Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbor's slate?

Amazon Students Day Quiz

Play Amazon Students Day Quiz today by answering all eight questions correctly and stand a chance to win a Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10th Gen.

Correct answers for Amazon Students Day Quiz are updated. Please make use of it.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Students Day Quiz.

Amazon Students Day Quiz

Subscribe Us:

Subscribe to our Channel to Get Instant and 100% correct answers for:

Click to Join

Click to join QuizArmy's WhatsApp Group212+

Click to Join

Click to join QuizArmy's Telegram Channel270+

Amazon Students Day Quiz Answers:

Answer Verified

  1. In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

    Answer: Dutee Chand

  2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbor's slate?

    Answer: Mahatma Gandhi

  3. 'The Adventure of the Three Students' features which legendary fictional detective?

    Answer: Sherlock Holmes

  4. Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

    Answer: Harvard

  5. One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

    Answer: University of California, Berkeley

  6. While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

    Answer: Malala Yousafzai

  7. The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

    Answer: Nike

  8. The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore's student, Ananda Samarakoon?

    Answer: Sri Lanka

Click here to open Amazon Students Day Quiz (App Only).

Share this Answer

Meet the Author

See Also

Amazon Daily Quiz Answers for 1 December 2020 - a Mealthy MultiPot 9-in Programmable Electric pressure Cooker*Amazon Movie Mania Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon vivo V20Pro Launch Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pay Roulette Quiz - Exciting RewardsAmazon Spin & Win Quiz - OnePlus, Sony Headphone & moreAmazon Credit Card Quiz - Rs.1,000 as Amazon Pay balanceAmazon Rewind 2020 Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon FunZone Jackpot Quiz - Winter Edition - Rs.1,00,000 Worth 5000+ Guaranteed PrizesAmazon Spin And Win Quiz - iPhone 12 Mini, Rs.10,000 &moreAmazon Pay Later Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Pay UPI - Spin And Win - Rs.25, Rs.50, Rs.55 and Rs.1000Amazon Spin and Win Quiz - Rs.10,000, North Face Backpack, North Face Jacket and MoreAmazon Women's Entrepreneurship Day Quiz - Rs.20,000 as Amazon Pay balanceAmazon Men's Day Quiz - a Mont Blanc PerfumeAmazon Television Day Quiz - a Sony Bravia TVAmazon Credit Card Bill Quiz - your next Credit card billAmazon Festive Riddles Quiz - a OnePlus 8T 5GAmazon Students Day Quiz - a Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10th GenAmazon Google Play Recharge Code Quiz - 100% back up to Rs.300Amazon FunZone JackPot Quiz - Rs.50, Rs.1,000, Rs.3000 and Bose SoundLinkFlipkart Fake or Not Fake Quiz for 1 December 2020 - Rs.1000, Rs.50 and Super CoinFlipkart Daily Trivia Quiz for 1 December 2020 - Vouchers, Gems and MoreFlipkart Beat the Genius for December 1, 2020 - Rs.1000, Rs.50 and Super CoinFlipkart Ladies vs Gentlemen Quiz for December 1, 2020 - Rs.1000, Rs.50, Super CoinsJio Trivia Quiz for 1 December 2020 - Exciting Discount

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.