Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers for all episodes of Season 1.

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1

Click here to open Flipkart Daam Sahi Hai Quiz (Flipkart App Only).

E81: Crockery Set

  1. Is the MRP of Flipkart Perfect Homes Crockery Cabinet Rs. 35,000

    Answer: No

  2. Who Am I

    Answer: Quilte Jacket

  3. Which product comes in the range of 2000 - 3000?

    Answer: GAP Women Shift Black Dress

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E80: Premium Smartphone

  1. Is the MRP of Lenovo Smart Display 7 with Google Assistant Rs.14,999?

    Answer: Yes

  2. Who Am I?

    Answer: Bluewud Freddie Dressing Table

  3. Which product comes in the range of 35000 - 40000?

    Answer: Apple iPhone SE 64 GB

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E79: Smart Gadgets

  1. What is the MRP of Duluck Smart Screen Tablet With Alexa Smart Assistant Speaker?

    Answer: 23,000

  2. What is the correct MRP of Asus Zenfone 4 Selfie Dual Camera?

    Answer: 15,999

  3. What is the MRP of Dilgons Headphone?

    Answer: Less than 2000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E78: Home & Furniture

  1. Is the MRP of Lifestyle Nano Fabric 6 Seater Sofa Rs.59999?

    Answer: Yes

  2. Who Am I?

    Answer: Mattress

  3. What product will fall within Rs. 11000 - 12000?

    Answer: Easy Day Chair & Table Set

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E77: Secured Diary

  1. What is the MRP of Nokia Purebook X14 Laptop?

    Answer: 90,000

  2. What is the MRP of ZuZu High quality 6.5 ft Foldable Tripod?

    Answer: 31,000

  3. What is the MRP of Zahuu Number Lock Book-size Diary?

    Answer: Less than 4000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E76: Makeup Kit

  1. What is the MRP of Nike Full Sleeve Solid Women Jacket?

    Answer: 4,495

  2. What is the MRP of Kaizone Mini Fitness Cycle Pedal Exerciser Bike?

    Answer: Less than 6,000

  3. What is the MRP of Cameleon Professional Makeup Kit?

    Answer: 3,299

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E75: Instant Camera

  1. What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera?

    Answer: 2999

  2. What is the MRP of Puma Full Sleeve Printed Women Jacket?

    Answer: 10,999

  3. What is the MRP of Eske Women Gold Hand-held Bag?

    Answer: Less than 15,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E74: Party Essentials

  1. What is the MRP of Philips HTL2060/94 60 W Bluetooth Soundbar?

    Answer: 11,990

  2. What is the MRP of POCO C3 32GB?

    Answer: 9,999

  3. What is the MRP of Philips BR3221/ 15 Runtime Trimmer For Men

    Answer: Less than 2500

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E73: Digital Living room

  1. What is the MRP of Starbucks Etched Black Stainless Steel Tumbler?

    Answer: 2400

  2. What is the MRP of F&D 42W Portable Bluetooth Home Theatre?

    Answer: 3,990

  3. What is the MRP of Google Chromecast 3 Media Streaming Device?

    Answer: Less than 4000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E72: Premium Accessories

  1. What is the MRP of Ananya Furniture Solid Wood Coffee Table?

    Answer: 17,999

  2. What is the MRP of REALBUY Rechargeable LED Lithium Battery & Remote Control Emergency Light?

    Answer: 9,500

  3. What is the MRP of Tommy Hilfiger Blue Women Sling Bag?

    Answer: Less than 7000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E71: Living Room Decor

  1. What is the correct MRP of Advika Handicraft Antique Solid Wood Coffee Table?

    Answer: 13,998

  2. What is the MRP of Park Avenue Men Regular Fit Solid Formal Shirt?

    Answer: 5,999

  3. What is the correct MRP of The Decor Deal Mr & Mrs Cup Set Coffee Mug Pack of 2?

    Answer: Less than 3500

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E70: Cricket Special

  1. What is the MRP of Kappor E Illuminations Glass Table Lamp?

    Answer: Less than 10,000

  2. What is the MRP of Bose Soundlink Revolve

    Answer: 2700

  3. What is the MRP of Adidas CRI Cup Cricket Shoes for Men?

    Answer: 4299

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E69: Car & Bike Needs

  1. What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Opus Engineered Wood Queen Box Bed?

    Answer: Less than 20,000

  2. What is the MRP of myTVS 100 psi Tyre Air Pump for Car & Bike

    Answer: 2,800

  3. What is the MRP of Shell Helix Ultra 5w-40 API SN Full Synthetic Engineer Oil?

    Answer: 3,799

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E68: Barbeque Needs

  1. What is the MRP of Protisserie Charcoal Grill?

    Answer: 20,000 or more

  2. What is the MRP of Flying Machine Full Sleeve Solid Men Jacket?

    Answer: 6,999

  3. What is the MRP of 5.1 Channel Bluetooth Home Theatre?

    Answer: 9,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E67: Analog Digital Watch

