Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Amazon Quiz Answers for Today - 34 Quiz Contests are live Today

Please scroll down till the end to find out the quiz contest that you missed out.

Amazon Daily Quiz Answers for 23 April 2021: (1 of 34)

Play Amazon Daily Quiz Answers for 23 April 2021 and stand a change to Win ₹25000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Daily Quiz Answers for 23 April 2021.

Amazon Daily Quiz Answers for 23 April 2021

Questions with Answers:

Short Answer: A, C, B, C, C

  1. In the series Falcon and the Winter Soldier who is the US government's choice to become the new Captain America?

    Answer: John Walker

  2. The controversial interview of Oprah Winfrey with Prince Harry and Meghan Markle also aired in India, was originally on which network?

    Answer: CBS

  3. It has been 10 years since India's iconic World Cup triumph on April 2nd, 2011. Who was India's top run getter in the match?

    Answer: Gautam Gambhir

  4. Which breed of cat, gets its name from an old name of this country?

    Answer: Siamese cat

  5. Which Indian state gets its name from the celestial body shown in this visual?

    Answer: Arunachal Pradesh

Click here to open Amazon Daily Quiz for 23 April 2021 (Amazon App Only).

Amazon Guess and Win Quiz: (2 of 34)

Play Amazon Guess and Win Quiz and stand a change to Win ₹10000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Guess and Win Quiz.

Amazon Guess and Win Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B, A

  1. Which of these teams has NOT won multiple IPL titles?

    Answer: Rajasthan Royals

  2. Which team will loose the most wickets?

    Answer: Punjab (My Prediction)

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Guess and Win Quiz (Amazon App Only).

Amazon World Book Day Quiz: (3 of 34)

Play Amazon World Book Day Quiz and stand a change to Win ₹20000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon World Book Day Quiz.

Amazon World Book Day Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B, C, D, A, A, D

  1. 'Soorarai Pottru' a popular Amazon Prime original is adapted from a book written by G. R. Gopinath. What's the name of the book?

    Answer: Simply Fly, a Deccan odyssey

  2. Famous Youtuber, Jay shetty has written ___ this bestselling book.

    Answer: Think like a Monk

  3. Which author has written the famous book about marriages between people from two different states?

    Answer: Chetan Bhagat

  4. Which of these is an e-reader released by Amazon under the Kindle brand?

    Answer: Kindle Oasis

  5. What's the name of latest Audible Original written by famous nutritionist Rujuta Diwekar?

    Answer: Secrets of Good Health

  6. Fill in the blanks in the title of this book by Amish Tripathi. '______ : Enemy of Aryavarta'

    Answer: Raavan

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon World Book Day Quiz (Amazon App Only).

Amazon Mi 11 Series Quiz: (4 of 34)

Play Amazon Mi 11 Series Quiz and stand a change to Win Mi 11X by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Mi 11 Series Quiz.

Amazon Mi 11 Series Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: C, A, B, A, C

  1. Which phone has the highest DXO camera rating?

    Answer: Mi 11 Ultra

  2. Who was the first employee of Xiaomi India?

    Answer: Manu kumar Jain

  3. Which processor does Mi 11 Ultra have?

    Answer: Qualcomm Snapdragon 888

  4. Can you do underwater photography with Mi 11Ultra ?

    Answer: Yes

  5. Which phone is called the Superphone?

    Answer: Mi 11 Ultra

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Mi 11 Series Quiz (Amazon App Only).

Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz: (5 of 34)

Play Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz and stand a change to Win a Samsung Galaxy M42 by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz.

Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: D, B, A, C, C

  1. Which of the following is true about the Galaxy M42 5G?

    Answer: All of the above

  2. What is the camera setup on the M42 5G?

    Answer: 48MP Quad camera

  3. Which processor powers the Galaxy M42 5G ?

    Answer: Snapdragon 750G

  4. Which industry-leading display technology does the M42 5G feature?

    Answer: Super AMOLED

  5. What is the battery capacity of the new M42 5G?

    Answer: 5000 mAh

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Samsung Galaxy M42 5G Quiz (Amazon App Only).

