Amazon Quiz TodayFlipkart Quiz Today

Amazon Daily Quiz Answers for Today

Amazon daily quiz answers for today. Answers are verfied.

Play Amazon Daily Quiz by answers all 5 questions correctly and stand a chance to win Exciting Prizes.

Amazon Daily Quiz Answers for Today

Click here to open Amazon Daily Quiz for 18 April 2021 (Amazon App Only).

Amazon Daily Quiz Answers for 18 April 2021

Short Answers: A, B, D, D, D

  1. Which national park, that launched night safaris in March 2021, is home to one of the highest density of Royal Bengal tigers in the world?

    Answer: Bandhavgarh National Park

  2. Iranaitivu island in the Gulf of Mannar, in news as a proposed burial site for COVID-19 victims, is a part of which country?

    Answer: Sri Lanka

  3. Who was the first player to win Man of the Match for India in an ODI in 2021?

    Answer: Shikhar Dhawan

  4. This creature is the national animal of which country?

    Answer: Scotland

  5. What do the initials written on this candy stand for?

    Answer: Mars and Murrie

Amazon Daily Quiz Answers for 17 April 2021

Short Answer: A, B, C, D, D

  1. Kadapala Rithvika Sri, a 9-year-old girl from Andhra Pradesh, became Asia's youngest girl to climb which African peak in March 2021?

    Answer: Mount Kilimanjaro

  2. Iron rich 'Bao-Dhan' is grown without the use of chemical fertilizers in which Indian state?

    Answer: Assam

  3. As per the Guiness Book of World Records, Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani occupies what distinction?

    Answer: Most expensive bottle of water in the world

  4. In the logo of which company do you see this object come to life and replace the 'I' in its name?

    Answer: Pixar

  5. The young males of this species are known as?

    Answer: Colt

Please join us on WhatsApp or Telegram and Make us Happy.

Subscribe Us:

Never Miss an Opportunity. Subscribe to our Channel to Get Instant Notification

Join us on Telegram - Win Rs.50 or Rs.100 as Amazon Pay Balance Daily

Proof of Selection: QuizArmy's Daily Lucky Draw Playlist

Today's Total Number of Winner - 2

Click to Join
For Amazon and Flipkart Quiz AnswersFor GK and Job Alerts
Back To Top

Get to Know Us

Terms of service

© 2020 - quizarmy.com community, or its affiliates
All Images, Brands, Product Names, and trademarks are the property of their respective owners.