E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz

E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz

Play E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz by answering all ten questions correctly and stand a chance to Super Coins.

Correct answers for E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz are updated. Please make use of it.

Flipkart Super Fan - Ananya Pandey

E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz Details

The following table provides a quick look on E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz.

EpisodeE5: Ananya Pandey
Contest NameFlipkart Super Fan - Ananya Pandey
PrizeSuper Coins
Start Time
End Timenot disclosed
Total Winners4000+
Prize AnnouncementImmediately
Answer StatusUpdated

Where & How To Play E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz

You can play E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz, only on the Flipkart App.

  1. Download the Flipkart App in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open The App & Create/Sign in into Flipkart Account.

  3. Navigate to the Bottom Side Menu ⟶ Games (🎮).

  4. Start playing E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz.

You can also click on the Flipkart GameZone from your Mobile or Tablet to start playing E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Trending Links

Play: All Amazon Quiz Answers for Today

Play: All Flipkart Quiz Answers for Today

E5: Ananya Pandey in Flipkart Super Fan Quiz Answers:

Answer Verified

  1. What is my secret talent?

    Answer: Touching my toungue to my nose

  2. What is my favourite team sport?

    Answer: Cricket

  3. What is my favourite ice cream flavour?

    Answer: Cookies and Cream

  4. My favourite family holiday was to which place?

    Answer: Africa

  5. I am allergic to cheese?

    Answer: False

  6. One emoji that I use the most is the eye roll?

    Answer: False

  7. The first thing I do in the morning is check my phone

    Answer: True

  8. If this film was remade today I would love to be a part if it. the film is

    Answer: Kuch Kuch Hota Hai

  9. I regularly use this movie dialogue. The dialogue is ____

    Answer: Main apni favourite hoon

  10. If my life had a hindi theme song then it would be ____?

    Answer: Ankhiyon se goli maare

Click here to open Flipkart GameZone (App Only).

Share this Answers

Sharing is caring! Please hit any of your favorite social media apps and share this article with anyone who might benefit from it.

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for: