All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers for season 2 in a single page.

Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz for season 2 by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Daam Sahi Hai Quiz for Season 2 (Direct Link - Flipkart App Only).

❮ PrevNext ❯

E234: 3D VR Headset

Short Answers: B, B, A

  1. What is the MRP of Domo Nhance 3D Virtual Reality Headset?

    Answer: ₹ 3490

  2. Is the MRP of Usha Food Precessor greater than or less than ₹10,000?

    Answer: Less than ₹10,000

  3. Does the SpaceX, XXXL Teardrop Bean Bag come with bean filling?

    Answer: Yes

E233: Merry Christmas

Short Answers: B, B, C

  1. Under which price range does the Blue Star Split Inverter AC fall?

    Answer: ₹61,000 to ₹71,000

  2. Which of these product comes under the budget of ₹50,000?

    Answer: Mi 5x Ultra HD Android TV

  3. Slide to guess the MRP of Flipkart Perfect Homes Fabric Manual Recliner.

    Answer: ₹ 99,997

E232: Squash Racquet

Short Answers: B, B, A

  1. Is the MRP of Samsung Galaxy Z Flip Smartphone greater than or less than ₹1,00,000.

    Answer: Less than ₹1,00,000

  2. Slide to guess the MRP of Technifibre Carboflex 125-S Squash Racquet.

    Answer: ₹12,499

  3. Does Lenovo Ideapad Slim 3 Laptop have a backlit Keyboard?

    Answer: Yes

E231: Swing Chair

Short Answers: C, B, A

  1. Slide to guess the MRP of Spyder Home Decor Swing Chair.

    Answer: ₹ 19,999

  2. Which of these product fits under the budget of ₹5,000?

    Answer: Decorhand Wooden Wall Shelf

  3. Is the MRP of Probus Car Mobile Holder greater than or less than ₹2,000?

    Answer: Greater than ₹ 2,000

E230: Wringer Trolley

Short Answers: B, B, B

  1. Is the MRP of Maharaja Whiteline Juicer Mixer Grinder greater than or less than ₹5000?

    Answer: Less than ₹5,000

  2. What is the MRP of Samsung 198 L Direct Cool Refrigerator?

    Answer: ₹30,000

  3. Under which price range does the MRP of KR Store MOP Wringer Trolley fall?

    Answer: ₹35,000 - ₹37,000

E229: Mountain Cycle

Short Answers: B, A, B

  1. Is the MRP of Samsung Galaxy M52 Smartphone greater than or less than ₹35,000?

    Answer: Less than ₹35,000

  2. Waht is the combined MRP of Duroflex Ease Fabric 3 Seater Sofa and Home Full Engineered Wood TV Entertainment unit?

    Answer: ₹46,999

  3. Under which price range does the Urban Terrain Bolt 26 T Mountain Cycle fall?

    Answer: ₹15,000 to ₹20,000

❮ PrevNext ❯

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Meet the Author

iamquizarmy@gmail.com

Other Live Flipkart Quizzes

Flipkart Xiaomi 11i Series 5G Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 1All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz AnswersAll Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 3All Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun - Who Did it? Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1All Flipkart Big Buzz Challenge Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 1

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: