All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz answers for season 2 in a single page.

Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz for season 2 by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Daam Sahi Hai Quiz for Season 2 (Direct Link - Flipkart App Only).

Next ❯

E212: Powermax Fitness

Short Answers: A, A, A

  1. Under which price range does the Powermax Fitness Manual Treadmill fall?

    Answer: ₹27,000 - ₹ 32,000

  2. Is the MRP of LG Top Load Automatic Washing Machine greater than or less than ₹35,000?

    Answer: Greater than ₹35,000

  3. The MRP of Fossil Analog Watch for Women is ₹16,495.

    Answer: True

E211: Flipkart Fashion

Short Answers: B, A, B

  1. What is the combined MRP of Adidas Solid Men Black Track Pants and Adidas Full Sleeve Sports Jacket?

    Answer: ₹ 6,798

  2. Is the MRP of Livzing Fabric Manual Recliner greater than or less than ₹ 5000?

    Answer: Greater than ₹5,000

  3. Who is the brand ambassador of Flipkart Fashion?

    Answer: Alia Bhat

E210: Mounted Chimney

Short Answers: A, '-', D

  1. Is the MRP of Kaff Nobelo Wall Mounted Chimney greater than or less than ₹30,000

    Answer: Greater than ₹30,000

  2. Fill in the missing digits. The MRP of Nuze i3 Speed Lithium-ion Electric Cycle is ₹3 _ _ _ 1.

    Answer: ₹ 38,251 [Add - 8, 2, 5]

  3. Slide to guess the MRP of Moto Headdphone Escape 800 ANC.

    Answer: ₹ 9,999

E209: Solid Wood TV Unit

Short Answers: B, B, B

  1. Which of these product comes under the budget of ₹11,500?

    Answer: Under Armour Basketball Shoes

  2. Is the Shemaroo Speaker Waterproof?

    Answer: No

  3. What is the MRP of Mahimart and Handicrafts Solid Wood TV Unit?

    Answer: ₹ 49,999

E208: Instant Camera

Short Answers: A, B, D

  1. Which of these camera fits under the budget of ₹13,998?

    Answer: FujiFilm Mini 90

  2. The MRP of Necotech Nizer RO water Purifier is ₹25,699

    Answer: False

  3. Slide to guess the MRP of Woodbuzz Engineered Wood Study Table.

    Answer: ₹ 22,900

E207: External Disk Drive

Short Answers: A, B, B

  1. The MRP of Aprodz Soli Wood Bunk Bed is greater than ₹45,000.

    Answer: True

  2. What is the connectivity required for Synology Diskstation External Hard Disk Drive?

    Answer: GigaBit Ethernet

  3. What is the combined MRP of Skinn by Titan Celeste Eau De Parfum and Skinn by Tital Extreme Eau De Parfum?

    Answer: ₹ 4,490

Next ❯

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Meet the Author

iamquizarmy@gmail.com

Other Live Flipkart Quizzes

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 3All Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 1All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun - Who Did it? Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1All Flipkart Big Buzz Challenge Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 1

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: