Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Amazon Quiz Answers for Today

Please scroll down till the end to find out the quiz contest that you missed out.

Amazon Lenovo Tablets Quiz

Play Amazon Lenovo Tablets Quiz and stand a change to Win a Lenovo Tablet by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Lenovo Tablets Quiz.

Amazon Lenovo Tablets Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B, A, B, D, D

  1. Which of the following category has an upcoming launch named as P11?

    Answer: Tablet

  2. Smart Stereos in the new Lenovo Tab P11 can always be used in user facing landscape and portrait modes.

    Answer: TRUE

  3. The new Lenovo Tab P11 has _____________ with TUV certification.

    Answer: Eye Care Mode

  4. The new Lenovo Tab P11 can play videos for up to __________ on a single charge of 100%.

    Answer: 12 hours

  5. Which of the following features describe the premium tablets from Lenovo?

    Answer: All of the above

Click here to open Amazon Lenovo Tablets Quiz (Direct Link - Amazon App Only).

Amazon Jackpot Quiz

Play Amazon Jackpot Quiz and stand a change to Win Sony Bravia TV and Amazon Pay Balance by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Jackpot Quiz.

Amazon Jackpot Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: D

  1. Which of these phrases can you use on Alexa to take you to the games page?

    Answer: all of these

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Jackpot Quiz (Direct Link - Amazon App Only).

Amazon Carnival Edition Quiz

Play Amazon Carnival Edition Quiz and stand a change to Win ₹1,00,000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Carnival Edition Quiz.

Amazon Carnival Edition Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: C, A, A, B, C

  1. Which is the National animal of Scotland?

    Answer: Unicorn

  2. What is Harry Potter's owl's name?

    Answer: Hedwig

  3. Which sport has been played on the moon?

    Answer: Golf

  4. Where was the first solid chocolate bar made?

    Answer: The UK

  5. What color is an aircraft's black box?

    Answer: Orange

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Carnival Edition Quiz (Direct Link - Amazon App Only).

Amazon Carnival Pictionary Quiz

Play Amazon Carnival Pictionary Quiz and stand a change to Win ₹50,000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Carnival Pictionary Quiz.

Amazon Carnival Pictionary Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B, A, C, C, B

  1. Name this actor, who is famous for his role in 'The Big Bang Theory'

    Answer: Jim Parsons

  2. American former Stockbroker and now Author who is also famously known as 'The Wolf of Wallstreet'

    Answer: Jordan Belfort

  3. Indian mathematician who was known as 'The man who knew the infinity'

    Answer: Srinivasa Ramanujan

  4. First woman of Indian origin to go to space

    Answer: Kalpana Chawla

  5. Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the 'Birdman of India'

    Answer: Sálim Moizuddin Abdul Ali

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Carnival Pictionary Quiz (Direct Link - Amazon App Only).

Amazon iQOO 7 Quiz

Play Amazon iQOO 7 Quiz and stand a change to Win ₹10,000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon iQOO 7 Quiz.

Amazon iQOO 7 Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, D, B, D, C

  1. The dual chip monster iQOO 7 is loaded with Qualcomm __ & __ Display Chip.

    Answer: Snapdragon 870 & Intelligent

  2. What are the benefits of Intelligent Display Chip in iQOO 7 ?

    Answer: All of the Above

  3. The 66W FlashCharge in iQOO 7 can charge from 0% to 100% in _____ mins.

    Answer: 30mins

  4. iQOO 7 Camera is Loaded with which of the below features ?

    Answer: All of the Above

  5. What is the color of the all New Avatar of iQOO 7 ?

    Answer: Monster Orange

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon iQOO 7 Quiz (Direct Link - Amazon App Only).

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Where & How To Play Amazon Lenovo Tablets Quiz

You can play Amazon Lenovo Tablets Quiz, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open the app & Create/Sign in into Amazon Account.

  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.

  4. Start playing Amazon Lenovo Tablets Quiz.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Lenovo Tablets Quiz directly.

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.