Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Amazon Students Day Quiz

This Quiz Contest is Expired

Amazon Students Day Quiz

Play Amazon Students Day Quiz today by answering all eight questions correctly and stand a chance to Win a Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10th Gen.

Correct answers for Amazon Students Day Quiz are updated. Please make use of it.

Amazon Students Day Quiz

Amazon Students Day Quiz Details

The following table provides a quick look on Amazon Students Day Quiz.

Contest NameAmazon Students Day Quiz
PrizeWin a Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10th Gen
Start Time
End Time
Total Winners1
Prize AnnouncementOn or before
Answer StatusUpdated

Where & How To Play Amazon Students Day Quiz

You can play Amazon Students Day Quiz, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open the app & Create/Sign in into Amazon Account.

  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.

  4. Start playing Amazon Students Day Quiz.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Students Day Quiz directly.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Amazon Students Day Quiz Answers:

Answer Verified

  1. In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

    Answer: Dutee Chand

  2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbor's slate?

    Answer: Mahatma Gandhi

  3. 'The Adventure of the Three Students' features which legendary fictional detective?

    Answer: Sherlock Holmes

  4. Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

    Answer: Harvard

  5. One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

    Answer: University of California, Berkeley

  6. While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

    Answer: Malala Yousafzai

  7. The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

    Answer: Nike

  8. The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore's student, Ananda Samarakoon?

    Answer: Sri Lanka

Click here to open Amazon Students Day Quiz (App Only).

Share this Answers

Sharing is caring! Please hit any of your favorite social media apps and share this article with anyone who might benefit from it.

Meet the Author

Other Live Amazon Quizzes

Amazon Daily Quiz Answers for 19 June 2021Amazon Guess the famous places QuizAmazon Feed the brain | Sudoku QuizAmazon Pictionary Paint QuizAmazon Mi Watch Active QuizAmazon About your Vehicle QuizAmazon miniTV QuizAmazon Pay Later QuizAmazon International Yoga Day | Spin and Win QuizAmazon Yoga Jackpot QuizAmazon World Music Day QuizAmazon International Yoga Day QuizAmazon Special Edition | Spin and Win QuizAmazon Samsung Tablets QuizAmazon Samsung Galaxy M32 QuizAmazon Food Monsoon Special QuizAmazon Food Nutrients Special QuizAmazon Tecno Spark 7T QuizAmazon Father's Day QuizAmazon Fashion Spin and Win QuizAmazon Business QuizAmazon Puzzle - Find the missing piece QuizAmazon Photography Edition | Spin and Win QuizAmazon FunZone Jackpot QuizAmazon Guess The Flag QuizAmazon The Really Tough Mobile QuizAmazon The Ultimate Movie QuizAmazon Around the globe - Geography QuizAmazon Redmi Note 10S QuizAmazon Test of the Best - Cricket QuizAmazon Nord QuizAmazon Brain Teaser QuizAmazon iQOO Z3 5G QuizAmazon OnePlus TV U1S QuizAmazon Guess The Movie QuizAmazon World Environment Day QuizAmazon Pay UPI Quiz | Spin and WinAmazon iQOO Z3 5G | Spin and Win QuizAmazon June FunZone Jackpot QuizAmazon Crack the Math - Fun with Numbers QuizAmazon Test your Math Skill QuizAmazon Funzone Sudoku QuizAmazon Harpic Blocks QuizAmazon Pictionary - Guess the Places QuizAmazon Friends QuizAmazon Funzone Puzzle QuizAmazon Credit Card QuizAmazon Pictionary | Guess the Celebrities QuizAmazon Oldest in the World QuizAmazon Funzone Puzzle QuizAmazon Funzone Guess Who | Pictionary Quiz

Other Live Flipkart Quizzes

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for Season 2Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for TodayAll Flipkart Kaun? Who Did It? Quiz Answers for Season 2All Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz AnswersAll Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for Season 4All Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers for Season 2All Flipkart Beat the Genius Quiz AnswersAll Flipkart Aage Kya Quiz AnswersAll Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz AnswersAll Flipkart F.Y.I - For Your Information Quiz AnswersAll Flipkart Super Fan Quiz AnswersAll Flipkart Crime Stories Quiz AnswersAll Flipkart Kya Bolti Public Quiz AnswersAll Flipkart Dating Aaj Kal Quiz AnswersAll Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.