  1. What is the correct MRP of POCO M2 Pro?

    Answer: 16,999

  2. What is the correct MRP of LG 5 Star Inverter Fully Automatic Top Load Silver?

    Answer: 18,490

  3. What is the correct MRP of Fastrack Analog Digital Watch For Men?

    Answer: 3500 or more

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E66: Driving Essentials

  1. What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?

    Answer: 18,699

  2. What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?

    Answer: 3,290

  3. What is the MROP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?

    Answer: Less than 3000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E65: Camera Accessories

  1. What is the correct MRP of Poco X3 128 GB?

    Answer: Less than 22,000

  2. What is the correct MRP of Power Smart Video Tripod PS090?

    Answer: 13,999

  3. What is the MRP of Dr. Trush Model 317 TPE Exercise Mat?

    Answer: 4,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E64: Grooming Essential

  1. What is the correct MRP of Edwin Chrome Plated Double Edge Safety Razor?

    Answer: 14,830

  2. What is the correct MRP of Swell Water Bottle?

    Answer: 10105

  3. What is the MRP of Art of Shaving After Shave Lotion?

    Answer: 9,000 or more

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E63: Light, Action, Camera.

  1. What is the MRP of GoPro Hero 9 Sports and Action Camera?

    Answer: 49,500

  2. What is the MRP of Samsung 253L Double Door Refrigerator?

    Answer: 25,999

  3. What is the correct MRP of Salomon Waterproof Mid Ankle Hiking shoes?

    Answer: Less than 30,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E62: Dinning Needs

  1. What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Luzon Metal 6 Seater Dining Set?

    Answer: Less than 20,000

  2. What is the correct MRP of WovenDreams Multicolor Wool Area Rug?

    Answer: 41,500

  3. What is the correct MRP of Philips BG 2024 Waterproof Trim & Shave?

    Answer: 4,995

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E61: Tennis Essentials

  1. What is the MRP of Shrih Red Guitar Soprano Ukulele?

    Answer: 9,999

  2. What is the correct MRP of Canon EF 300 mm f/4L IS USM Lens?

    Answer: 99,995

  3. What is the the correct MRP of Yonex T Rqts E Zone 100 Green Unstrung Tennis Racquet?

    Answer: Less than 25,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E60: Product from SONY

  1. What is the MRP of Sony WH-CH10N Active noise cancellation enabled Bluetooth Headset?

    Answer: 14,990

  2. What is the MRP of Sony Bravia X7002G 108 cm (43 inch) Ultra HD (4k) LED Smart TV?

    Answer: Less than 70,000

  3. What is the MRP of Motorola One Fusion Plus (Twilight Blue 128 GB with 6 GB RAM?)

    Answer: 19,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E59: Men's Fashion Accessories

  1. What is the MRP of Panasoni MJ-L500 150W Juicer?

    Answer: 24,995

  2. What is the correct MRP of LATHERO Full Sleeve Self Design Men Jacket?

    Answer: 14,999

  3. What is the MRP of Fossil CH2647 Decker Analog Watch for Men?

    Answer: Less than 10,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E58: Water Purifier

  1. What is the MRP of Kent Ace 8 L RO Water Purifier?

    Answer: 15,000 or more

  2. What is the correct MRP of Livpure 1.5 Ton 5 Star Split Inverter Smart AC wit Wi-fi Connect?

    Answer: 52,990

  3. What is the MRP of Antony Morato Solid Single Breasted Casual Men Blazer?

    Answer: 15,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E57: Monitors

  1. What is the MRP of VIBOTON USB Condenser Mic for professional podcast?

    Answer: Less than 9,000

  2. What is the MRP of HappyCraft 10 Inches Big LED Selfie Ring Light?

    Answer: 2599

  3. What is the correct MRP of Dell 23.8 inch Full HD LED Backlit IPS Panel Monitor?

    Answer: 15,775

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E56: Apple Products

  1. What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro (Pacific Blue 128 GB)

    Answer: Less than 1,25,000

  2. What is the combined MRP of Apple Watch Series 3 GPS and Apple macBook Air Core i5 5th Gen?

    Answer: 1,08,800

  3. What is the correct MRP of Westido Cyrus Leatherette Sofa Set?

    Answer: 28,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E55: Gaming World

