All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2

All Flipkart Crime Stories Quiz answers for season 2 in a single page.

Play Flipkart Crime Stories Quiz for season 2 by answering 3 question correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 2

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Crime Stories Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

Next ❯

E31: Massage Parlor Murder

Short Answers: D, B, D

  1. Under which IPC section was Hrishi convicted? (Question Time: 3:19)

    Answer: 304A

  2. Which lead will help solve the case? (Question Time: 6:37)

    Answer: Simmy's Diary

  3. Who is the killer? (Question Time: 9:37)

    Answer: Pihu

E30: Death Support

Short Answers: C, B, A

  1. What was the cause of death? (Question Time 2:20)

    Answer: Cardiac Arrest

  2. Which lead will help solve the case? (Question Time 9:36 )

    Answer: Hospital Mortality Report

  3. Who is the Killer? (Question Time 11:20 )

    Answer: Ajay

E29: The Lust Murderer

Short Answers: C, A, C

  1. What acid was found in the wine? (Question Time 8:25)

    Answer: Hydrofluoric Acid

  2. Which lead will help solve the case? (Question Time 11:22)

    Answer: Find Mystery Women

  3. Who killed Priyal? (Question Time 15:33)

    Answer: None

E28: Missing Infant

Short Answers: A, B, A

  1. Which procedure did Anupama use to become a mother? (Question Time 5:16)

    Answer: IVF

  2. Which lead will help solve the case? (Question Time 7:34)

    Answer: Entry Register

  3. Who iKidnapped the baby? (Question Time 10:47)

    Answer: Dr. Shetty

E27: Incest

Short Answers: A, B, C

  1. How was Chavi's mother Killer? (Question Time: 3:01)

    Answer: Strangulation

  2. What lead will help to solve the case? (Question Time: 8:51)

    Answer: Ashutosh's Mobile location

  3. Who is the Killer? (Question Time: 10:28)

    Answer: Ashutosh

E26: Murdered Mentor

Short Answers: D, B, B

  1. What time did the wall clock stop? (Question Time: 4:25)

    Answer: 12:15 AM

  2. Which clue will help solve the case? (Question Time: 7:15)

    Answer: Dimple Tution Bag

  3. Who is the Killer? (Question Time: 10:10)

    Answer: Dimple

Next ❯

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Meet the Author

iamquizarmy@gmail.com

Other Live Flipkart Quizzes

Flipkart Xiaomi 11i Series 5G Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 4All Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 1All Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for Season 1All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for Season 1All Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2All Flipkart Sirf Ek Minute Quiz AnswersAll Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 3All Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Kaun - Who Did it? Quiz Answers for Season 1All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 1All Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 1All Flipkart Big Buzz Challenge Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz Answers for Season 1

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: