Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Flipkart Beat the Genius Quiz Answers

All Flipkart Beat the Genius Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Beat the Genius Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

All Flipkart Beat the Genius Quiz Answers

Learn: How to win Smartphones and Vouchers from Flipkart Quizzes

Click here to open Flipkart Beat the Genius Quiz (Direct Link - Flipkart App Only).

E23: From London to Paris

Short Answers: C, A, C, A, A

  1. The Alphonso mango was named after an explorer from which country?

    Answer: Portugal

  2. In the Mahabharata who narrates the events of the Kurukshetra war to the blind Dhritarashtra?

    Answer: Sanjaya

  3. Which Puducherry-born Hollywood director has received a Padma Shri in 2008?

    Answer: M Night Shyamalan

  4. In which country did the Indian men's cricket team win its first overseas test series?

    Answer: New Zealand

  5. In 1829 which Governor General of India banned the practice of Sati?

    Answer: Lord Bentinck

E22: Howdy Modi?

Short Answers: D, B, B, D, A

  1. Which was the first Bollywood movie for which AR Rahman composed music?

    Answer: Rangeela

  2. In which state in the USA was the Howdy Modi event held?

    Answer: Texas

  3. From which company did the Tatas buy Jaguar Land Rover?

    Answer: Ford

  4. A writer in which language won the first even Jnanpith award?

    Answer: Malayalam

  5. In the Ramayana whose real name was Nemi?

    Answer: Dasaratha

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E21: India's Own Shakespeare

Short Answers: D, A, B, A, B

  1. Which Indian Super League team has Sunil Chhetri played for since 2013?

    Answer: Bengaluru FC

  2. Vishal Bharadwaj's '7 Khoon Maaf' and 'The Blue Umbrella' are based on the works of which author?

    Answer: Ruskin Bond

  3. Who was the first Indian soldier to attain the rank of Field Marshal?

    Answer: SHFJ Manekshaw

  4. The campus of which of these institutions the first of its kind served as an airbase for US troops during World War II?

    Answer: IIT Kharagpur

  5. In Hindu mythology, what did king Bhagiratha bring down from the heavens through penance?

    Answer: Ganga

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E20: The Masalas of Chettinad

Short Answers: A, D, B, D, C

  1. Chettinad and Kongunad are cuisines native to which Indian state?

    Answer: Tamil Nadu

  2. Who was the first Indian to win a Grand Slam title in tennis?

    Answer: Mahesh Bhupathi

  3. Which king was responsible for the construction of the Vijaya Stambha in Chittorgarh?

    Answer: Maharana Kumbha

  4. Which city was Mahatma Gandhi at on the night when India became independent?

    Answer: Kolkata

  5. The Karnataka Khadhi Gramodyago Samyukta Sangha in Hubli is famous for producing what?

    Answer: National Flag

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

E19: Tirupati Laddu

Short Answers: A, B, B, D, A

  1. The 2016 film film Rustom Akshay Kumar's character is loosely based on which Indian naval officer who was part of a landmark case?

    Answer: KM Nanavati

  2. Which GI-tagged sweet dish

    Answer: Laddu

  3. In Which town was Dr. Ambedkar born in 1891?

    Answer: Mhow

  4. Under whose captaincy did the Indian women's cricket team play first Test match?

    Answer: Shantha Rangaswamy

  5. Which country's president was the Chief Guest for India's first Republic Day parade?

    Answer: Indonesia

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.