  1. What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Rosita Leatherette Manual Recliner sofa?

    Answer: Less than 25,000

  2. What is the combined MRP of Mi Q1 (55 inch) QLED Smard Android TV and Microsoft Xbox One S 1TB with Tom Clancy's The Division 2?

    Answer: 90,989

  3. What is the MRP of Godrej 30 L Convection & Grill Microwave Oven?

    Answer: 15,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E54: Women's Sportwear

  1. What is the correct MRP of Puma Full Sleeve Self Design Women Jacket?

    Answer: 5,999

  2. What is the MRP of Fossil ME3105 Automatics Analog Watch For Men?

    Answer: Less than 20,000

  3. What is the MRP of Puma RS-X Reinvent Sneakers For Women?

    Answer: 8,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E53: Smart Wearables

  1. What is the MRP of Realme Watch S?

    Answer: 7,999

  2. What is the MRP of Reebok ZIG Kinetica Horizon Running Shoes for Men?

    Answer: 11,999

  3. What is the MRP of Philips MMS8085B/94 Convertible 80 W Bluetooth Home Theatre?

    Answer: Less than 10,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E52: Musical world

  1. What is the correct MRP of Saregama Carvaan 2.0 (Emerald Green) 10W Bluetooth Home Theatre?

    Answer: 7,990

  2. What is the MRP of Sony WH-CH510 Google Assistant enabled Bluetooth Headset?

    Answer: 4,990

  3. What is the MRP of Realme 7 (Mist Blue 128 GB) (8 GB RAM)?

    Answer: Less than 22,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E51: Gaming and Laptop

  1. What is the correct MRP of Acer Aspire 7 Core i5 9th Gen Gaming laptop 4GB Graphics with NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti?

    Answer: 84,999

  2. What is the MRP of Amkette EvoFox Elite Pro Wireless USB Gamepad?

    Answer: 2,299

  3. What is the MRP of GEL-ZARACA 5 B Running Shoes For Men?

    Answer: Less than 5500

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E50: Cleaning Essentials

  1. What is the correct MRP of Furniture Kart Swing Jhula Hanging Red & Black Iron Hammock?

    Answer: Less than 20,000

  2. What is the combined MRP of Sandiksha Hanging Hoot Pot pack of 6 plant Container Set & Shrih Set & Shrih Set of 4 Rectangular Railig Planter Plant Container Set?

    Answer: 8,298

  3. What is the correct MRP of Eureka Forbes Trendy Steel Dry Vacuum Cleaner?

    Answer: 7899

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E49: Networking Essentials

  1. What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1 161 2019 Release 11 x 6.9 inch Graphics Tablet?

    Answer: Less than 12,000

  2. What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

    Answer: 4,999

  3. What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

    Answer: 2999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E48: Mountain Biking

  1. what is the correct MRP of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle (21 Gear Black)?

    Answer: 49,990

  2. What is the correct MRP of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera (Black 12 MP)?

    Answer: 29995

  3. What is the correct MRP of Sandisk 128 GB MicroSD Card Class 10 100 MB/s Memory Card?

    Answer: 1500 or more

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E47: Bed & Mattresses

  1. What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set?

    Answer: Less than 50000

  2. Which mattress would come in the budget of 14,000?

    Answer: Duroflex Single Mattress

  3. What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher?

    Answer: 29,990

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E46: Home Interiors

  1. What is the correct MRP of Karcher WD3 EU - I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

    Answer: Less than 1000 (Option A)

  2. What is the correct MRP of Elrene 241cm Blends Window Curtain (Pack of 2)

    Answer: 11,358

  3. What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

    Answer: 10,499

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E45: Electronic Accessories

  1. Which is the MRP of Lenovo Yoga Smart Tab with Google Assistant 4GB RAM 64GB ROM 10.1 inch Wi-Fi+4G Tablet?

    Answer: 35,500

  2. What is the correct MRP of Canon IXUS 285 HS (20.2MP 12x Optical Zoom 4X Digital Zoom Black)?

    Answer: 13495

  3. What is the correct MRP of PARI Enterprises Men Solid Rayon Ethnic Dress (Yellow)?

    Answer: Less than 13000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E44: Training Essentials

  1. Which racket will come within 5000?

    Answer: Yonex Nanoray 68

  2. What is the correct MRP of ADIDAS FitBounce + Trainer & Gym Shoes For Men?

    Answer: 7,999

  3. What is the correct MRP of Fitneck Printed Men Track Suit?

    Answer: Less than 6000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E43: Men's Grooming

  1. What is the MRP of DJI of 100 3 Axis Gimal (230)?

    Answer: 15990

  2. What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

    Answer: 9999

  3. What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 128 GB 5 GB RAM?

    Answer: Less than 24,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E42: Living Room Range

  1. What is the MRP of Redmi 9 Prime Mint Green 64 GB 4 GB RAM?

    Answer: Less than 13000

  2. What is the correct MRP of Urbancart Relax Bamboo Rocking Chair For Home?

    Answer: 14999

  3. What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa Luxury Filled Lounger Bean Bag with Bean Filling?

    Answer: 4990

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E41: Trekking Essentials

  1. What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?

    Answer: 17999

  2. Which rucksack will come within 7000?

    Answer: Hiking Lightweight Rucksack

  3. What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 waterproof Hiking & Trekking Shoes For Men?

    Answer: 15999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E40: Home Essentials

  1. What is the MRP of MarQ by Flipkart 6kg 5-Star Rating Semi Automatic Top Load Washing Machine?

    Answer: Less than 12000

  2. What is the correct MRP of Panasonic SR-W18GH CMB Food Steamer-Rice Cooker?

    Answer: 3695

  3. What is the correct MRP of Nokia 139cm (55 inch) Ultra HD (4k) LED Smart Android TV with Sound by Onkyo?

    Answer: 59,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E39: Home Entertainment

  1. What is the MRP of MI Box 4K Media Straming Device?

    Answer: Less than 5500

  2. What is the combined MRP of Boat Aavante Bar 1150 60W Bluetooth Soundbar & Sony SA-040 80W Bluetooth Home Theatre?

    Answer: 18980

  3. What is the MRP of Nilkamal Beaumont Engineered Wood TV Entertainment Unit?

    Answer: 9000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E38: Fashion Accessories?

  1. What is the MRP of RPM Fitness RPM300 3.5 HP Peak Multi Function Motorised Treadmill?

    Answer: 50,000 or more

  2. What is the combined MRP of Forth Skinny Women Light Blue Jeans & Sketchers Women Flat Sandals?

    Answer: 5574

  3. What is the MRP Philips

    Answer: 2,395

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E37: Ethnic Wear

  1. What is the MRP of SG Rajasaheb Men Sherwani and Churidar Set Raw Silk?

    Answer: 16,599

  2. What is the MRP of Samsung 28L Slim Fry Convection Microwave Oven?

    Answer: 14,990

  3. What is the MRP of Aksa Printer Jacquard Saree?

    Answer: Less than 15,500

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E36: Living Room Essentials

  1. What is the MRP of SanDisk Pen Drive

    Answer: Less than 10,000

  2. What is the MRP of Mi Ultra HD (4K) LED Smart Android TV?

    Answer: 28,999

  3. What is the MRP of Couchette Bean Bag Chair with Bean Filling?

    Answer: 6,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E35: Kitchen Essentials

  1. What is the MRP of Voltas Beko DT8B Free Standing 8 place settings Dishwasher?

    Answer: Less than 32000

  2. Who am I?

    Answer: Dining Table

  3. What is the MRP of Morphy Richards SM3007 Grill?

    Answer: 2,145

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E34: Desktop Accessories

  1. What is the correct MRP of Logitech HD Webcam C615?

    Answer: 7495

  2. What is the MRP of Boat Airpodes 402 Bluetooth Headset?

    Answer: 5,990

  3. What is the MRP of Full Rim Rectangle Anti Glare & Blue Cut Computer Glass?

    Answer: Less than 3000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E33: WFH Gadgets

  1. What is the MRP of Lenovo Ideapad Flex 5 Core i5 10th Gen 2 in 1 Laptop?

    Answer: 95,090

  2. What is the MRP of JBL Extra Bass Bluetooth Headset?

    Answer: 3,499

  3. What is the MRP of Safari Medium Check-in Luggage bag?

    Answer: Less than 15,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E32: Gaming Accessories

  1. What is the MRP of Asus ROG Phone 3 Black 128GB 12GB RAM?

    Answer: Less than 60,000

  2. What is the combined MRP of Asus ROG Strix Fusion 300 Virtual 7.1 LED Gaming Wired Headset & Asus Rog Twin View Dock 3 Gamepad?