Amazon Funzone Carnial | Spin and Win Quiz: (6 of 34)

Play Amazon Funzone Carnial | Spin and Win Quiz and stand a change to Win iPhone 12 Pro, Rs.25,000 & More* by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Funzone Carnial | Spin and Win Quiz.

Amazon Funzone Carnial | Spin and Win Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B

  1. How many months have 28 days?

    Answer: 12

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Funzone Carnial | Spin and Win Quiz (Amazon App Only).

Amazon Funzone Jackpot Quiz: (7 of 34)

Play Amazon Funzone Jackpot Quiz and stand a change to Win ₹50000, ₹25000, ₹20000, ₹1000, ₹100 as Amazon Pay Balance by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Funzone Jackpot Quiz.

Amazon Funzone Jackpot Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B

  1. Which Indian received Oscar for Best Sound Mixing category?

    Answer: Resul Pookutty

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Funzone Jackpot Quiz (Amazon App Only).

Amazon Carnival Edition Quiz: (8 of 34)

Play Amazon Carnival Edition Quiz and stand a change to Win ₹75000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Carnival Edition Quiz.

Amazon Carnival Edition Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: C, A, A, B, C

  1. Which is the National animal of Scotland?

    Answer: Unicorn

  2. What is Harry Potter's owl's name?

    Answer: Hedwig

  3. Which sport has been played on the moon?

    Answer: Golf

  4. Where was the first solid chocolate bar made?

    Answer: The UK

  5. What color is an aircraft's black box?

    Answer: Orange

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Carnival Edition Quiz (Amazon App Only).

Amazon Carnival - Pictionary Quiz: (9 of 34)

Play Amazon Carnival - Pictionary Quiz and stand a change to Win ₹1,00,000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Carnival - Pictionary Quiz.

Amazon Carnival - Pictionary Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B, A, C, C, B

  1. Name this actor, who is famous for his role in 'The Big Bang Theory'

    Answer: Jim Parsons

  2. American former Stockbroker and now Author who is also famously known as 'The Wolf of Wallstreet'

    Answer: Jordan Belfort

  3. Indian mathematician who was known as 'The man who knew the infinity'

    Answer: Srinivasa Ramanujan

  4. First woman of Indian origin to go to space

    Answer: Kalpana Chawla

  5. Indian ornithologist and naturalist. He is referred to as the 'Birdman of India'

    Answer: Sálim Moizuddin Abdul Ali

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Carnival - Pictionary Quiz (Amazon App Only).

Amazon OPPO A74 5G Quiz: (10 of 34)

Play Amazon OPPO A74 5G Quiz and stand a change to Win ₹20000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon OPPO A74 5G Quiz.

Amazon OPPO A74 5G Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, D, D, D, C

  1. Qualcomm 5G processor can help you download a 2-hour movie within seconds.

    Answer: True

  2. OPPO A74 5G display is equipped with

    Answer: All of the above

  3. Which one is the camera feature of OPPO A74 5G?

    Answer: All of the above

  4. Which feature comes under A74 5G’s All-around Smart Power Saving?

    Answer: All of the above

  5. Which feature of OPPO A74 5G helps you watch videos and chat at the same time?

    Answer: FlexDrop

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon OPPO A74 5G Quiz (Amazon OPPO A74 5G Quiz).

Amazon Samsung Galaxy S20 FE 5G | Spin and Win Quiz: (11 of 34)

Play Amazon Samsung Galaxy S20 FE 5G | Spin and Win Quiz and stand a change to Win Samsung Galaxy S20 FE 5G and Amazon Pay Balance by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Samsung Galaxy S20 FE 5G | Spin and Win Quiz.

Amazon Samsung Galaxy S20 FE 5G | Spin and Win Quiz

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. The Samsung Galaxy S20 FE 5G has

    Answer: All of the above

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Samsung Galaxy S20 FE 5G | Spin and Win Quiz (Amazon App Only).

Amazon Panasonic Air Conditioners Quiz: (12 of 34)

Play Amazon Panasonic Air Conditioners Quiz and stand a change to Win ₹10000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Panasonic Air Conditioners Quiz.

Amazon Panasonic Air Conditioners Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: D, D, B, D, B

  1. When was Panasonic Group founded?

    Answer: 1918

  2. Which of these phrases is the tag line of Panasonic Air conditioners?

    Answer: Meet The Future

  3. What is Panasonic Air Conditioners' Anti-Covid 19* Technology called?

    Answer: nanoe™X

  4. Panasonic Smart Air Conditioners work with which of the below?

    Answer: All of the above

  5. 'Panasonic Air Conditioners’ JetStream Technology throws cool air up to ___?

    Answer: 45 FT

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Panasonic Air Conditioners Quiz (Amazon App Only).

Amazon Pay Postpaid Quiz: (13 of 34)

Play Amazon Pay Postpaid Quiz and stand a change to Win ₹50 Back on min ₹200 by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Pay Postpaid Quiz.

Amazon Pay Postpaid Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: B, B, A, D, D

  1. You can now pay your postpaid mobile bill on Amazon. On which of these pages will you find the option to pay your postpaid bill on Amazon.in?

    Answer: Amazon Pay

  2. Under which section can you find Postpaid bill payment on Amazon Pay?

    Answer: Bill Payments

  3. One can pay Postpaid bill using Alexa

    Answer: TRUE

  4. For which of these can you pay Postpaid bill On Amazon Pay?

    Answer: All of the above

  5. Which of the following payment instruments can be used for paying Postpaid bills on Amazon?

    Answer: All of the above

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Pay Postpaid Quiz (Amazon App Only).

Amazon Dual Chip Monster Quiz: (14 of 34)

Play Amazon Dual Chip Monster Quiz and stand a change to Win a iQOO 7 SmartPhone by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Dual Chip Monster Quiz.

Amazon Dual Chip Monster Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, A, D, A, B

  1. iQOO 7 is the first device in the segment with Dual Chip Technology.

    Answer: TRUE

  2. iQOO 7 the dual chip monster is loaded with Qualcomm __ & __ Display Chip.

    Answer: Snapdragon 870 & Intelligent

  3. What are the benefits of Intelligent Display Chip?

    Answer: All of the Above

  4. Which feature in iQOO 7 changes the low-quality SDR image to a high-quality image similar to the HDR effect.

    Answer: SDR to HDR

  5. What is the benefit of Game Frame Interpolation (MEMC ) in iQOO 7

    Answer: It helps in increasing the frame rate to provide an immersive gaming experience

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Dual Chip Monster Quiz (Amazon App Only).

Amazon Tecno Spark 7 Quiz: (15 of 34)

Play Amazon Tecno Spark 7 Quiz and stand a change to Win TECNO Spark 7 Smartphone by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Tecno Spark 7 Quiz.

Amazon Tecno Spark 7 Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, A, B, A, A

  1. How many variants are available in Tecno Spark 7?

    Answer: 2+32 GB and 3+64 GB

  2. what is the special launch price for tecno Spark 7?

    Answer: Starting 6,999

  3. who is the new brand ambassador for TECNO?

    Answer: Ayushman Khurana

  4. What are the camera specifications of Spark 7?

    Answer: 16 MP dual AI rear camera + 8 Mp selfie camera

  5. What is the battery capacity of Tecno Spark 7?

    Answer: 6000mAh

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Tecno Spark 7 Quiz (Amazon App Only).

Amazon Car & bike protection quiz: (16 of 34)

Play Amazon Car & bike protection quiz and stand a change to Win ₹20000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Car & bike protection quiz.

Amazon Car & bike protection quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, A, D, A, A

  1. You can get an instant digital policy while buying auto insurance on Amazon Pay.

    Answer: True

  2. Prime customers can save more on buying auto insurance on Amazon Pay.

    Answer: True

  3. Which of the following additional services related to auto insurance are provided in top 10 cities on purchase of auto insurance through Amazon Pay?

    Answer: All of above

  4. What does NCB in auto insurance stand for?

    Answer: No Claim Bonus

  5. Zero Depreciation or Bumper to Bumper plan covers the full cost of replacement.

    Answer: True

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Car & bike protection quiz (Amazon App Only).

Amazon Business Extra Savings Quiz: (17 of 34)

Play Amazon Business Extra Savings Quiz and stand a change to Win Rs.20,000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Business Extra Savings Quiz.

Amazon Business Extra Savings Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, C, A, B, D

  1. You can add multiple users in your Amazon Business account

    Answer: Yes

  2. In which year Amazon Business was started?

    Answer: 2017

  3. At Amazon Business we provide solutions for all types of organizations

    Answer: Yes

  4. When is World Entrepreneurs' Day celebrated ?

    Answer: 21st Aug

  5. What is the full form of LLC

    Answer: Limited Liability Company

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Business Extra Savings Quiz (Amazon App Only).

Amazon iQOO 7 Legend 5G Quiz: (18 of 34)

Play Amazon iQOO 7 Legend 5G Quiz and stand a change to Win iQOO 7 Legend 5G Smartphone by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon iQOO 7 Legend 5G Quiz.

Amazon iQOO 7 Legend 5G Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, A, B, D, D

  1. iQOO 7 legend with highest Antutu Score is powered by which processor?

    Answer: Qualcomm Snapdragon 888

  2. iQOO, the high-performance smartphone brand, is a premium partner of BMW M Motorsport ?

    Answer: TRUE

  3. iQOO 7 Legend can charge from 0 to 100% in __________

    Answer: 22 mins

  4. Which of the below features are enabled in iQOO 7 Legend to provide the ultimate gaming experience?

    Answer: All of the above

  5. iQOO 7 Legend Camera is Loaded with which of the below features?

    Answer: All of the above

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon iQOO 7 Legend 5G Quiz (Amazon App Only).

Amazon World Art Day Quiz: (19 of 34)

Play Amazon World Art Day Quiz and stand a change to Win Nikon DSLR Camera by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon World Art Day Quiz.

Amazon World Art Day Quiz

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. Who was the captain of the Mumbai Indians in IPL 2012?

    Answer: Harbhajan Singh

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Amazon Cricket Edition | FunZone Jackpot Quiz: (20 of 34)

Play Amazon Cricket Edition | FunZone Jackpot Quiz and stand a change to Win ₹20000, ₹1000 as Amazon Pay Balance by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Cricket Edition | FunZone Jackpot Quiz.

Amazon Cricket Edition | FunZone Jackpot Quiz

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. Which team has won most matches in IPL?

    Answer: Mumbai

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Cricket Edition | FunZone Jackpot Quiz (Amazon App Only).

Amazon Guess The Cricketer Quiz: (21 of 34)

Play Amazon Guess The Cricketer Quiz and stand a change to Win a Fibbit Fitness Smartwatch* by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Guess The Cricketer Quiz.

Amazon Guess The Cricketer Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: D, A, B, C, B

  1. Guess who played most IPL matches as captain?

    Answer: MS Dhoni

  2. Guess who holds the record for having bagged the most number of wickets in IPL?

    Answer: Lasith Malinga

  3. Guess who is referred to as the 'Run-Machine'? Hint - He's the only Indian to score a hundred on his World Cup debut!

    Answer: Virat Kohli

  4. Guess who holds the record for most sixes scored in IPL ever?

    Answer: Chris Gayle

  5. Guess who hit biggest six in IPL in terms of the length the ball travelled?

    Answer: Robin Uthappa

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Guess The Cricketer Quiz (Amazon App Only).

Amazon Ambedkar Jayanti Quiz: (22 of 34)

Play Amazon Ambedkar Jayanti Quiz and stand a change to Win ₹10000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Ambedkar Jayanti Quiz.

Amazon Ambedkar Jayanti Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: C, B, B, D, C

  1. Bhimrao Ambedkar was awarded a scholarship by the ruler of which princely state, to pursue studies abroad?

    Answer: Baroda

  2. Bhimrao Ambedkar was the Chairman of which committee of the Constituent Assembly?

    Answer: The Drafting Committee

  3. Bhimrao Ambedkar was one of the leading figures behind which pact signed on September 24, 1932 granting new rights to Dalits?

    Answer: Poona Pact

  4. Which of these is a book written by Bhimrao Ambedkar?

    Answer: All of these

  5. The Dr Ambedkar Stadium with a capacity of around 35000, inaugurated in 2007 and used mainly for football is in which city?

    Answer: New Delhi

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Ambedkar Jayanti Quiz (Amazon App Only).

Amazon Pay DTH Quiz: (23 of 34)

Play Amazon Pay DTH Quiz and stand a change to Win Rs.40 back on DTH Recharge by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Pay DTH Quiz.

Amazon Pay DTH Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, D, C, A, D

  1. To get a DTH recharge on Amazon, one has to visit which page?

    Answer: Amazon Pay

  2. To pay for a DTH recharge on Amazon, what are the payment methods you can use?

    Answer: All of the above

  3. To get the receipt and status of recharge done on DTH, which is the page you can visit?

    Answer: Your Orders

  4. To check the eligible offers for their DTH recharge, you can visit DTH recharge Page on Amazon Pay?

    Answer: True

  5. Which are the top DTH Brands for which you can recharge on Amazon Pay?

    Answer: All of the above

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Pay DTH Quiz (Amazon Pay DTH Quiz).

Amazon OnePlus 9 Series Quiz: (24 of 34)

Play Amazon OnePlus 9 Series Quiz and stand a change to Win a OnePlus 9 Series 5G device by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon OnePlus 9 Series Quiz.

Amazon OnePlus 9 Series Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: C, A, C, A, B

  1. The OnePlus 9 Pro's Fluid Display 2.0 features ____________ technology which makes the display 6x more responsive to touch

    Answer: Hyper Touch

  2. The OnePlus 9 Pro's Display Refresh rate can go as low as ____ Hz and save battery consumption

    Answer: 1 Hz

  3. The OnePlus 9 Pro has a _______ resolution display

    Answer: QHD+

  4. The OnePlus 9 Pro's Display can show ________ colors for the most natural and vibrant color on a mobile display

    Answer: Over 1 billion

  5. The OnePlus 9 5G has _______ different levels of display brightness

    Answer: 8192

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon OnePlus 9 Series Quiz (Amazon App Only).

Amazon Pay Travel | Spin and Win Quiz: (25 of 34)

Play Amazon Pay Travel | Spin and Win Quiz and stand a change to Win Rewards up to Rs.900. by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Pay Travel | Spin and Win Quiz.

Amazon Pay Travel | Spin and Win Quiz

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. How many days are there in the month of April?

    Answer: 30

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Amazon Samsung Smart Monitors Quiz: (26 of 34)

Play Amazon Samsung Smart Monitors Quiz and stand a change to Win Samsung samrt monitor by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Samsung Smart Monitors Quiz.

Amazon Samsung Smart Monitors Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, A, B, B, C

  1. Which feature of Samsung smart Monitor enables one-step screen mirroring with mobiles?

    Answer: Tap View

  2. The DeX interfacing feature on select Samsung mobiles provides desktop experience while using the Smart Monitor without a PC.

