Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

All Amazon Quiz Answers

All Amazon Quiz answers in a single page.

Play All Amazon Quizzes by answering all given questions correctly and stand a chance to win exciting prizes.

All Amazon Quiz Answers

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Amazon Guess The Flag Quiz:

Short Answer: D, A, D, C, B

  1. Guess the name of the country this flag belongs to ?

    Answer: Bhutan

  2. Guess the name of the country this flag belongs to ?

    Answer: Albania

  3. Guess the name of the country this flag belongs to ?

    Answer: Israel

  4. Guess the name of the country this flag belongs to ?

    Answer: Morocco

  5. Guess the name of the country this flag belongs to ?

    Answer: Greece

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Amazon World Nature Conservation Quiz:

Short Answer: C, B, D, C, C

  1. What among these is a non-renewable source of energy?

    Answer: Fossil Fuel

  2. Which of the following, produces almost half of the oxygen on earth?

    Answer: Ocean

  3. Which is the first state in India that made roof top rainwater harvesting structure compulsory to all the houses across the state?

    Answer: Tamil Nadu

  4. A teenage girl who has became the world-famous face of the climate strike movement, what is her name?

    Answer: Greta Thunberg

  5. What does IUCN stands for?

    Answer: International Union of conservation of nature

Click here to open Amazon FunZone (Amazon App Only).

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Amazon Daily Quiz Answers for 24 July 2021:

Short Answers: B, D, A, C, A

  1. What does 'B' in BIMSTEC stand for?

    Answer: Bay of Bengal

  2. Which veteran Hollywood actor and filmmaker received the honorary Palme d'or at the 2021 Cannes Film Festival?

    Answer: Jodie Foster

  3. In May 2021, which country became the 11th to sign the Artemis Accords with NASA?

    Answer: New Zealand

  4. In which Hindu month is this festival celebrated?

    Answer: Phalguna

  5. Which type of instrument is this classified as?

    Answer: Chordophone

Click here to open Amazon Daily Quiz for 24 July 2021 (Amazon App Only).

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Amazon Bajaj Quiz:

Short Answer: B, C, B, D, C

  1. Which of these features on the Splendora Mixer Grinder makes it easy to clean tough stains like Haldi?

    Answer: Anti stain coating

  2. The coating on the Splendora Mixer Grinder provides protection from whichof these

    Answer: Both of these

  3. Which of the these features on the Splendora Mixer Grinder leads to higher nutrition retention while grinding?

    Answer: Nutri Pro

  4. The NX 01 Mixer Grinder comes with which of these types of jars?

    Answer: All of these

  5. The NX 01 Mixer Grinder is completely made in which country?

    Answer: India

Click here to open Amazon Bajaj Quiz (Amazon App Only).

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Amazon Advantage Just for Prime Quiz:

Short Answer: A, C, D, A, D

  1. Advantage- Just for Prime is eligible only for Prime customers?

    Answer: True

  2. What are the benefits for Advantage – Just for Prime program?

    Answer: Both a and b

  3. Potential savings for customers on purchase of Advantage – Just for Prime will be:

    Answer: Up to 40% additional savings

  4. Minimum 3 months additional No Cost EMI tenure, is eligible only on HDFC Bank cards

    Answer: True

  5. What are the features of Free Screen Replacement - Powered by Acko?

    Answer: All of the above

Click here to open Amazon Advantage Just for Prime Quiz (Amazon App Only).

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Amazon AMD Laptops Quiz:

Short Answer: A, A, D, A, C

  1. What is the latest Tagline of AMD Mobile Processors for Laptops?

    Answer: Power Your Next

  2. Up to how many cores and threads are available in the latest AMD powered ultra thin laptops?

    Answer: 8 and 16

  3. Which of the following are the advantages of using laptops powered by AMD Ryzen 5000 series mobile processors?

    Answer: All of the above

  4. Gaming Laptops with AMD Ryzen 5000 series and top-end graphics card deliver 70% better performance than previous generation of laptops.

    Answer: TRUE

  5. The latest AMD laptops comes with _________ for a stutter free video conferencing and seamless connectivity.

    Answer: Wi-Fi 6e

Click here to open Amazon AMD Laptops Quiz (Amazon App Only).

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.