenville Messenger Bag?

    Answer: 25,495

  3. Is the correct MRP of the realme band yellow strap 3500?

    Answer: No

❮ PrevNext ❯

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Meet the Author

iamquizarmy@gmail.com

Other Live Flipkart Quizzes

Flipkart Xiaomi 11i Series 5G Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 1All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz AnswersAll Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 3All Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun - Who Did it? Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Big Buzz Challenge Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 1

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: