Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Flipkart Big Billion Days Quiz - Win Win 5 Super Coins

Last Updated:

Win Win 5 Super Coins

Stand a chance to win Win 5 Super Coins by answering all Seven questions correctly.

Flipkart Big Billion Days Quiz

Details

  • Answer all Seven questions and win Win 5 Super Coins .
  • Starts on .
  • Ends on Not Disclosed .
  • Winners - 4000+.
  • Answers - Updated.
  • Prize Announcement - Not Disclosed Yet.

Where & How To Play

You can play all Flipkart daily games, quizzes, and puzzles, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing Flipkart Quizzes.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing Flipkart Quizzes directly.

Earn Money from QuizArmy

QuizArmy started 'Give it Back' program to give back the instant cash from Rs.50 to Rs.200 to the users who correct errors. Please click on the below link to find more Details and Earners.

'Give it Back' Program.

Subscribe Us:

Subscribe to our Channel to Get Instant and 100% correct answers for:

Click to Join

WhatsApp190+

Click to Join

Telegram160+

Questions with Answers:

  1. What are the different versions of Android named after?

    Answer: Desserts

  2. What is the typical weight of a cricket bat?

    Answer: 1.2 to 1.4 kgs

  3. How long did the shortest badminton match in the world last?

    Answer: 6 minutes

  4. What kind of heels am I wearing today?

    Answer: Stilettos

  5. Which pair of shoes got their name because their rubber soles don't make any sound while walking?

    Answer: Sneakers

  6. In which country did polka dots design orginate from?

    Answer: Germany

  7. Which number have I typed between 1-100 on my phone?

    Answer: 16 (My Guess)

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Meet the Author

See Also

Amazon Daily Quiz Answers for 27 October 2020 - a 10gm Gold BarAmazon Great Indian Festival - Spin And Win - Apple iPhone 11 (64GB), Rs.25,000 & moreAmazon Guess and Win Quiz - LG TV & LG 55' 4k Smart TVAmazon Loreal Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Spin & Win Quiz - Rs.50, Rs.1000 & MoreAmazon Secret Door Quiz - Rs.50,000, Rs.25,000 & MoreAmazon FunZone JackPot Quiz - OnePlus 8, Rs.50,000, Rs.50 & moreAmazon Michael Kors Diwali Quiz - a Michael Kors WatchAmazon Ring of Rewards Quiz - Guaranteed PrizesAmazon Alexa on App Quiz - Rs.1000 as Amazon Pay BalanceAmazon Pay with Alexa Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Credit Card Bill Quiz - 100% Back on your Credit card billAmazon Pay Gift Cards Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO Enco w51 Quiz - Rs.4,500 as Amazon Pay balanceAmazon Maggi Range Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Guess What? Quiz - Rs.15,000 as Amazon Pay balanceAmazon Sony Bravia TV Quiz - Sony Bravia 43 inch TVAmazon Samsung S20 FE Quiz - Samsung Galaxy S20 FEAmazon OnePlus Nord 5G Quiz - OneOPlus Nord 5GAmazon Samsung Quiz - Samsung Galaxy M31sAmazon Tecno Spark Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Oppo F17 Pro Quiz - OPPO F17 ProAmazon Tecno Quiz - Rs.5,000 as Amazon Pay balanceAmazon Mivi Duopods M80 Quiz - Rs.2,500 as Amazon Pay balanceAmazon Ptron Bassbuds Pro Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Small Business Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OPPO A15 - Spin And Win - OPPO A17, Rs.10,000 & MoreAmazon Fashion Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Honor Watch ES Quiz - Rs.4,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pantry Bingo Quiz - Rs. 20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Benq Monitors Quiz - BenQ monitorAmazon Dabur Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Boat Nirvana Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon Philips Soundbar Quiz - Dolby Atmos SoundbarAmazon LG Monitors Quiz - Rs.10,000 as Amazon Pay balanceAmazon OnePlus 8T 5G Quiz - OnePlus 8T 5GFlipkart Daily Trivia Quiz for 27 October 2020 - Vouchers, Gems and MoreFlipkart Fake or Not Fake Quiz for 27 October 2020 - Rs.1000, Rs.50 and Super CoinJio Trivia Quiz for 26 October 2020 - flat 50% OFF in Domino's

Reminder

Hi friends, We Are Trusted & A Popular Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.