    Answer: 34,499

  3. What is the MRP of Logitech G402 Wired Optical Gaming Mouse?

    Answer: 2,895

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E31: Home Inverter

  1. What is the MRP of Luminous Redcharge RC-1800

    Answer: 16170

  2. What is the combined MRP of Hiputee Reversible & Rectangular Dog/Cat Bed & Nema Pet Harness Collar and Leash Rope Belt Set?

    Answer: 4751

  3. What is the MRP of Bharat Lifestyle Desy Fabric 3+1+1 Blue Sofa Set?

    Answer: 49,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E30: Sound System

  1. What is the MRP of A Game of Thrones Leather Cloth Boxes Set?

    Answer: Less than 11,500

  2. What is the MRP of Flipkart Perfect Home Studio Metal Open Book Shelf?

    Answer: 2759

  3. What is the combined MRP of Sony UBP-X700 4K Ultra HD Dolby Atmos & DTS-X-Blu-ray Player?

    Answer: 34,900

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E29: Men's Fashion

  1. What is the MRP of Epson L3100 Multi-function Color Printer?

    Answer: 11,899

  2. What is the MRP of Louis Philippe Men Slim Fit Self Design Spread Collar Formal shirt?

    Answer: 1,999

  3. What is the MRP of Bosch Dishwasher?

    Answer: Less than 47,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E28: Smart & Secure Home

  1. What is the MRP of Samsung 192 L Direct Cool Single Door 4 Star Refrigerator

    Answer: Less than 22000

  2. What is the MRP of Eufy Robovac G10 Hybrid ME-T2150G21 Robotic Floor Cleaner with 2 in 1 Mopping and Vacuum?

    Answer: 21999

  3. What is the MRP of Realme 360 Deg 1080p Wifi Smart Security Camera?

    Answer: 3,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E27: Travel Essentials

  1. What is the MRP of Aristocrat Mojorucksack 45 L?

    Answer: 3400

  2. What is the MRP of Havells 25 L storage water geyser?

    Answer: Less than 14,500

  3. What is the MRP of JBL Flip Essential IPX7 Waterproof 16W Bluetooth Speaker?

    Answer: 8999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E26: Living Room Collection

  1. What is the MRP of painting mantra wood photo frame set of 23?

    Answer: Less than 4000

  2. What is the combined MRP of Allen Solly AS000010E analog watch for Men and Allen Solly AS000016D analog watch for Women?

    Answer: 3857

  3. What is the MRP of Adorn homez atlanta leatherette 3 + 2 brown sofa set?

    Answer: 56998

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E25: Women's Fashion

  1. What is the MRP of Adidas DRODO W Running Shoes for Women?

    Answer: 2500 or more

  2. What is the MRP of boAt Rockerz 450 Bluetooth Headset?

    Answer: 3990

  3. What is the MRP of Griffel Solid Women Track Suit?

    Answer: 3899

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E24: Fitness Essentials

  1. What is the MRP BOAT Airdopes 131 Bluetooth Headset?

    Answer: Less than 3000

  2. What is the MRP of Crystal Classic Series Induction Bottom Cookware Set?

    Answer: 4900

  3. What is the combined price of Fitness Mantra 6 MM Anti Skid Yoga Mat & Jaypee Plus Smart 750 MI Shaker?

    Answer: 2398

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E23: Home Theatre

  1. What is the MRP of Sleepyhead Orthopedic Memory Foam 8 inch Double High Density (HD) Foam Mattress?

    Answer: Less than 17000

  2. What is the MRP of Phillips SPA5128B/94 40 W 5.1ch Bluetooth Home Theatre?

    Answer: 5990

  3. What is the MRP of NESCAFE E' smart Personal Coffee Maker?

    Answer: 6499

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E22: Home Furnishing

  1. What is the MRP of Spirgtek Pocket Spring Premium 8 inch King Pocket Spring Mattress?

    Answer: Less than 23000

  2. What is the MRP of Home Full Engineered Wood TV Entertainment Unit?

    Answer: 13399

  3. What is the MRP of Pigeon Special 7.5 L Pressure Cooker?

    Answer: 1895

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E21: Cooking Essentials

  1. What is the MRP of Prestige Omega Deluxe Granite Induction Bottom Cookware Set?

    Answer: 3000 or more

  2. What is the MRP of the usha CPJ 361S 200 W Juicer?

    Answer: 20999

  3. What is the MRP of Butterfly Rapid 3 Burner Glass Manual Gas Stove?

    Answer: 6495

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E20: Smart & Clean Home

  1. What product is in the budget of 25,000

    Answer: Philips Portable Room Air Purifier

  2. What is the MRP of Status Multicolor Polyester Area Rug?

    Answer: Less than 3500

  3. What is the MRP of Google Home Mini

    Answer: 4999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E19: Yoga Essentials

  1. What is the MRP of MRC Executive Gaming Chair?

    Answer: Less than 18,000

  2. What is the MRP of ANT Esports H707N HD RGB Wired Headset Gaming Headphone?

    Answer: 2999

  3. What is the MRP of Aerolite Double Colour 28 X 72 Multicolor 10mm Yoga Mat?

    Answer: 3099

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E18: Portable Appliances

  1. What is the MRP of Dyson Pure Cool Tower Portable Room Air Purifier?

    Answer: Less than 47500

  2. What is the MRP of Egate i9 Classic HD 720p Portable Projector?

    Answer: 9990

  3. What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 11 Instant Camera?

    Answer: 5999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E17: Action Camera

  1. What is the MRP of Go Pro Hero 9 Sports and Action Camera?

    Answer: Less than 52,000

  2. What is the MRP of LG ka 24 inch Full HD LED Backlit IPS Panel Monitor?

    Answer: 16,500

  3. What is the MRP of IFB 6 Kg 5 Star Fully Automatic Front Load with in-buit Heater Washing Machine?

    Answer: 23,990

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E16: Air Conditioner

  1. What is the MRP of Huami Amazfit Verge Lite Smartwatch?

    Answer: 7000 or more

  2. What is the MRP of Bajaj 16-Litre Majesty 1603T Oven Toaster Grill?

    Answer: 3899

  3. What is the MRP of Blue Star 1.2 Ton 3 Star Split Inverter AC?

    Answer: 50,000

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E15: Bath & Body

  1. What is the MRP of Revlon Colorstary Shadow Palette?

    Answer: Less than 1000

  2. What is the combined price of Fastrack Gradient Clubmaster Sunglasses Green and Ray-Ban Polarized UV Protection Retro Square Sunglasses Green?

    Answer: 9489

  3. Which product is in the budget of Rs. 1200?

    Answer: Bath an Body Works Mad About You Shower Gel

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E14: Furniture

  1. What is the MRP of Godrej Interio Fold Engineered Wood Study Table

    Answer: Less than 11500

  2. What is the combined price of Nescafe E Smart Personal Coffee Maker and MI Outdoor 5W Bluetooth speaker?

    Answer: 8498

  3. What is the MRP of Samsung galaxy S20 FE 128 GB

    Answer: 65999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E13: Audio Accessories

  1. WHat is the MRP of Boat Rockerz 400 Bluetooth Headset?

    Answer: 1500 or more

  2. Which product is in the budget of Rs.1,000?

    Answer: Flipkart Smartbuy Pronto Electric Kettle

  3. What is the MRP of ViVO V19 Mystic Silver 128 GB (8GB Ram)

    Answer: 30,990

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E12: Sports & Fitness

  1. What is the MRP of RPM Fitness RPM600 Spinner Exercise Bike?

    Answer: 40,000 or more

  2. What is the combined MRP of Adidas Ultraboost 20 Running Shoes & Nike 14 inch/35 cms NK Brasilla Travel Duffel Bag

    Answer: 21294

  3. Which product is in the budget of Rs.16000?

    Answer: VU Premium HD Ready LED Smart Android TV

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E11: Perfumes & Deodorants

  1. What is the MRP of Apple iPad 7th Gen 128 GB ROM-10.2 inch variant?

    Answer: Less than 37000

  2. What is the Combined MRP of phillips HD2582 Pop-up Toaster & Prestige Atlas Plus Grill?

    Answer: 3330

  3. What is the MRP of Jaguar Black Eau de Toilette 40ml?

    Answer: 2400

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E10: Television & Entertainment