    Answer: TRUE

  3. The _____________ feature of Samsung Smart Monitor enables PC-less environment and easy access to files on other PCs.

    Answer: Remote Access

  4. Users can setup multiple voice assistants (like Bixby 2.0, Alexa) using the Samsung Smart Monitor remote.

    Answer: TRUE

  5. Which feature of Smart Monitor enables wireless dual monitor setup with MacBook?

    Answer: Airplay2

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Samsung Smart Monitors Quiz (Amazon App Only).

Amazon Food Match Day Cricket Quiz: (27 of 34)

Play Amazon Food Match Day Cricket Quiz and stand a change to Win ₹5,000 by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Food Match Day Cricket Quiz.

Amazon Food Match Day Cricket Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, A, A, A, A

  1. In the first 20-20 world cup in 2007, Yuvraj Singh blasted six sixes in over. He was the second Indian to achieve this feat in first class cricket. Who was the first?

    Answer: Ravi Shastri

  2. Which batsman started his international cricketing career at the age of 16?

    Answer: Sachin Tendulkar

  3. India won the first match at Nagpur. Who won the Man of the Match award?

    Answer: Rahul Dravid

  4. Who was named India's Cricketer of the Century by Wisden?

    Answer: Kapil Dev

  5. I am the world class batsman Sachin Tendulkar. What is my middle name

    Answer: Ramesh

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Amazon Food Hunt Quiz: (28 of 34)

Play Amazon Food Hunt Quiz and stand a change to Win ₹5,000 by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Food Hunt Quiz.

Amazon Food Hunt Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: D, A, A, A, A

  1. Which of these restaurants is famous for Thatte Idli?

    Answer: All of the above

  2. Which batsman started his international cricketing career at the age of 16?

    Answer: Shivaji Military Hotel

  3. Which of these restaurants is famous for Benne Dosa?

    Answer: Davanagere Benne Dosa

  4. Which of these restaurants is famous for Holige?

    Answer: Mane Holige

  5. Which of these restaurants are popular for serving Bisi bele bath?

    Answer: All of the above

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Amazon April Jackpot Quiz: (29 of 34)

Play Amazon April Jackpot Quiz and stand a change to Win GoPro HERO9 Black, Amazfit GTS Smart Watch, Bluetooth Speaker and ₹1000 by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon April Jackpot Quiz.

Amazon April Jackpot Quiz

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. Where is Black Panther from?

    Answer: Wakanda

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon April Jackpot Quiz (Amazon App Only).

Amazon The April Quiz: (30 of 34)

Play Amazon The April Quiz and stand a change to Win ₹10000 as Amazon Pay balance by answering all six questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon The April Quiz.

Amazon The April Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, C, C, B, B, A

  1. In 2007, Google's April fool's day hoax was the launch of _______ paper. Fill in the blanks with a Google product

    Answer: Gmail

  2. This day is intended to motivate people to self reflect and do the right things. What is this day observed on April 5?

    Answer: International Day of Conscience

  3. In which over of the innings did MS Dhoni hit the memorable six that sealed India's World Cup win on April 2nd, 2011?

    Answer: 49th

  4. On April 11th, 1968 which US president famously signed the Civil Rights Act of 1968, a week after the assassination of Martin Luther King?

    Answer: Lyndon Johnson

  5. April 30th is observed as the International Day of what genre of music “that New Orleans made famous” ?

    Answer: Jazz

  6. Which movie released in April 2019 and directed by Vivek Agnihotri, is based on the mystery surrounding Lal Bahadur Shastri's death?

    Answer: Tashkent Files

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon The April Quiz Quiz (Amazon App Only).

Amazon Pay UPI | Spin and Win Quiz: (31 of 34)

Play Amazon Pay UPI | Spin and Win Quiz and stand a change to Win Samsung Galaxy M31s and other Exciting rewards by answering one question correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Pay UPI | Spin and Win Quiz.