  1. What is the MRP of 43 Inch Infinix TV

    Answer: Less than 22000

  2. What processor does the Infinix TV run on?

    Answer: Android

  3. What is the MRP of 32 Inch Infinix TV

    Answer: 12,999

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E9: Gadgets & Gaming

  1. What is the MRP of Microsoft XBox One S 1 TB with Tom Clanc The Division 2?

    Answer: 25000 or more

  2. What is the combined MRP of Redmi 2000 MAh Power Bank & Boat Stone 650 Bluetooth Speaker

    Answer: 6989

  3. What is the MRP of Hugo Boss Contemporary Sport Analog Men's Watch?

    Answer: 39100

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E8: Home Appliance & Accessories

  1. Which product is in the budget of Rs.5500

    Answer: Toshiba Canvio Basics 1 TB External Hard Disk Drive

  2. What is the combined MRP of Prestige PHB 11.0 Hand Blender in Orange & Phillips GC 1903 Steam Iron?

    Answer: 2,990

  3. What is the MRP of Lakme Enrich Matte Lipstick?

    Answer: 295

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E7: Electronics

  1. What is the MRP of Sony SA-D40 Bluetooth Home Threatre Speaker?

    Answer: Less than 9000

  2. What product is in the budget of Rs.10,000?

    Answer: Bajaj 20L Grill Microwave Oven

  3. What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 512 GB?

    Answer: 1,59,900

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E6: Sunglasses & headset?

  1. What is the MRP of Oppo Wi-Fi 41mm Smartwatch

    Answer: 15000 or more

  2. What Am I?

    Answer: Cycle

  3. What is the MRP of Bose Frames Soprano - Cat Eye Polarized and Bluetooth Sunglasses?

    Answer: 21,900

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E5: Beauty & Grooming

  1. What is the MRP of Dyson Hot Plus Cool Portable Room Air Purifier?

    Answer: 50,000 or more

  2. What is the combined MRP of Syska HT 1250 Trimmer for Men and the Syska Superglam HS6810 Hair Straighteners for women?

    Answer: 2749

  3. What is the MRP of Wildcraft Continuum 40 L Laptop Backpack?

    Answer: 4799

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E4: Hair Styling

  1. What is the MRP of Skybags Medium Check-in Luggage in Maroon color

    Answer: 9000 or more

  2. What is the combined MRP of Philips HOP8100 Hair Dryer and the VEGA VHCH-03 Electric Hair Curler?

    Answer: 2544

  3. What is the MRP of Borosil Hydra Thermo Flast 1000ml?

    Answer: 1015

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E3: Smartphone vs Camera

  1. What Am I? Hint No. 1)I can take picture Hint 2) I come with an android or iOS operating system Hint 3) The gift is from the brand OPPO

    Answer: Smartphone

  2. Which product is in the budget of Rs.3500?

    Answer: Orient Electric Kitchen Magic Mixed Grinder

  3. What is the price of Tom Ford UV Protection Aviator Sunglasses?

    Answer: 47082

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E2: Kitchen Appliances

  1. What is the price of Butterfly Premium Vegetable Chopper (900 ml)

    Answer: 1000 or more

  2. What is the combined MRP of Morphy Richards Eureka Espresso machine and Pigeon Duo Pack Nonstick Cookware Set?

    Answer: Rs.6345

  3. Which product would be in the Rs. 8000 budget

    Answer: Bajaj 20 Litre Grill Microwave Oven

Please join us on WhatsApp or Telegram.

E1: Batao Sahi Jeeto Sahi

  1. Apple MacBook Air Core i5 5th Gen with 8 GB DDR3 RAM and 128 GB SSD capacity ka market price kya hai?

    Answer: Rs.84,900

  2. JBL Flip 3 Splashproof 16 W portable Bluetooth Speaker ka price 9000 se kam hai ya zyada

    Answer: 9000 se zyada

  3. LG 6.5 kg Fully Automatic Top Load Silver Washing Maching ka price kya hai?

    Answer: Rs.18,490

Please join us on WhatsApp or Telegram.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.