Amazon Pay UPI | Spin and Win Quiz

Questions with Answers:

Answer Verified

  1. How many days are there in the month of May?

    Answer: 31

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Amazon Credit Card Quiz: (32 of 34)

Play Amazon Credit Card Quiz and stand a change to Win ₹10000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Credit Card Quiz.

Amazon Credit Card Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: C, A, D, D, A

  1. When do you need to pay annual charges for Amazon Pay ICICI Bank credit card?

    Answer: Never — it's lifetime free

  2. 2500 reward points from Amazon Pay ICICI Bank credit card is equal to

    Answer: ₹2,500

  3. Which of these benefits can you enjoy with Amazon Pay ICICI Bank credit card?

    Answer: All of the above

  4. In order to apply for the Amazon Pay ICICI Bank credit card, you need to:

    Answer: Open Amazon app >> Tap Amazon Pay icon >> Click on 'Amazon Pay ICICI card' >> Apply

  5. With Amazon Pay ICICI credit card, you can also get No-cost EMI on 10Cr+ products

    Answer: TRUE

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Credit Card Quiz (Amazon App Only).

Amazon Google Play Recharge Code Quiz: (33 of 34)

Play Amazon Google Play Recharge Code Quiz and stand a change to Win 100% back up to Rs.300* on purchase of Google Play recharge code by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Google Play Recharge Code Quiz.

Amazon Google Play Recharge Code Quiz

Questions with Answers:

Short Answer: D, C, B, D, A

  1. What is the Maximum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?

    Answer: INR 5000

  2. What is the minimum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?

    Answer: INR 10

  3. To purchase a Google Play recharge code on Amazon, one has to go to which page?

    Answer: Amazon Pay

  4. When does the Google Play balance expire?

    Answer: It will not expire until you use

  5. After paying for the Google Play recharge code, you can find recharge code on 'Your Orders' page of Amazon

    Answer: TRUE

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Google Play Recharge Code Quiz (Amazon App Only).

Amazon Car & bike protection quiz: (34 of 34)

Play Amazon Car & bike protection quiz and stand a change to Win ₹20000 as Amazon Pay Balance by answering all five questions correctly.

For more details regarding total number of winners, announcement, etc., please check out Amazon Car & bike protection quiz.

Amazon Car & bike protection quiz

Questions with Answers:

Short Answer: A, A, D, A, A

  1. You can get an instant digital policy while buying auto insurance on Amazon Pay.

    Answer: True

  2. Prime customers can save more on buying auto insurance on Amazon Pay.

    Answer: True

  3. Which of the following additional services related to auto insurance are provided in top 10 cities on purchase of auto insurance through Amazon Pay?

    Answer: All of above

  4. What does NCB in auto insurance stand for?

    Answer: No Claim Bonus

  5. Zero Depreciation or Bumper to Bumper plan covers the full cost of replacement.

    Answer: True

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Click here to open Amazon Car & bike protection quiz (Amazon App Only).

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Join us on Telegram - Win Rs.50 or Rs.100 as Amazon Pay Balance Daily

Proof of Selection: QuizArmy's Daily Lucky Draw Playlist

Today's Total Number of Winner - 2

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts

Where & How To Play Amazon Quiz Answers for Today

You can play Amazon Quiz Answers for Today, only on the Amazon app.

  1. Download the Amazon app in your mobile from Playstore (Android users) or App Store (iPhone users).

  2. Open the app & Create/Sign in into Amazon Account.

  3. Navigate to Amazon Menu () ⟶ FunZone.

  4. Start playing Amazon Quiz Answers for Today.

You can also click on the Amazon FunZone from your Mobile or Tablet to start playing Amazon Quiz Answers for Today directly.

Meet the Author

Reminder

Hi friends, We are the Fastest & the most Trusted Source of Daily Amazon and Flipkart Quiz Answers. Do follow us on Telegram or WhatsApp Group.

Please do google search for:

Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.